| apollo | 57827 |
|
|
12.11.2012 13:04:55
Pěkné pondělí všem, Kačuldo zdravím a ukaž se
gratulace ke složení zkoušky. Jak můžeš zvládnout školu, práci a děti? máš recept? Připádám si totálně neschopná![]() U nás je pěkně hnusně vypadá to opět na inverzi ![]() Co Mikuláš, ale Vánoce jsou tady. Letos se stresovat nebudu v klidu nakoupím s předstihem a s dárkama taky nechci blbnout na poslední chvíli, ale jak se znám tak to jinak nedopadne. O. si včera užil cirkus a líbilo se mu. Kačul a jak se vám bydlí? A co Aklari? Jak se máte holky? pa |
| kaculda | 17148 |
|
|
12.11.2012 10:43:59
Ahojky ;),
u nas je taky pejsek na prvnim miste, ale ja uz psa nechci. Uz jenom kvuli casu, vim, ze by byl chudak porad doma sam a ja jsem i lina na venceni . Mne staci krecek .Za chvilku jdu na odpoledni, tak uz varim . Po 13 dnech makani v kuse jsem vcera mela volno...valela jsem se akorat doma na gauci . Ode dneska zase 13 dni....nejak mi naskakali hodiny do minusu, i kdyz jsem nikdy nemela volno . Ale maji hroznej system a ja jako skolacka to mam jeste horsi. No aspon si to tento mesic vyrovnam:). V patek jsem mela praktickou zkousku, trepala jsem se jak ratlik, ale nakonec to mam za 1,75 . Za dva tydny jdu do ambulantni pece na mesic, tak uz se hrozne tesim .Dneska jsem s hruzou zjistila, ze za chvilku je mIkulas a uz bych mela nakupovat male blbiny do adventniho kalendare .Holciny mejte se, ja se zase ukazu ![]() |
| apollo | 57827 |
|
|
6.11.2012 10:28:48
Dooly, ahooooooojjjj. No pejska máme malého a O. si s ním docela vyhraje
někde jsem tady dávala fotky už jsou to 3 roky co ho máme![]() Přemýšlela jsem o tabletu a asi ho i pořídíme. Ne ten nejdražší. Ale, aby splňoval naše požadavky. To bude asi hlavní dárek. Ještě si přeje nějakou postavu s krabem. |
| Dooly. | 12201 |
|
|
5.11.2012 15:50:39
No Vikyho nejvetsi prani by byl pejsek,a kdyz ten ne,tak wii.. no,takze asi wii
psa do bytu nechci:-( ale predpokladam,ze na tu wii se slozime,nasi , ja a reknu asi i jeho tatovi co ty? |
| apollo | 57827 |
|
|
5.11.2012 10:55:31
Ahoj Dooly já věděla, že se ukážeš. Zatím jsem nás pouze objednala a to na začátek prosince tak uvidíme myslím, že má oči v pořádku, ale možná se pletu.
Už víš co budeš pořizovat V. pod stromeček? ![]() |
| Dooly. | 12201 |
|
|
3.11.2012 20:10:27
ahojky,
Kacul a dokdy to mas tu skolu vlastne?kolik ti jeste zbyva`heled,mam uz pevnou,zavolame si nekdy? Apollo tak co,jak to dopadlo u ocniho?Viky ma uz znovu bryle a jeste ma tik oci,to si ale mysli ocni,ze z nervu z ucitelky,takze mame termin na neurologii |
| apollo | 57827 |
|
|
2.11.2012 10:21:52
Ahoj všem pěkný pátek i nadcházející víkend, už se moc těším. Co plánujete na víkend?
Včera jsem byla s O. na 9leté. Vše o.k. akorát nám posílá na oční něco nepřečetl. Tak se uvidí co nám řeknou jdeme za měsíc. Mějte s a Dooly kde tě mám? Teď už tady budu sama? pa |
| apollo | 57827 |
|
|
1.11.2012 10:54:50
Zdravím,
výroba dýní se nám včera vydařila líbilo se. Dostala jsem i dýňový koláč mimochodem byl výborný a recept celkem jednoduchý. Jako na hrnkovou bábovku smíchat jablka s dýní a nahoru žmolenku. O. si stihl vyrobit ještě malou dýni z papíru a šlo se domu. Jsme v jednom kole, ale to jako všichni. Dnes nás čeká 9letá preventivní prohlídka. Kde se nám toulá Aklari? |
| kaculda | 17148 |
|
|
29.10.2012 20:54:51
Ahoj holciny,
ja se hlasim v plnem nasazeni:), pred chvilkou jsem dorazila z prace , jsem ko.Nestiham skoro nic, ale aspon hlasim, ze uz jsme jakz takz zabydleny, skolni blok mi skoncil a jsem rada...to bylo zase uceni a pisemek, ted mam v praci trosku oddych:). Na pc je porad Venda, dokonce chodi i na muj FB, ze jeho kamosi maji uz profil, ale ja mu to jeste nedovolim, tak aspon se muze kouknout, co si tam pisou .I u nas zacala pekna zima a to jeste Johanka nema vubec zimni boty .Zrovna jsou u nas podzimni prazdniny, J. chodi do druziny a Venda je stridave doma a u tchyne .Mejte se... ![]() |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.