| A. Andrs | 157190 |
|
|
10.5.2023 9:15:19
Máme hodně teplý byt i v zimě to běží na minimum. Ale večer ještě přitápím. Je zima.
|
| Muumi | 41406 |
|
10.5.2023 9:03:53
Mně je zase krátký rukáv nepříjemný, když sedím u PC a opírám si ruce o stůl. Takže i v létě si "na práci" beru tenké triko s dlouhým, nebo takové ty návleky na ruce, vypadám jak šašek. Ale jinak mi to hrozně vadí a nemůžu psát. A holé nohy řeším doma ponožkami do žabek:) (děsně blbě se shánějí, díra na trhu!)
Ale minulý týden jsem už prochodila v sandálech, už mám na nártech opálený vzor:) (A spálenou pěšinku na hlavě, léto je oficiálně zahájeno.) |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
10.5.2023 9:01:03
ne
doma (zateplený panelák) topíme vždycky jen pár týdnů v zimě, jinak stačí, pokud vykoukne sluníčko - přes zasklený balkón a okna do obýváku to vyhřeje byt za chvilku a udrží to dlouho, navíc skrz kuchyň vedou trubky z kotelny... jinde než v obýváku topení nezapínáme... v práci zase topíme z velké části svými pc, takže topení se taky v kanceláři moc nezapíná... teď už týden spíš setrvale větráme (skrz střešní okna nám vyhřívá navíc sluníčko) |
| TaJ | 81121 |
|
|
10.5.2023 9:00:47
Renko, přesně tak, já v obchodě v bundě neprodávám...mám dlouhý rukáv a je to akorát, ale tuhle nám zapnuli na nějakou dobu centrální klimatizaci, kterou nemůžeme ovlivnit a už jsme si šly pro vestu, jak tu byla najednou zima.
|
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
10.5.2023 9:00:43
Já třeba od 8 stupňů chodím běhat v kraťasech, od 10 stupňů i v krátkém tričku. Ale doma těch 21 stupňů potřebuji. Když pracuji na počítači, je mi chladno a myslím, že k otužilosti to v tomto případě nepřispívá, to spíš ten venkovní pobyt. Ale to samozřejmě každý může mít jinak.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
10.5.2023 8:58:33
Buďte, já třeba nemá ráda doma dlouhý rukáv a ponožky...od toho si doma ráda odpočinu, cítím se tak volněji, na druhou stranu já to tričko s krátkým mám doma i v těch cca 20 stupních a pantofle jen naboso a zima mi není. Syn už vytáhl kraťasy, ale on je věčně zalezlý v pokojíčku, který má asi 9 m2, střešní okno na západ a ještě mu tam topí počítač, takže ten tam má mnohem tepleji 🙂
|
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
10.5.2023 8:58:05
No v obchodech prodavačky nejsou v bundách, takže je to logické, že co je pro ně přijatelná teplota, je pro oblečeného člověka míň pohodlné.
Mimochodem, zrovna mi cinklo na mobil varování pro dnešní noc před přízemními mrazíky. Zima se prostě nechce vzdát, i když jsou asi i teplejší lokality. Ale u nás by to bez topení ještě nešlo. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
10.5.2023 8:55:32
Topime rano a vecer, byla by tu hrozna zima. A panelaky topi.
Pres den termostat topeni vypne, neskonci vecer, spat chodime pozde. |
| Termix | 105545 |
|
|
10.5.2023 8:52:14
No zrovna ty obchody jsou sice pro mě nepříjemné, ale zase chápu, že když tam celý den jsou prodavačky, potřebují nějaké pohodlí.
|
| Buřt | 147593 |
|
10.5.2023 8:48:45
Taky nemam rada zbytecne topeni a plytvani.
Doma netopime uz neco pres dva tydny, je tam kolem tech 19, vecer pro pocit hodim par polinek do kamen. Nechapu treba ani to pretapeni obchodu - vchazis tam ve venkovnim obleceni, takze se tam akorat parim nebo vlecu bundu pod pazi. Chapu, ze to je ukrok z pohodli, ale podle me vytapeni na nizsi teplotu ma spoustu benefitu, vetsi otuzilost, uspora zdroju i penez atd. Myslim, ze je uplne ok mit doma mikinu (nebo ten povestny svetr ) a ne kratasy. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.