| Kalamity YANKA | 95278 |
|
|
24.2.2015 11:51:36
Na konci ozubené
![]() |
| Majákova | 43170 |
|
|
23.2.2015 18:49:51
Jaký tvar nehtů se dnes preferuje? Je mi jasné, že každý si nosí to, co se mu líbí nebo vyhovuje. Přesto asi nějaký trend je...poradíte?
|
| DandaB |
| • |
26.1.2015 13:45:15
Děláváš si gelovky jakože sama doma? Co všechno je k tomu potřeba?
|
| caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
|
|
5.12.2014 11:37:58
Gelové nehty nepovažuji za manikuru.
Preferuji nehty přírodní, klidně krátké, ale čisté a jemné ruce - krém na ruce tahám sebou i na kole. Na zimu mívám delší (nehrabu se v řetězu na kole). Na kosmetice jsem byl na barvení řas, jinak ne. |
| NovákováM | 120401 |
|
4.12.2014 23:54:39
pečuji, že stříhám, zapilovávám a leštím, a kůžičku, když se nudím u TV a nemám v ruce pletení.
Krémy nesnáším, ale náročnou práci fyzicky nedělám. Na práce venku rukavice, co jsou často k ničemu. Ruce lakuji jen v létě (asi je víc práce na zahradě) - no spíš víc času, sednu si s lakem ven a láknu se :-D Nohy pravidelně a průběžně sama lufou, nehty, kůžičku a lakuju i v zimě. Nevím proč, možná to rychle neoprýská a jednou za měsíc chodí pedikérka do široké rodiny, takže se ob návštěvu - tj. jednou za dva měsíce svěřím do péče i jí. (Vždycky mi řekne, že mám nohy jako mimino a není co odrbávat, ale masáž je milá). Gelovky jsem nosívala dávno již tomu, dokonce jsem si je vystudovala... a pak se na ně vyprdla, mám široké nehty, nevypadá to hezky, navíc jsem zjistila x info jiných. Když to někdo nepřežene, bývají krásné - dneska ty vyšší levely P-Shine atd. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
4.12.2014 23:10:12
Winky, nepamatuji si přesně, v kolika letech mé děti začaly s vlastnoruční úpravou nehtů, ale pár let už to bude (je jim 13 a 11), takže v devíti letech už dceru klidně nech. Ale doporučuji určitě kleštičky, stříhání nůžkami je náročnější, to by levou rukou asi hned nezvládala.
|
| Inaaa | 119752 |
|
|
4.12.2014 23:04:48
Gelový nehty a všechny umělý, zvlášť ještě s pitchovinkama typu kytičky, sluníčky, srdíčka, hvězdičky a já nevím co - to je hnus fialovej, ano, když tohle někdo má, tak si myslím něco o totálním nevkusu.
To jo, a dost často to mají různé pokladní a prodavačky...já tuhle zkusila striplac, vypadá to docela dobře... |
| Winky |
| • |
4.12.2014 21:03:42
s dovolením přidám poddotaz:
od kdy si vaše děti (a zda jde o holky či kluky) sami upravují nehty? Dcera 9 let už by chtěla sama, bohužel jsem jí 2x zastřihla jeden nehet moc a tak už to chce vzít do své režie. Bránit jí nebudu, jen mám obavu aby si to nezbastlila ještě víc, tak i hledám tipy komu se co osvědčilo aby si děti mohly upravovat nehty samy (jsou třeba lepší kleštičky než nůžky?) |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
4.12.2014 19:12:39
Po každém umytí si ruce nakrémuju, mám krémy na ruce po celém bytě i v kanceláři, podnik, kde mají na WC krém na ruce, mají u mě plus body. Nehty si piluju, lakuju, mám lak snad ve všech barvách. Ráda bych měla dlouhý, ale s věkem se to horší. Pořídila jsem si sadu P-shine, tak jednou za rok si měsíc nelakuju a dělám si P-shine, docela to nehty zregeneruje. Gelovky jsem nikdy neměla, bojím se, že by mi to zničilo moje ne příliš kvalitní nehty. Ale, kdo si myslí, že je to hnusný a kolotočový, se mýlí. Pokud je to udělaný kvalitně a decentně, nepozná se to od upravených nehtů.
|
| Bouřka | 7675 |
|
|
4.12.2014 19:10:54
O ruce pečuju dost, mám na nich citlivou kuži a sklony k exemu. Takže na venkovní a uklízecí práce nosím rukavice, stejně tak na přípravu zeleniny na vaření. Když je něčemu vystavím, tak pak dukladně promazávám. Nehty si stříhám nakrátko, někdy piluju, kužičku upravuju, jinak mám záděry. Chemii si na ně rozhodně nepatlám.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.