| janna001 | 59890 |
|
|
4.12.2014 16:02:21
Jednou jsem zkusila gel-lak, po sundání mi manikérka nehty stejně zbrousila, aby dostala dolů zbytky, měla jsem je zničený, dokud mi neodrostly. Nehty si upravuju sama, nosím je jen mírně dlouhé, nenalakované, pěstěné.
|
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
4.12.2014 15:54:01
stříhám na krátko a lakuju a lakuju a lakuju
|
| Carollyn | 131058 |
|
|
4.12.2014 15:53:33
Bin, mne by zajímalo, jak to děláš, když jsi nikdy nebyla u kadeřnice? Rezignovala jsi na jakýkoliv účes a chodíš s dlouhým copem, nebo jsi tak šikovná a ostříháš se sama??? Já bych si teda netroufla ustřihnout si ani afinu, prostě přece jenom ta kadeřnice to má tak nějak v oku...
|
| luthienka | 77117 |
|
|
4.12.2014 15:51:05
Nehty si upravuji tak kazde 4 dny. Odlakuju, osetrim kuzicku (tuzka, pak zamacknu drivkem a pak vmasiruju olejicek). Pak zakladovy lak, bile spicky a pripadne ozdobny prouzek( ted mam zlaty) . Po zaschnuti nadlak. Delam to vecer u televize cca 20 minut.
Gelove jsem mela a znicily mi nehty a ani to nebylo moc Hezky. |
| Binturongg | 104880 |
|
|
4.12.2014 15:50:13
Mám to stejně.
Kromě toho jsem v životě nebyla u kadeřnice a na kosmetice ![]() |
| Kafe | 134466 |
|
|
4.12.2014 15:45:41
Mám dlouhé prsty a hezky tvarované nehty. Jen si je stříhám (krátké). Nelakuju, nic takového. Na nohou je to horší - tam si je lakovat musím, protože se mi často udělají otlaky a nehty částečně odumřou.
|
| J. |
| • |
4.12.2014 15:26:59
O nehty se starám pravidelně, považuji je spolu s čistýma botama a umytýma vlasama za základní znaky čistoty. Asi moje úchylka :)
Nehty si zhruba 1x za 5 dní piluju, od 17ti let používám lehce narůžovělý až bezbarvý lak.Mám výhodu , že nehty mají hezký tvar sami o sobě, dlouhé štíhlé prsty. Do gelovek bych nikdy nešla, párkrát jsem zkusila shellac, dobrý, na manikůřu zajdu zhruba 2x do roka. Kůžičku si zatlačuju po koupání, když si vzpomenu a na noc mažu krémem, který mám zrovna po ruce u postele, nejvíc Nivea, mám ráda "niveáckou" vůni |
| ronniev | 8556 |
|
|
4.12.2014 15:25:55
Jo, taky jsem chodívala, a byla to pohoda. Nechávala jsem si dělat decentní francouzskou manikúru, ani ne s jasně bílými tipy, spíš s mléčnými, ale protože já mám od přírody nehty nažloutlé, byla to i tak velká změna. Zdobené kreace jsem nikdy nenosila, prostě to byly upravené nehty, většinou lidi ani nepoznali, že gelovky mám. pak mi nehtařka odešla na mateřskou a já se od té doby nedokopala k tomu najít si jinou. A je to opruz...
|
| jentak |
| • |
4.12.2014 15:25:34
Já mám hrozný ruce a nehty - roky jsem si nehty kousala - a tvarově taky hrozný. A navíc já si neumím odstříhat levou rukou nehty na pravé ruce. Gelovky nechci, bojím se těch zásahů do svých nehtů. Takže chodím k "nehtařce" pravidelně.
|
| Carollyn | 131058 |
|
|
4.12.2014 15:15:38
O nehty i ruce se starám sama, na manikúře jsem byla 1 x v životě, před svatbou mě známá udělala profi nehty, bylo to sice hezké, ale strašně dlouho ten lak schnul a nějak moc dlouho to nevydrželo.
Nehty si nestříhám, jenom je piluji skleněným pilníkem a musím říct, že se mě kvalita nehtů docela zlepšila, jen minimálně se mě nějaký zlomí a to jsem s tím dřív měla docela problémy. Upravuji si kůžičku takovou tou gelovou tužkou a občas ji i zastřihnu. Sice se to prý nemá, ale nedělám z toho drama. Nehty si nelakuji, protože to moc neumím, levou ruku mám nalakovanou hezky, ale pravou jako plot... Takže mám přírodní upravené nehty a vypadají dobře. Ruce si také mažu krémem a každý večer, když se na obličeji paplu arganovým olejem, tak si promažu i ruce. Toť vše, co s rukama dělám... |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.