| Katka. | 13699 |
|
|
31.5.2014 11:53:11
Záleží, co používá za materiál.
Dřív jsem měla do týdne všechny nehty olámané a když jsem nehtařce přišla říct, že už tam chodit nebudu, tak mi řekla, že změnila značku gelů, tak jsem to zkusila. Teď mi nehty vydrží všechno - mám e-shop, denně mi chodí zboží, denně balím balíky, téměř denně se "rýpu" v záhoně nebo v kytkách a mnohdy si neberu ani rukavice a když jdu po 4 týdnech na doplnění, tak krom toho, že kousek odrostou, není na nehtech znát, že jdu po 4 týdnech. Nikde není ani škrábanec, nikde se nic neláme... ![]() |
| Lady V. | 139699 |
|
|
31.5.2014 10:42:10
Vietnamci pry pouzivaji jen ty nejhorsi a jedovate materialy.
Jakoby byly gelove nehty a UV lampa zdravi prospesne, pokud je dela europoidni manikerka. ![]() |
| Slečna Marplová | 23936 |
|
|
31.5.2014 10:37:28
Freyko, nejhorší zkušenosti mám právě s Češkama. Ne, že by dělaly špatně, ale nehty mi nedrží, nejsou zdaleka tak hezké (nejde mi o malůvky, dělám si jednobarevný lak a ten musí být rovný jak zrcadlo) a méně vydrží. A cenově to mám tak, že mi moje manikérka počítá za doplnění 200,-, protože chodím pravidelně. Je to v centru Prahy. Takže na cenu si nestěžuju. Když vím, že mám ouzké období, dám si růžový gel a vím, že vydrží až ty 4 týdny.
|
|
|
31.5.2014 10:33:47
Roky chodím k Vietnamkám a jsem spokojená. Někdy nehty odrostou rychle, jindy vydrží i čtyři týdny. Na pravé ruce mi ulítávají a uštipují se rychleji, ale přikládám to nešetření a vyšší námaze.
Na tvém místě bych si nechala nehty modelovat a zkusila změnit manikérku. Každá má to své a to, že jiné jsou spokojené neznamená, že musíš být taky. Jinak ad tmavé laky, ty si nechávám doplnit tak po deseti dnech. Pak jsou tam odrosty a člověk vypadá neupraveně. |
|
|
31.5.2014 10:33:47
Roky chodím k Vietnamkám a jsem spokojená. Někdy nehty odrostou rychle, jindy vydrží i čtyři týdny. Na pravé ruce mi ulítávají a uštipují se rychleji, ale přikládám to nešetření a vyšší námaze.
Na tvém místě bych si nechala nehty modelovat a zkusila změnit manikérku. Každá má to své a to, že jiné jsou spokojené neznamená, že musíš být taky. Jinak ad tmavé laky, ty si nechávám doplnit tak po deseti dnech. Pak jsou tam odrosty a člověk vypadá neupraveně. |
| KarlítKa | 106498 |
|
|
31.5.2014 10:24:57
Děkuji všem za reakce
![]() do asijského studia se mi nechce, přestože vaše zkušenosti jsou veskrze kladné a rozhodně by byli asi levnější. Právě, že já už mám záděry na těch nehtech, které už se mi odlepily. Hrůza ![]() přemýšlím, jestli ještě na další aplikaci jít ke své manikérce (jiný gel není možný, používá jen jednu značku), anebo jít rovnou jinam. Každých 14 dní chodit na doplnění by bylo jistě lepší, ale cenově ![]() |
| ruže červena | 131389 |
|
|
31.5.2014 10:11:57
Mám stejný problém ,lámavé nehty okousané chodila jsem na gelové nehty asi 3roky byla jsem velice spokojená občas se taky nehet odloupl dělala jsem všechno bez rukavic,ale neměla jsem je dlouhé.vždycky zbroušené do obloučku nikdy rovné.CHodila jsem asi po5ti týdnech.Vždycky mi je dělala nové nikdy nedoplnovala.CHodila bych ještě ted,ale vždycky to vyšlo na 500kč a ted jsem musela z finančních duvodu něco zrušit tak to padlo na nehty.Možná je chyba v tom doplnování.Nevím
|
| Leontýnka+3 | 26083 |
|
|
31.5.2014 10:10:23
Nosila jsem asi rok, chodila jsem k vietnamcum. Nikdy mi nic neupadlo. Jednou jsem byla u manikerky, kvalita bidna, tri se mi ulamaly. Takze ja byla spokohena, vydrzely 3 tydny pekne, nosila jsem svetle, takze vydrzely i 5 tydnu, kdyz nebylo zbyti.
|
| Eva + Klárka2/07 | 93216 |
|
|
31.5.2014 10:07:36
nechodím k vietnamcům, ti používají to nejhorší a přes nehet se ti to dostane do těla.
moje manikérka používá kvalitní gel, chodím 4-5 týdnů, nehet se mi ještě nezlomil, ani se neodloupnul. jednou jsem měla barevný lak přes celý nehet, ale taky mi strašně rychle rostou nehty, takže už si to nedávám, nechce se mi chodit tak často :o) |
| cheyenne |
| • |
31.5.2014 10:06:53
Měla jsem gelové nehty 3 roky. Tři týdny jsou vždy nádherné, čtvrtý týden už jsou hodně vidět odrosty a občas se mi odchlípne (ne pokaždé) prostředník na pravé ruce.
Teď jsem je na 5 měsíců sundala a moje nehty sice byly slabší, ale rychle to odrostlo .. jenže se mi vrátil problém, kvůli kterým jsem do gelovek šla - záděry. Ty se mi s gelovkama nedělají. Takže jsem se pokorně vrátila do nehtového studia ![]() Na Tvém místě bych zkusila změnit značku gelu, popř. i nehtařku. Šablonky mám nyní poprvé a zatím jsem spokojená, ale mám je teprve druhý týden.. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.