Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Viola | 137597 |
|
24.2.2014 14:18:31
"Skoro letní babské povídání" mi přijde jako ta správná sekce
.Navazuji na předchozí téma o lakování nehtů na nohou a názor:" Neznám nikoho nad 30, kdo by měl hezky vypadající nehty. Věk prostě nezastavíš." Máte pocit, že se vám věkem nějak výrazně změnily a zošklivěly nehty na nohou? Já na to koukám jak jelen, moje nehty i nohy (od kotníku dolů) vypadají posledních 20 let pořád stejně, jen mi po 3 dětech malinko poklesla klenba, takže si kupuju některé boty o číslo větší, ale jinak vzhledově jsou ty nohy i nehty pořád stejné. Vaše ne? A jak vlastně vypadají "hezké nohy" od kotníků níž, jaký tvar prstů, nehtů atd? Přijde mi, že zrovna tahle část lidského těla má opravdu hodně podob, která varianta připadá hezká vám? |
| Hermiona |
| • |
24.2.2014 14:16:58
Pochopitelně na těch punčocháčích neměly proužky jít šikmo, ale svisle :)))
|
| Hermiona |
| • |
24.2.2014 14:15:48
Je to pod moje rozlišovací schopnosti a to ani nejsem muž.
Vlastně - podle mě by měla namalovanost - nenamalovanost nehtů korespondovat s celkovou úpravou. Mám známou, která se obléká a hlavně obouvá tak, že to zvýrazňuje její nedostatky, např. několikrát jsem ji zahlédla v punčocháčích s proužkatým vzorem, vždy jedna nohavice byla překroucená, takže proužky nešly hezky šikmo, ale do spirály. Nebo má v oblibě legíny a kratší tričko, bohužel látka legín se roztáhe, jejich látka tudíž zprůhlední a všichni si můžeme prohlédnout vzor jejích kalhotek. Boty jsou další kapitola. Nejčastěji nosí šíleně rozšláplé baleríny s maskáčovým vzorem. Vzhledem k tomu, že je spíš menší a silnější, nejsou pro ni placaté boty to nejlepší. Kdyby nemluvila o tom, že jí pedikérka nalakovala nehty, nikdy bych si toho u ní nepovšimla, spíš než na detaily koukám na celkový vzhled. |
| Epepe | 89236 |
|
|
24.2.2014 14:13:46
Tak jssem vám to schválně vyfotila:
|
| Epepe | 89236 |
|
|
24.2.2014 14:03:45
Tak asi jako tebe zaujmou oprýskané nehty, tak mně pohled spočine na sandále s popraskanou nohou, fialovými zakroucenými nehty, plísní mezi prsty, apod.
Upřímně řečeno, já si zase moc nevšímám oprýskaných nehtů. ![]() |
| caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
|
|
24.2.2014 14:02:03
líbí se mmi to
lakuji více v létě barvy: čevená, vínová, perleťová, zelená sv i tm., modrá rprostě cokoliv mi padne do oka nehty na rukou se nelakuji vůbec, tak na nohou řádím |
| překvapená 20.9. | 128518 |
|
|
24.2.2014 13:58:26
Ty a nemáš nějakou obsesi z nohou?
O chodidlech spoluobčanů třeba já nevím vůbec nic, pokud nejde vyloženě o extrém (mám na mysli spíš čichový než vizuální vjem), nejvíc mě zaujmou právě omlácené rudé nehty. |
| Epepe | 89236 |
|
|
24.2.2014 13:57:39
Mládí je bohužel něco, co je dávno za mnou.
A pětadvacet mi už není dávno.I dospělí lidi můžou mít názor, který se liší od toho tvého. ![]() |
| caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
|
|
24.2.2014 13:57:39
Anet, jsme dvě.
Moje kadeřnice má salonu zároveň stolek na manikuru a vždy mi říká, jak úžasné mám nehty, a jak je možné, že s nimi nic nedělám. Bude mi 40. |
| Epepe | 89236 |
|
|
24.2.2014 13:56:07
A ještě dodám, že by mi nevadilo, kdyby si lakovali i chlapi, protože kolikrát v létě mi pohled na ty jejich ... ani nevím, jak to nazvat ... dokáže zkazit chuť k jídlu na celý den.
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.