| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Hypospadie - rozštěp močové trubice

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 2735  [Dalších 2525 >>]
vašiček 130626
6.3.2013 8:43:57
pani Heleno zaleži jakou mate těžkou formu hypospadie.Muj syn ma tu nejtěši,tak pan doktor nam to rozdělil ta prvni trvala nějake dvě hodiny a tět zhruba by měla take tak stejně trvat.Co se tyče toho notebooku ja jsem ho tam take měla ale ani jsem na něj neměla čas,jestli ho chcete kvuli pohadkam tak ani nemusite maji tam plazmu a furu pohadek a mužete to mit puštěne jak chcete klidně i v noci.~h~ dr Uvidite sama že neni to až takova hruza jak to nějake maminky liči~8~ Ja tam jela take s hruzou a žadna se nekonala.A pan doktor je uplně super mužete ho bombardovat otazkami.~b~ Akorat co se tyka jidla nic dobryho nečekejte tak asi jako každa namocnice~a~ ale mate tam spoustu možnosti jak se najist v arealu najdete uplně všechno.jen škoda že vam moc nevyjde počasi abyste mohli i ven hned to jinak utika a je to veselejši.Tak držim pěsti at vše proběhne na jedničku~3~

Helena 135406
4.3.2013 0:11:39
Pane Vašíčku,moc Vám děkuji za informace a povzbuzení.Syn má 4,5let,Je velký bojovník,už start do života neměl jednoduchý,tak doufám,že to zvládne i teď.Jen se chci zeptat ještě jak dlouho trvala operace a jak dlouho jste byli v nemocnici?Je možné se sebou vzít i notebook.Děkuji a dám vědět,jak jsme dopadli.
Odinka 100452
28.2.2013 10:15:52
poslala jsem ti maila
LenkaKK 119380
27.2.2013 19:57:22
můžu se s tebou zkontaktovat přes mail? můj je: lenka.kouskova@seznam.cz
Odinka 100452
27.2.2013 19:55:09
Ahoj,my meli vyvod 11.dni.pak uz to jde rychle.pleny svoje,jen na kakani.Jidlo je dobre,deti maji i presnidavky a piskoty.ale i to jsem mela svoje.obleceni hlavne pro sebe.deti lezi par dni nahate a pak jim staci triko a volne teplacky.lezet musi asi 5dni a pak uz sedi,muzete i ven na kocarek-je to dovolene.na hrani jsem mela par hracek a plysaka na usinani.herna je tam pekne vybavena.nutrilon taky s sebou-je tam kuchynka,lednice,mikrovlnka.urcite se nebat,je to narocne ale da se to v pohode zvladnout.muj syn tam vubec nebrecel,dokonce se zamiloval do sestriky-synovi je 5let:-) .urcite se ptej,rada poradim.Jsme doma 4dny a uz to mame krasne zahojene:-) kdo je vas lekar.?nas byl Drhlik-ale jsou super vsichni:-)!
LenkaKK 119380
27.2.2013 12:37:37
v dubnu nás čeká také operace na Karláku, včera jsme ještě byli na kontrole, tam jsme se dozvěděli, že to bude komplikovanější, bude mít asi 12 dní vývod moči a že pak se občas stane komplikace, že to .....(nevím co přesně....prostě "nepovede") a že se to bude opakovat, no tak při našem "štěstí"....radši nemyslet. Malýmu budou 2 roky, můžu se zeptat, kdo jste tam byli s dětmi....jak to tam vypadá, co mu vše vzít s sebou, na sebe, určitě nějaké hračky, pleny svoje?, je ještě na Nutrilonu...ten si tam můžu vařit?, kdy si bude moci nějak hrát, nebo spíš, kdy už nemusí ležet, a co jídlo, mají nějakou dietu? je zvyklý na svačinky....ovoce, jogurty, přesnídávky, ale to asi nedostávají, co, takže vše s sebou? Já vím, děsně otázek a některé možná zbytečně řeším, ale jsem toho "plná". Díky za případné odpovědi. Lenka
Odinka 100452
26.2.2013 7:58:34
Filado-nas uz taky videt nechteli.az nastoupite,mudr.se prijde podivat a rekne co a jak.na karlaku operuji denne hypospadii-jsou fakt nejlepsi.Ja bych osobne jeste pockala.ted operovali syna a je mu 4,5let a myslim,ze to bylo tak akorat-vse se mu da vysvetlim.....
Odinka 100452
26.2.2013 7:48:17
Hura,zpet doma.Hypospadie-operovana na karlaku.Vse o.k.zadne privazovani-jen chvilku nez vyprcha narkoza.Vse se da krasne zvladnout-hlavne zadne stresovani.Mudr.Drhlik,Dite,Kocvara-super a posilam velke dekuji!Sestricky taky hodne a jidlo vyborne.Na dotazy rada odpovim.
Monika a Mišák 110942
24.2.2013 20:12:09
Odložit na požádání určitě ne,čekací doby jsou dlouhé,kdyby jsi to psychycky nezvládala tak se raději domluv s někým z rodiny kdo by tě střídal.Neboj hypospádie se nemění je to určitě stejný.My jsme to takhle měli s odstupem od kontroly 1,5 roku my máme těžkou formu.Už to máme za sebou několikrát.Držím palečky ať vám to dobře dopadne.:-)
vašiček 130626
24.2.2013 19:46:56
Pani Heleno uvidite že jste se obavala zbytečně po operaci budete na jipce tam bude přikurtovany vy tam za nim mužete chodit jak budete chtit.Vas ubytuji o patro vyš.Druhy den když nebudou komplikace vas převezou zpatky na dětske tam už maleho budou přivažou jen plenkami přes dolni čast bude mit takovou bedinku kvuli peřině.nam po čtyřech dnech dovolili pomalu si sednout a dalši den jsme mohli jit na voziku ven.Jinak nevim jak mate stareho syna jestli mužu poradit pokud je menši tak plenku kvuli stolici.A co se tyče oblečeni my jsme to vyřešili bavlněne teplačky s naprsenkou kvuli epicistomii a nestahuje to.Jinak vam přeju hodně at vam to dobře dopadne.Nas to čeka zase v dubnu již druha tak už vim do čeho jdem.Pokoje jsou tam super plazma,wc,koupelna,vše mate na svem pokoji a sestry jsou tam take super
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 2735  [Dalších 2525 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.