| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tchán a tchyně

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 36208  [Dalších 35208 >>]
Ráchel, 3 děti 76748
24.11.2020 18:13:51
Půlko já tě miluju ~t~~t~
luthienka 77117
24.11.2020 16:25:47
Zpočátku ( před 25 lety) jsem ji rada měla. Chodila jsem k ni na kafe, nosila ji ochutnat co jsem vařila/ pekla. S prvním dítětem mi pomáhala... pak se to začalo měnit a já zjistila ze nemá rada lidi ani sama sebe. Manželovi mnohokrát ublizila, je to manipulátor. Snad budu lepší tchyně...
kachna_ 144932
24.11.2020 15:55:10
Mám jí ráda. Jen si moc nemáme co říct.
Nemám ráda tchána (není to manželův otec), na tom mám ráda jen to, že je s ním tchyně spokojenější, než bez něj.
sovice 18997
24.11.2020 15:50:45
Jinak tedy svou extchýňku mám hodně ráda, je hodná a milá a radostná, akorát jsme každá asi z jiné planety a nemáme společného skoro nic, krom dětí/vnoučat, takže hovory drhnou.
sovice 18997
24.11.2020 15:45:26
libiku,
neboj se, nejspíš už dceru neuzvedne ~:-D
monam 158013
24.11.2020 13:26:39
Asi ji ráda mám, ale dokáže dělat peklo a tvářit se zmateně "to já? já něco udělala?" Bydlí daleko a snažím se, abych tam jezdila s dětmi jen já, nebo muž. Ne my dva oba. Vždycky nás rozhádá. Vyrostla ve velké chudobě a je jí hodně přes 80, způsob našeho života je úplně zcela mimo její dohled. Chápu to.
Len 108740
24.11.2020 12:26:58
Pulko, protoze chlap. Ted vyslo najevo, ze se te nejmladsi adoptovane chtela vzdat, kdyz nasla sveho posledniho manzela. Tehdy ji jeste nemela adoptovanou, pouze v pestounske peci. No a chlapovi se holka nelibila, trvalo mu dlouho se s ni szit. Nakonec ji prave on adoptoval. K tomu chlapovi se odstehovala, kdyz bylo manzelovi dvanact, nechala ho v dome zit samotneho, k nim mohl jen na vikend. A jine zvlastnosti. Priznavam, ze oddanost chlapum nijak nechapu a deti jsou u me na prvnim miste, takze je to posouzeni z meho pohledu (a teda shoduje se s pohledem jejiho otce, matky a vsech sourozencu manzela).
Půlka psa 24064
24.11.2020 12:19:07
Já myslela, že to byla ta, co adoptovala ještě nějaký další dítě nebo se pletu? Tím chci říct, že adoptované dítě se člověku nepřihodí jako to vlastní, ale musí o něj cíleně stát, tak proč na ně potom kašlala?
Len 108740
24.11.2020 12:16:59
No, tak prave jako matku meho muze jsem tchyni nerespektovala vubec, byla opravdu velmi spatna matka (nejen pro meho muze, i pro jeho sourozence, nicmene on je nejmladsi a to obdobi, kdy matersky nefungovala, postihlo nejvice jeho).
Koníček mořský 156666
24.11.2020 12:12:59
Já jsem asi nějakej úchyl protože já mám ráda úplně všechny svý příbuzný, pokrevný i nepokrevný. Takže všechny tchýně i tchány, i všechny jejich sourozence a následný partnery. Mám ráda i všechny strýce, tety, bratry, sestry, švagrové, synovce, neteře a to moje vlastní i mé nevlastní. Mám ráda všechny holky, které si přivedl můj syn a kluky od dcery taktéž. Mám ráda i jejich rodiče a sourozence. V celém svém životě jsem měla ráda všechny spřízněné lidi, včetně mého otce, kterého jsem nikdy neviděla. A z celé té haldy lidí mě neměla ráda pouze jedna osoba která chtěla, abych skákala jak píská a to já nerada. Jinak mi nikdo nepískal a se všemi jsem uměla udržet takové hranice, abychom se měli rádi a rády až navěky. To nejdůležitější nakonec: s nikým z nich jsem dlouhodobě nebydlela !!!
S mámou taky dobrý. Má sice asi raději bráchy, ale to mi vůbec neva. Já jim to přeju, protože je mám taky ráda.
Říkám si, proč bych ty lidi, včetně tchýně neměla mít ráda ? Vždyť jsou to taky lidi, stejně jako já. Dokonalí i nedokonalí, hodní i protivní, jistí i nejistí...Jsme prostě jedné krve už z podstaty.
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 36208  [Dalších 35208 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.