Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| TaJ | 81121 |
|
|
23.11.2020 20:12:12
Taky mám skvělou
, je jak moje druhá máma, od začátku jsme si sedly a v zásadě jsme nikdy neměly nějak víc rozdílné názory na cokoli...je skvělá, hodná, laskavá a má spoustu energie, i když jí bude 80, tak studuje univerzitu třetího věku, spoustu let cvičí jógu, je v klubu ornitologů, umí spoustu ručních prací, skvěle vaří a peče, ráda se učí nové věci... a dokonce byla se mnou i u porodu, místo manžela, který se na to moc necítil (a já to respektovala a nenutila ho)...od začátku nám se synem pomáhala, ale nikdy nám nic neřídila a nevnucovala svoje názory, nikdy nešla proti našim přáním nebo rozhodnutím ohledně výchovy...prostě ideál![]() |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
23.11.2020 20:09:10
Len, tak já to mám komplet. Vzhledově to je výhra, povahově s tím mám celkem problém, občas nám to drhne a trochu se obávám puberty. Ona je ale naštěstí "tatínkova holčička", na něj dá, takže případné promluvy přenechám jemu. Syn je zas daleko víc do mé rodiny, tam si rozumíme beze slov automaticky, dost na mně dá a od mně snese i kritiku, se kterou má od manžela problém.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
23.11.2020 20:07:12
"Nekde jsem cetla, ze geneticky jsou holky nejvic podobne otcove matce"
Nevím, jestli nejvíc (nejvíc má samozřejmě po mně ), ale něco z tchýně dcera rozhodně má.Naštěstí samé pozitivní věci ![]() |
| babi_ | 48341 |
|
|
23.11.2020 20:06:37
Moje dcera není po tchýni vůbec. Pokud, tak po tchánovi - ne fyzicky, ale velké nadání (ale i trpělivost a píli) na jazyky musela zdědit po něm, protože nikde jinde v rodině to není.
|
| babi_ | 48341 |
|
|
23.11.2020 20:02:42
Ano, měla jsem ji ráda. Vlastně jsem si s ní rozuměla lépe, než s mamkou (se kterou mám hezký vztah). Byly jsme s tchýní podobnější povahy.
A snachu mám taky ráda. Ta je tedy v určitém smyslu dost jiná, než já, ale je fakt moc fajn ...dobře synek vybral ![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
23.11.2020 20:01:18
Senedro, ano, moji rodiče mého muže absolutně přijali a vždy s úctou respektovali, tchýně si s ním rozumí a hýčká ho.
Jako k rodičům bych k nim měla i různé výhrady, ale roli tchánů a prarodičů zvládli excelentně ![]() |
| Tizi | 106716 |
|
|
23.11.2020 19:56:18
Monty, asi lepší výraz je podmínečně a bezpodmínečně. Kriticky je to podmínečně. Mám tě ráda, když... A když ne, tak to je důvod ke kritice a k tomu nemít ráda.
|
| Hadice a hadi | 94577 |
|
23.11.2020 19:55:37
Občas rozmýšlím, jestli se, jako potenciální čtyřnásobná tchýně, mám zastřelit hned, nebo až dovedu nejmladšího k dospělosti. Takže dík, mám naději, že zemřu pokojně, dokonce v láskyplném vztahu se svými blízkými. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
23.11.2020 19:55:17
Evelyn, to bych zešílela.
Potřebuji samostatnost a nezávislost, nesnesla bych takto "za zadkem" ani vlastní rodiče. Moje tchýně měla zpočátku sklony vkládat se automaticky a nevyžádaně do našich záležitostí, považovala rodinu svého potomka za svou kompetenci. S tím u mě tvrdě narazila a naše vztahy to zásadně ochladilo. |
| Len | 108740 |
|
|
23.11.2020 19:54:23
Pole, ja si porodila tchyni jen vzhledove, povahove je moje dite uplne jinde. Nastesti, protoze tchyne v jejim veku opustila skolu a zila sexualnim zivotem. Nekde jsem cetla, ze geneticky jsou holky nejvic podobne otcove matce a zrovna u nas v rodine to docela plati.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.