Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
23.11.2020 19:39:37
Moje bývala skorotchýně byla skvělá /ale zas ne až tak, abych si jejího synáčka ponechala/, moje tchýně je prostě tchýně. Už vycházíme korektně, ale trvalo to bezmála dvacet let a abych si moc nepískala, tak jsem si porodila povahově i vzhledově její kopii. Kdyby tak šlo zkombinovat dohromady současný manžel a bývala skorotchýně, byl by to ideál.
|
| angrešt | 114837 |
|
23.11.2020 19:38:57
To je pořád nevinný téma, takovýho manžela, jakýho mám bych prostě klidně brala dvojmo
(ne, že by to nešlo, má koneckonců dvojče, ale pak bych byla ochuzená o druhou tchyni, když by byla společná, takže prosím raději bych si k němu vybrala jiného ) |
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
23.11.2020 19:38:43
![]() ![]() ![]() Což o to, v dospělosti, ale odolat jako dítě, že jsem preferovaný potomek, to chce silný charakter. Nekdo by řek, starou duši |
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
23.11.2020 19:36:38
ty se nezdáš. Polyandrie v české kotlince ...
![]() takový nevinný téma diskuse a kam až to zašlo |
| Stáňa * | 7932 |
|
|
23.11.2020 19:36:00
Naše vztahy jsou i po 30 letech víceméně neutrální. Přišla jsem z jejího pohledu do jejich baráku jako mladé ucho, kterému chtěla udělovat nevyžádané rady a nemohlo do ničeho mluvit.
S postupujícími roky je mi ji spíš líto. Manžel (88) celý den prospí, děti se s ní nijak intenzivně nebaví. Vnoučata jsou buď daleko nebo mají vlastní zájmy. MM je typ, co chce mít doma svůj klid, švagrová sice bydlí kousek, ale s mámou prohodí sotva pár slov, když ji něco přinese. Je už v důchodu, ale nemá čas, má podobnou povahu jako tchán. Dnes mě při příchodu z práce zase "odchytila" a stěžovala si, jak si nemá s kým promluvit, s tchánem se mluvit nedá. Lituje, že nešla do fakt pěkného pečovateláku, když měla možnost. Jsme na samotě u lesa, jednou za týden jede na nákup, jinak je opravdu izolovaná doma, ani nikoho nevidí, protože tu nikdo nechodí. Ale co já s tím můžu dělat, tchán několikrát řekl, že umře tady, že se nikam nehne. Mám nutit MM nebo švagrovou, aby si s ní šili promluvit? Vidím na jedné paní, která taky bydlela sama, jak v pečovateláku úplně "rozkvetla". Když chce (teda před Coronou), účastnila se nějakého programu, pobavila se s ostatníma babkama, když chtěla být sama, zalezla si do svého bytečku k televizi nebo knížce. Doktor, obědy zajištěny. |
| angrešt | 114837 |
|
23.11.2020 19:35:56
Má. Je i velice aktivní v řadě pomáhajících projektů pro lidi nějak znevýhodněné a tak. A dělá to tajně, jen občas náhodou něco z toho zjistím.
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
23.11.2020 19:35:19
Já. Vkus má jinej, v dost věcech se ode mě liší. Shodneme se v zálibě v zahradničení (v poseldních letech, kdy mám zahradu). Je férová a veselá.
|
| Len | 108740 |
|
|
23.11.2020 19:34:40
A tak, rada jsem ji mela, ale respekt jsem k ni nechovala. Jeji chovani k vlastnim detem bylo pro mne priserne pres caru stejne, jako jeji oddanost jakemukoliv chlapovi, ktery ji zrovna zivil. Zla nebyla, nikdy se do niceho nepletla a vychovne ambice k vnoucatum nemela zadne. Bohuzel teda ani rozmazlovaci, batole behajici po stole me nechava naprosto klidnou, rozhodne preferuju rozmazlovaci babicky.
|
| angrešt | 114837 |
|
23.11.2020 19:34:15
Velšice, a máš doma kovboje? Když zvládl celé stá... ?
![]() |
| -Velšice- | 152842 |
|
|
23.11.2020 19:32:55
Angreste, skoro tri, protoze ma moje byvala tchyne sestru, ktera nema deti a je uz 40let vdova. A obe jsou ucitelky
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.