Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gertruda | 71818 |
|
|
23.11.2020 18:50:51
My se nemáme rády, ale fungujeme po narození vnučky dobře, až na pár jejích excesů. Kdybyste věděli, jaké peklo to u nás bylo, ocenili byste, jaký je to pokrok. Musím se pochválit, že to je (i) tím, že jsem fakt velkorysá.
|
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
23.11.2020 18:47:07
moje tchýně se chová k manželovi jako k dospělému, ale bylo zjevné, že má dojem, že se oženil pod svojí úroveň a pod úroveň jejich rodiny
nicméně vnuky má ráda, fascinovalo mne, že vždycky hledala, po kom jsou z jejich rodiny, nikdy ji nenapadlo, že by taky mohli zdědit něco (dobrého) z mojí strany, vtipný bylo, když dceři bylo asi pět, a tehdy to byl tchán, kdo se plal "po kom je taková hezká?" ![]() ![]() ![]() jednou mne tchýně výslovně obvinila, že kvůli mne můj (tehdy budoucí) manžel nedostuduje (přitom jsem ho doučovala ![]() ![]() ), vztahy trochu napjaté, ale jsem ráda, že má ráda vnuky a dělá jim babičku a vnuci ji mají taky rádi, takže přes chladný začátek a opartrné vztahy ji mám ráda. |
| Kornelia | 130082 |
|
23.11.2020 18:45:40
My so svokrou toho nemáme veľa spoločného, nie je mi ani kamarátkou ani druhou mamou. Ale je veľmi tolerantná a má príjemné správanie. Obdivujem jej toleranciu, keď som bola mladšia, brala som si od nej príklad :) Nikdy neboli medzi nami žiadne trecie plochy.
|
| K_at | 121378 |
|
23.11.2020 18:42:53
Yuki, poslední odstavec - ANO!!!!
|
| Markéta | 121171 |
|
23.11.2020 18:41:30
Já jo. Je o čtyřicet let starší než já, moje máma jenom o dvacet. Tak jsem ji vždycky brala spíš jako babičku. Má super selský rozum, bývala strašná kočka, tak kdyby se narodila dnes a dostalo se jí vzdělání, bude neuvěřitelně úspěšná. Je moc hodná a optimistická. Ale - svým dcerám fakt nebyla supermatkou, ta starší (ve věku mé mémy) na ni totálně kašle, ta mladší teda ne, ale bydlí daleko, tak se moc nevídají. Na starší se fakt provinila hodně, ani se jí nedivím, že mámu nechce vidět. Můj muž s ní má moc pěkný vztah - jiný otec než sestry, o generaci později.
Ale já zase hrubě nevycházím s tchánem. |
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
23.11.2020 18:41:08
to jsem nečetla, ale tohle si umím představit jen u úplně dysfukčních rodin . koplikované vztahy, to jo, konflikty, co jo, sama mám mámu moc ráda, ale vztah bych definovala jako komplikovanější, byť se to s věkem zlepšuje, ale máma mne nemá ráda, do je už hodně silné tvrzení
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
23.11.2020 18:39:44
mám ráda svou tchýni, a asi to bude znít blbě, ale co zemřel tchán, je jiná, lepší sebevědomější, klidnější, vyrovnanější, a to přesto, že během roku a půl přišla o manžela, zjistila, že má rakovinu plic, léčila se, teď čeká na další kontrolu, ale momentálně bez léčby
a taky zjistila, že má vlastně docela fajn tchýni, které je 96 a nikoho už nemá, ty dvě si zbyly a zjistily, že mají co si říct a že se mají rády, je to zvláštní ale jsem ráda, že si to stihly uvědomit, určitě si to ale neřekly, ale určitě to ví, to se z řeči pozná ta starší má teď covid, moc bych si přála, aby to zvládla, ona nám hodně pomohla, když tchán nezvládal myšlenku, že naše třetí dítě nebude naše, tchýně tenkrát neudělala vůbec nic, ale babička svýmu synovi vysvětlila, že jde o malý děcko a že blbě se chová on a že my neděláme vůbec nic špatného měla jsem ji ráda už před tím, ale za toto ještě víc z pozorování - pokud se maminka chová dobře ke svýmu dospělýmu dítěti, bere ho jako dospělý, pak je dobrou tchýní, špatný to je, když svý dospělý dítě poučuje, buzeruje, neuznává jeho názory má to vliv na vztah partnera k tchýni |
| K_at | 121378 |
|
23.11.2020 18:39:05
Hroudo,z toho, co tu Angrešt občas psala, je zázrak, že dokáže být s mámou vůbec v kontaktu.
|
| K_at | 121378 |
|
23.11.2020 18:38:02
Angrešte ![]() |
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
23.11.2020 18:37:54
neumím si představit, že by matka neměla ráda svoji dceru, možná to jen neumí dát najevo ?
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.