| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Po potratu se znovu snažíme

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 56214  [Dalších 56024 >>]
Lala+ 55604
10.9.2014 21:06:22
Ahojki
Tak hlásím že včerejší kontrola u dr. dopadla dobře.Srdíčko v pořádku a všechny orgány jsou na svém místě.Mimi sice nechtělo nic ukázat(jak dr chtěla cokoliv poměřit tak se najednou otočilo a mohla začít s měřením znovu.
A pohlaví no opět nezjištěno.Nožičky mělo pořád u sebe.Ale dr.říkala tak na 80%je to prý holčička tak uvidíme.Všichni jsou zvědaví ale stejně se to dozví až po porodu.

No a naše školačka je zatím spokojená ale uvidíme co bude dál.Hned druhý den řekla že jde do druhé třídy že včera byla v první a další den jde do druhé.Paní učitelka jí pořád chválí jen aby jí to zůstalo.
Lenka a dva kluci 57001
4.9.2014 10:48:14
Lucíne vypada tak na druháčka už je to kus chlapa:-)

Tomáš je ve třide nejmladší jsem koukala:-), ale zvladame ok , už mame domací ukoly , aby si deti zvykaly na povinnosti máme matematiku a česky jazyk už sranda fakt na konci už budou číst a počítat se tomu snad ani neda věřit, takovy neskutečny:-)

svačiny v krabičce střídam chleb+co do nej chce nebo rohlík +s čím chce a ovoce kus nečeho jablko víno hruška. Ono toho moc nejde vymyšlet hlavně pro prvnacka , ktery aspon u nas nevi kde mu hlava stojí , aby mel jasne danou vec. Ve vyšší tříde jsem davala i kus mlsky , když byl Kaja dele ve škole. Mlečne svačiny tam mame taky jako u Lucína, ale to ted nezvlada je tam moc veklky šrumec na něj v tak obrovske škole hlavně to je v přízemí, takže ty až příští rok nechci chlapa maleho moc zatěžovat:-))))je jasny chlap moc věcí najednou ho veeelmi zatěžuje:-)

už chodí do družiny ted budeme přihlasovat na kroužek ve škole na sportovky jelikož opřechod ze školky kde každy den venku a pohyb mu ted chybí tak, aby se vyblbnul. Jinak ho štve že hodina trva dlouho mami skoro hodinu:-))))a poříd uklidit penal , vyndat penál:-)))))), ale jo jinak ok

Kaja no to není co komentovat to je dílo holky osma třída ja padam sameee jooooooo já nevim no jasněěě co že??? atd. tam se zatim moc nechytam

chodí spolu domu už je to sranda trošku jeste nechapu , že mam doma dva školaky , ale ono se to poddá.....snad~t~

Lucíček a dva lupínci 64013
2.9.2014 15:05:28
Lillu, díky. Pravda je, že náš Martinka sní co vidí...fakt má apetit až neuvěřitelnej. A neřeším jako u Matyho, dostává všechno, jen ne moc slané. A chutná mu...~:-D. Ale Maty je pořádnej, samej sval...není hubeňour, to vypadá jen na té fotce...~;).

Maty měl období, kdy plakal ve školce...ze začátku byl v pohodě a pak začal. Nechtělo se mu tam být. Trvalo to ale jen asi týden a pak byl zase v pohodě. Určitě se to srovná...~;((.
Lillu+B&J 42945
2.9.2014 14:41:46
Luci,krásnej školák,ty brýlky mu moc sluší a zdá se mi nějaký pohublý,jestlipak mu ten MArtínek všechno nesežere?????~t~~x~
Lillu+B&J 42945
2.9.2014 14:40:16
Leni,já vím,Bártík taky dělal ze začátku scénky,dobře si to pamatuju,jak jsem se nabrečela,no,myslela jsem,že u druhého to nebude tak hrozné,chyba,je to stejně hrozné~t~~t~~t~
Lenka a dva kluci 57001
2.9.2014 11:10:24
Lillu je prostě citlivější čas by to měl spravit a nevycitej si Tvé rozhodnuti přijdou i další věci co bude muset bez bráchy pak škola atd Tomáš měl stejny nástup měsíc byl desnej Já brečela a čas spravil holt některým to jde hůř vydržte !!!
Lucíček a dva lupínci 64013
2.9.2014 11:10:06
Luci si mě pobavila. Maty si chtěl vzít na výtvarku maskáče a tričko, že prý se celý převleče, aby si nezaflákal oblečení...~t~.

Já dávám k jídlu chlebík se šunkou či sýrem. Zítra bude mít pomazánku, miluje je. mlíčko mají placené ve škole, může si vybrat anebo Lipánka či jogurt v rámci "mléka do škol". Ovoce má ve druhé mističce, pokud nemají ve škole, dostávají tam zeleninu ke svačině a zase si může vybrat. Anebo ovoce. Pokud nemá, dávám já a také nakrájené rovnou do pusy...~;).

A tady jedna školní...
Lillu+B&J 42945
2.9.2014 11:00:43
Holky,tak dneska to bylo šílený,malá ječela.ať jí vezmu domů,no,tak jsem si taky uronila slzu.~s~
Dáši,Mína sice bráchu ve školce má,ale v jiné třídě,v jiném patře,nechodí spolu ani ven,takže ho vůbec nevidí,no,chtěla jsem to tak,teď si říkám,jestli jsem neudělala chybu,že spolu nejsou ve třídě,nesla by to líp.
Luciga 23859
2.9.2014 9:34:24
holky nazdar :-) tak už to všem zase začalo ~t~, děti mám po ústavech a místo abych pracovala, tak jdu dočíst co nového u našich dětiček

u nás dobrý, jen tedy dnes byl ráno J. naprdnutý, že si má do školy vzít džíny, že prej si tam bude taky hrát a proč by jako nemohl mít tepláky ~8~

Lalo držím palce na dnešek seč můžu ~;((~;((~;((

Konvalčo, já mám děti konzervativní, takže jeden chce pečivo se salámem a druhý se sýrem... pomazánky neakceptují ke svačině ani jeden, tak je s tím neobtěžuji, navíc k tomu mají vždy kus ovoce či zeleniny, hezky nakrájené/připravené (kdybych nechala jablko celé, tak si 2x kousnou a poletí do koše), na střídačku občas dám jogurt+rohlík+banán, někdy loupák/makovku a mlíko v krabičce
záleží i na rozvrhu, když mají tělocvik, tak vždy sváču větší a ne sladkou ~;)

a chválím fotky, nádhera ~R^

Konvalča 64005
2.9.2014 9:03:42
Ahoj holky,
taky vás jdu pozdravit po delší době. Všem našim prvňáčkům přeji ať se jim ve škole líbí a všechno jim jde. Karolínka se strašně těšila, zatím je spokojená. Taky doufám, že jí to následujících 9 let nepřejde. Zatím jsem z toho nejvíc vyplesklá já....ona už mě dneska posílala ze třídy pryč ~;).U Filípka se letos školka prvně obešla bez slz, tak to snad taky bude dobrý. Prázdniny jsme měli nabitý a strašně rychle utekly. Vždycky když jsem chtěla něco napsat, tak už jsme zase někam jeli....

Hlavně moc gratuluju Lale k těhotenství, mám z toho radost. Je to paráda, že i po tolika letech bude zase na diskuzi nový miminko. Držím palce, ať vše probíhá, tak jak má.

Lucí, máš krásný děti a Martínek myslím jsi celá zmenšená ty :-). Lenky kluky bych vůbec nepoznala...Ty se tedy vytáhli ~8~. Nedávno jsi tu Leni řešila, že má Kája "bříško", no a vida, jaký je to jinoch!
Lillu, vám to taky moc sluší a Bártík se taky hodně změnil. Neboj, se školkou se to poddá. U nás jsou změny učitelek a částečně i kolektivu každej rok. Děti už si tak nějak na to zvykly. Dobrý je, že tam má Mína bráchu, to hodně pomůže.

HOlky školáků, dejte sem prosím tipy na svačiny, nějak nemám fantazii......
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 56214  [Dalších 56024 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.