| Lenka a dva kluci | 57001 |
|
|
14.1.2015 13:06:59
jejda mane už je to tady
))))))držím palce držte se a at je to coby dup a vše na jedničku![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Lala+ | 55604 |
|
|
14.1.2015 8:28:28
Zprávy od nás
Tak jsme si udělali v pondělí první výlet do porodnice.Začala jsem špinit a měla strašný tlak dole tak pro jistotu jsem jela o den dříve aby vše zkontrolovali.Tak už jsem otevřená na 1,5cm a hlavička dost naléhá ale ještě to na porod nebylo.Dostala jsem prášky kvůli vysokému tlaku a poslali mě domů kde mám klid na lůžku. No a dneska jdu v 10hod na další kontrolu.Tak jsem zvědavá copak mi řeknou.Tak mi držte prosím palečky.Už bych to měla nejraději za sebou. |
| Jana | 14350 |
|
|
10.1.2015 1:05:19
Ahoj holky, moc zdravím, hlavně Lalu a už se těším na foto miminka. Máš to nádherné starosti,moc hezky se to čte. U nás nic nového.
Ale chtěla jsem vás poprosit, sice je mi to trochu blbé.Ale snad vám to nebude vadit.Ještě jednou prosím o otevření odkazu a dáti like v rámci zvýšení sledovanosti. Vřele děkuji. http://www.topcteni.cz/daniela-sacerdoti-stuj-pri-mne/ Už s tím tady chodit nebudu, nebojte, tady jsem se vsadila s bratrancem o to kolik lidí tam klikne, já říkám aspoň dvacet,tak snad jo ![]() Naháním všechny známé ![]() |
| Lucíček a dva lupínci | 64013 |
|
|
7.1.2015 21:36:03
Lali, to je krásný
.Připomíná mi to Matyáška, když jsem šla na druhý ko ultrazvuk a on mi řekl, že mám vyřídit paní doktorce, ať je tam pořád ten bráška . A ozvy chápu...monitor mi natáčely i víc než hodinu. Nebylo to tím, že by Martínek spinkal, byl špatně položený a to se pak zjistilo při porodu. Ale tím Tě Laluško nechci vůbec strašit. Matyášek jednou kopal a řádil jak černá ruka a podruhé monitor téměř prospal. S Martínkem to bylo něco úplně jiného, ne moc častého. Všechno dobře dopadne a už se moc těším na miminko ![]() . A jméno jsem psala nakonec po mně. Lucinka zase není až tak špatné, no ne? Martínka si vysnil Maty a bylo. Nejjednodušší řešení . |
| Lala+ | 55604 |
|
|
6.1.2015 21:11:45
Ahojki tak já jdu taky pozdravit v tom Novém roce a popřát Vám děvčátka hlavně hodně zdravíčka a pohodu doma.
Konečně jsou ty svátky konečně za námi.Néé že bych je neměla ráda to né ale letos to bylo dost náročné.Jelikož jsem typ který schání dárky a peče cukroví na poslední chvíli tak to bylo pro mě už trochu moc s tím pupkem.Ale vzládli jsme to,malá byla spokojená a to je to nejkrásnější.No a hlavně skončilo to pojídání a dojídání bez pohybu.Pak se člověk diví když vleze na váhu .Jinak dneska jsem byla na poslední kontrole u mojí dr a příští týden si mě už přebírá nemocnice.Holky to tak uteklo že teprve teď si začínám uvědomovat že třeba příští víkend už budeme 4 .Strašně moc se těším ale začínám mít takový ten strach ze všeho.Kontrola jnak dopadla dobře až na ty naše ozvy to je vždycky hrůza jsem tam snad nejdýl k tomu několikrát přeměřování tlaku protože mi vždycky jde nahoru.Mimi má asi tak něco kolem 3,50-3,70kg tak že asi stejně jak měla malá tak jsem zvědavá jestli se dr trefila.Říkala že už je to tam dole vše připraveno tak ted jen čekat.Už jsem i dobalila tašku do porodnice a konečně dala do pořádku postýlku Klasika na poslední chvíli. Malá už se strašně těší ale začíná už teď žárlit a taky pořád má strach že se narodí chlapeček protože ona chce sestřičku.No říkáme že je snad jedno co to bude že hlavně aby bylo miminko zdravé a budeme mít rádi to nebo to. S jménem pro holčičku jsem začala nějak bojovat přestaly se mi všechny líbit. ![]() |
| Lenka a dva kluci | 57001 |
|
|
2.1.2015 17:13:56
Uz brzy nasnezi lillu aspon na par dni zitra ma napadnout. Zdravim a taky preji vse nej do roku 2015 zvlaste zdravi toho fakt nejvic. Jinak uz se tesim na pateho az zapadne vse do standartu jak deti skola tak moje zazivani jsem jak balon jen to nejde vypustit teda splasklnout ne ze by tak clovek zral to ani ne ale jak se mene hybame to je des proto jdeme s manzelem dnes do hospody
))))) |
| Lillu+B&J | 42945 |
|
|
2.1.2015 10:51:09
Jedna z nich je -Volání kukačky,moc se na ní těším a dle tvé recenze nebudu zklamaná.
![]() |
| Lillu+B&J | 42945 |
|
|
2.1.2015 10:50:13
Ahoj holky,
také jdu popřát vše krásné do roku 2015 ![]() ![]() ![]() Dáši,děkuji,u nás už dobré,tak jsem ráda,byl tu dva dny sníh,děti si ho krásně užily,dneska od ráda prší,takže už je skoro pryč,je to škoda. Jinak s tebou naprosto souhlasím,Ježíšek se povedl,dětičky byly nadšené,ale já jsem ráda,že už je to za námi ![]() ![]() ,na Silvestra jsem měla noční,takže jsem slavila prací,ale ohňostroje jsme si užili,viděla jsem lépe,než kdybych byla doma.![]() Jani ![]() ![]() ,krásné,určitě Tvé stránky využiju,teď mám tedy od Ježíška nějaké nové knížky,ale až budu hledat inspiraci,tak nakouknu,velmi dobrý nápad,knížky taky miluju.![]() ![]() ![]() |
| Jana | 14350 |
|
|
2.1.2015 9:01:01
Krásný den, taky vám jdupořát do nového roku 2015 spoustu spokojenosti, štěstí a pevné zdraví.
U nás se svátky taky vydařily. Děti si to užily a jako bonus jim napadl sníh, tak spoustu času strávili i venku, za což jsem byla ráda zase já. OOO, jak jim potom chutnalo. Škoda, že to u nás už dnes taje. Já jsem si dvoutýdenní volno taky užila. Celý rok se věnuji knihám a tak jsem si nadělila nové stránky. Kdybyste chtěli nějaký tip, tak se koukněte. Jsem si udělala malou reklamu, ale doufám, že vám to nevadí. Je to www.topcteni.cz |
| Konvalča | 64005 |
|
|
1.1.2015 18:39:34
Ahoj holky,
do roku 2015 Vám všem přeji hlavně zdraví a dál všechno, co si nejvíc přejete!!! Doufám, že se všude Ježíšek vydařil, já upřímně jsem ráda, že už je to za mnou, ale děti si to samozřejmě užily se vším všudy. Dokonce i to lego a autobus (ne Europark) prošlo naprosto bez povšimnutí ....I když se tu nestíhám už moc objevovat, jsem moc ráda, že tahle diskuze pořád "žije" a že tu jste!!! Lillu, doufám, že už jste v Novém roce zdrávi a že Lala je taky v pořádku. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.