Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lassiesevrací | 134328 |
|
14.6.2013 9:00:21
V čem je jinej než jiný kočárky, kromě toho, že ho má Horáček? Ani není pořádně vidět...
![]() |
| Hilly. | 103234 |
|
14.6.2013 8:55:40
Nepoznáte někdo, co to je za kočárek? Hrozně se mi líbí a zajímalo by mě, jestli bych na něj měla nebo ne.
![]() Je to tenhle : |
| Liba |
| • |
12.6.2013 11:55:58
Dobrý den,
prosím všechny mamči, které mají zkušenosti s těmito kočárky..který by jste vybrali, jaké máte zkušenosti? Po 7 letech budem kupovat kočárek, tak už se v nich moc nevyznám, ale tyto 2 mi padly do oka :o) splňují víceméně všechny naše požadavky..akorát jsem slyšela negativní názory na Muru. díky moc všem za názory. |
| Nat00 | 137100 |
|
|
10.6.2013 21:48:23
to jsem rada! dej pak vedet jak se ti s nim jezdi. prcek je stejne spokojeny jako maminka?
![]() |
| Epepe | 89236 |
|
|
9.6.2013 21:20:57
Mám Inglesinu Esspresso. I když má "městská kolečka", tak už jsme s ním projeli opravdu divoké terény a pořád drží. Navíc váží jen 7 kg, je skladný, odpružený.
Můžu doporučit. |
| efa |
| • |
9.6.2013 19:45:07
Mám pár týdnů pro nesedící 7m mimino Baby Jogger City Mini GT. Jde dát do úplného lehu, je to trojkolka, přesedlala jsem na něj z klasického hlubokého- Peg Perego a jsem nadšená. Ten hluboký, byl proti tomuhle lehounkému, úplný tank. Krásně se odřídí i 1 rukou, mimino může být teda jen po směru jízdy, ale na boudičče jsou průhledy. Nový stál necelých 9.
|
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
9.6.2013 19:01:05
Mám už na třetí dítě quinny speedy a pořád drží( jeden a ten samý)...na brusle s nim jezdim několikrát týdně.
Má brzdu, na netu se prodává bazarový levně a je jich tam kvanta. Úplně do lehu nejde, ale nikdy mi to nevadilo. Nesedící mimčo v něm rozhodne ani nepolosedí, je to mnohem větší leh, než v autosedačce. |
| kája+dva | 65364 |
|
|
9.6.2013 18:49:32
Jané Nomad sporťák. Kamarádka ho s vložnou taškou používala od novorozence. Taky s ním hodně bruslí, běhá a jezdí v terénu.
|
| Tatramelka+3 | 66284 |
|
|
9.6.2013 18:43:26
Ahoj,
rozpadl se mi Patron, totálně a jsem bez kočárku. Chtěla bych nějaký sportovní, malá už v něm moc nechce ležet, potřebuje asi rozhled, tak že hlubokou korbu už nepotřebujeme. Ale protože ještě nesedí, chtěla bych, aby šel co nejvíce do lehu. Potřebujeme kočár do terénu, chodíme bruslit, prostě aby něco vydržel. Nemáte typ? Klidně bych nějaký jetý za rozumnou cenu, ale nevím kde hledat. Projela jsem ted´ v našem kraji mimibazar i rodinkovou nabídku. Potřebuji ho samozřejmě už zítra . |
| Buddy | 120562 |
|
|
30.5.2013 20:55:09
Já se chystám koupit si Book. Ten podle mě splňuje Tvé parametry. Kamarádka ho má od zimy a je s ním moc spokojená. Má spojenou rukojeť a to vidím jako výhodu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.