Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| yogurtová a dva yogurtíci | 110937 |
|
|
10.5.2013 7:17:26
Máme alu racer plus,je to takový tank,ale opěrku má skoro 100 cm.Kupovali jsme ho speciálně na spaní venku.Malej se tam ve 3,5 letech vejde.
|
| adelaide k. | 20327 |
|
|
10.5.2013 6:37:57
Na spaní pro starší děti byl super starý dobrý Jané slalom
![]() |
| Jepepa | 125572 |
|
|
10.5.2013 0:46:26
a záda má dlooouhy a polohovatelný i naše tříletačka se do něj vejde....
|
| Jepepa | 125572 |
|
|
10.5.2013 0:44:40
Máme tohle
http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=ko%C4%8D%C3%A1rek+Quatro+Monza+ a nemůžu si stěžovat... |
| TeriRez+3 | 80863 |
|
|
10.5.2013 0:32:59
Můžete mi prosím dát tip na nějaký ideálně skladný kočárek, který má ale zároveň dostatečně prostornou (hlavně tedy dlouhou) korbu? Potřebuju ho na spaní pro dítě starší 2 let... bohužel starý PegPerégo, který mám teď, už totálně dosluhuje a taky mu z něj už trčí nohy ven. A do stařičké Liberty se mi už taky nevejde. Přes zimu spal syn doma, ale jak se teď udělalo teplo, je mu lépe venku pod stromy - teplota v našem podkroví stoupá do dost nepříjemných výšek....
Takže kritéria: dlouhá korba polohovatelná sed-leh, kola spíše do terénu (není podmínkou), dobrá skladnost do malého auta (není vysloveně podmínkou). Joo a taky žádná exotika, budu to shánět z druhé ruky, tak abych měla vůbec šanci něco objevit ![]() Díky za tipy! PS: už mě napadlo, vyřešit problém spaní houpací sítí, jenže tu pod střechu nepřevezu, když přijde najednou voda z nebe... ![]() |
| Kami3 |
| • |
7.5.2013 22:10:53
Topline S jsem měla na syna, rozhodně jeden z nejlepších kočárků jaký jsme měli možnost vyzkoušet. Perfektní do terénu i do města. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že v autě zabere dost místa. Doporučuju ho objednat přímo z Německa, nám před 3 lety vyšel na necelých 15 tisíc, přitom v ČR nám ho spočítali na 24 tisíc.
|
| TwinVerča | 82352 |
|
30.4.2013 7:59:48
No, já se vešla s TFK v našem Albertu u všech pokladen - do jiných obchodů jsem s kočárem nechodila. Jinak celekm taky v pohodě (pošta, MHD, výtah v domě). Takže o tandemu jsem ani neuvažovala, nebyl potřeba.
|
| lupt+10/08 a 2x10/11 | 81102 |
|
|
29.4.2013 17:51:21
Mám dvojčecí EW a v Kauflandu, Globusu a Intersparu projedeme pokladnou pro kočárky a klienty na vozíčku, v Lidlu projedeš taky jednou pokladnou (ptala jsem se i na jejich infolince a tvrdili mi, že v každém jejich obchodu mají jednu širokou pokladnu. Ostatní nevím.
Spousta veřejných výtahů (obchody, metro) mají široké dveře výtahů takže projedeš, jen ten prostor výtahu je někdy tak akorát, takže musim občas sklopit rukojeť a starší dcera je v podřepu , ale zatím jsme se všude vešli. Problém je jen ve výtazích v panelácích - tam mají ještě ty staré úzké, kam se nevejdou ani tři lidi natož dvojkovej kočár ![]() A pak ještě bývá problém na úřadech a v bankách - zvlášť když se chceš dostat na oddělení, které není primárně určeno pro rodiče a děti (v bankách třeba hypotéční oddělení) A byla tu i zmínka o vlaku tak tam se vejdeme do těch nových žlutých (regionova) úplně bez pomoci , ale třeba "panťák" má sice široké dveře, ale uprostřed tyč, takže se nevejdeme (ale to je možná jen v některých vagonech) |
| Ursus+3 | 132493 |
|
|
29.4.2013 16:10:20
nebudou se prát, můžou se střídat - i starší se střídají (vozila jsem děti 1,5 a 3 roky a střídaly se podle chuti)
autosedačku maxicosi jsem dávala na tu horní sedačku, bez problémů. Měla jsem tam gumicuky, kterými jsem to jistila ke kostře. |
| kreditka | 85904 |
|
|
29.4.2013 15:37:53
Občas jsem měla problém i s obyčejným kočárem natož dvojčecím...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.