Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Albar | 93722 |
|
25.4.2013 10:40:35
Nevíte někdo, z čeho je ta výztuha uvnitř? Že bych to nechala přes noc odmočit, ale mám strach, aby tam nebyla překližka nebo něco takovýho a nezkroutilo se to.
|
| Albar | 93722 |
|
25.4.2013 10:38:24
Já si právě nebyla jistá, jestli to nejde někudy oddělat, tak abych se s tím nedřela zbytečně. Mám tam fleky jak od šmíru, tak doufá, že to půjde dolů. Bohužel jse kočár půjčila a takhle se mi vrátil
![]() |
| Leontýnka+3 | 26083 |
|
|
25.4.2013 10:34:36
Koprofko já mám chytře červenou barvu
Ta se čistí bezvadně. Nedávno jsem ho drbala na finálno, chci ho prodat, jen ho mrchu nikdo nechce... Takovej úžasnej kočár to je. |
| KoproFka | 76193 |
|
|
25.4.2013 10:24:04
Dělala jsem to stejně - drbala jsem to ve vaně kartáčkem a dětským šamponem.
Ten mantroš je vynikající - vůbec ho to nepoškodilo. A normálně horkou vodou, žádných 38stupňů... Měla jsem sporťák antracitová, lososová, bílá barva - ta byla hlavně na područkách a po stranách z vnitřku sporťáku (moc hezké, nicméně maximálně nepraktické ).Ale vyprala jsem to vždycky... A jak se píše výše - z nejhoršího vykapat do vany a dosušit na balkoně. Vždycky jsem to ještě ždímala - ta látka je hodně hustě tkaná takže když se voda směstnala na konci sedáku, vytvořila tam takovou naplněnou kapsu a bylo třeba ji tahle růčo odstranit, samo by to vykapávalo hrozně pomalu. Vyndat to nejde, ty výztuhy a do pračky se to tudíž narvat nedá - a to já mám extra velký buben a extra velkou díru do pračky a stejně se tam nevešla... |
| Leontýnka+3 | 26083 |
|
|
25.4.2013 10:13:18
Mám Jané slalom, odepnout od konstrukce, hodit do vany a já ho teda beru kartáčkem a mýdlem. Pak osprchuju, nechám okapat z nejhoršího a pak doschnout na balkon. Do pračky bych nedávala, je to všité dovnitř, vyndat to nejde podle mě. Myslím že ani pračka nezvládne tolik, jako kartáček v ruce ;) Navíc ty potahy jsou z dobrého materiálu, většina nečistot jde krásně dolů.
|
| Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
|
|
25.4.2013 10:05:43
Měla jsem kočár ABC design, celou boudu i s tyčema jsem šoupla do pračky a přežilo to
. Jinak postavit na zahradu, posypat čističem na prádlo nebo koberce a kartačem a hadicí, příp. ve vaně, ale to jsem dělala jednou a byla jsem z toho hodně oddělaná. |
| Albar | 93722 |
|
25.4.2013 9:55:53
Dobrý den, mám tento kočár a potřebovala bych ho vyčistit, ale opravdu pořádně. Nejlepší by bylo hodit celý ten potah do pračky, ale nevím, jestli se dají nějak vydělat ty výzthy, které jsou uvnitř (sedátko a opěrka). Přijde mi, jak kdyby to bylo zašité uvnitř. Nemáte někdo dobrou radu, jak ten kočár vyčistit? Děkuji
![]() |
| Ivuljenka | 98698 |
|
|
19.4.2013 22:11:09
zatím se nám to ale moc nedaří, už si fakt nevím rady. Buď to má malý košík, nebo je to celé jak z párátek, vachrlaté, nebo nízké... je to boj...
|
| Lillu+B&J | 42945 |
|
|
19.4.2013 21:48:13
Ivi,tak dobře vyberte,já zůstala u svého favorita a jsem nadšená.Vyberte Beky nějaké parádní vozítko.
![]() |
| Ivuljenka | 98698 |
|
|
19.4.2013 21:30:11
Můžete doporučit obchod v Olomouci? Potřebujeme koupit lehký sporťák nebo větší golfky. Už jsme obrazli spoustu obchodů a pořád ne a ne vybrat. Potřebujeme nějaký hodně hodně velký obchod
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.