Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 | 38107 |
|
|
17.3.2013 14:47:28
Měli jsme Jané PowerTwin a nedám na něj dopustit. Odjezdila jsem v něm vše co jsem potřebovala - pro mimi jsme měli vložnou tašku - jak se ptáš, tak nám neklouzela dolů a ani mimi neklouzalo dolů, ikdyž je sedačka při položení v mírném sklonu. Je to trojkolka, takže stabilita tomu odpovídá, mě to nevadilo. Výborně se řídil, vozila jsem ho jednoruč, na to jak byl těžký když byl "plně obsazený" tak se mi zdál na ovládání ok, jenom na obrubníky jsem najížděla pozpátku, abych se vyvarovala nestability, ale na obrubníky, které jsou stavebně upravené jsem najížděla normálně popředu a neměli jsme problém. Je dobře skladný, proto jsme ho měli, protože jsme potřebovali, aby se nám vešel do malé Fabie, a to se vešel, stejně tak do našeho malého výtahu. Také jsem hodně jezdili autem.
Jediný zápor bych viděla v tom, že přední sedátko pro staršího nejde dát do lehu, ale jenom trochu sklonit a že pro větší dítě (vzrůstem) je takové těsnější. Ale výhody dle mě převážili nevýhody. A s úspěchem jsem ho prodala. |
| Mikeš+ 3 holky | 30347 |
|
|
17.3.2013 14:29:57
Já jsem s tím jezdila bez potíží, ale já jsem i předtím měla různé trojkolové kočárky a nedám na ně dopustit.
|
|
|
17.3.2013 14:26:45
Je to nakloněný, to je pravda. Ideální pro blinkací děti. Mně to vadilo, dávala jsem na sedátko poskládanou pláštěnku, nezabírala místo v košíku a vyrovnala plochu tak, že mimčo v tašce leželo vodorovně. Ta trojkolka se jmenovala powertwin.
|
| Pedrosaa | 72553 |
|
|
17.3.2013 13:39:41
pardon, koukam, že jsem udělala chybu.. měla jsem na mysli
JANE POWERTWIN https://www.google.cz/search?q=jane+Powertwin&hl=cs&client=firefox-a&hs=YYt&rls=org.mozilla:cs:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ubhFUd3aE8jAPPPygbAH&ved=0CC4QsAQ&biw=1280&bih=896 |
| Mariana +2 | 135342 |
|
|
17.3.2013 13:25:07
Maargit odpověděla jsem ti ještě v minulé diskuzi.
A teda taky jsem se chtěla zeptat proč jsi zavrhla Jané, teda nic mi do toho samo není, ono všechno má svý pro a proti, jen prostě čistě ze zvědavosti, kvůli té autosedačce? Jo a jestli jsi zkoušela Twin twin, tak ta 6kola teda asi moc dobře ovladatelná není,ten bych nechtěla, já se bavila o Powertwin - tříkolce. |
|
|
17.3.2013 13:22:16
Mám mladší děti od sebe necelých 18 měsíců. Myslela jsem, že přežijeme se skejtem, nepřežili jsme. Pořídila jsem trojkolku Jané, asi ten Twin and Two. Mimino na zadní sedačku, která se položila do lehu a dítě v kočárkové tašce tam bylo hezky zabubané v pohodlí. Sedačku jsme měli maxi cosi, prostě jsem ji šoupla na tu zadní sedačku, nemělo to jak vypadnout, i když to nikde "zazvaklé" nebylo. Starší na přední sedátko, klidně tam i usnula, protože díky té tašce vzadu se opěrátko dalo i docela položit. Ovladatelný normálně, skládatelný taky normálně. Zaznamenala jsem, že máš strach z té trojkolky - nechápu proč, ale někdo to tak má - můžu tě ujistit, že s tím nebyl vůbec žádný problém co se ovladatelnosti nebo stability týká.
A o normálním dvojčatovém kočárku - tedy děti vedle sebe - jsi neuvažovala? |
| Pedrosaa | 72553 |
|
|
17.3.2013 13:10:42
maargit mě přijdou oba dva typy nepraktický, chudák dítě,které by mělo sedět dole u země a koukat do koše.
Proč jsi zavrhla Jane twin two? jezdila jsem s trojkolkou a na chodníky se najíždělo dobře,nebyl vratkej, byl lehkej, děti měly docela dost místa a hlavně -to druhé nesedí u země. Kámoška s ním byla spokojená,lehce se skládal do auta, taky hodně jezdili a většinou byla na všechno sama ,neb manžel byl dost pracovně vytížen.. |
| Oliverka | 70017 |
|
|
17.3.2013 12:07:49
A jeste bugaboo donkey.
Z obou jde udelat mono kocar. |
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
17.3.2013 12:00:04
asi bych nelitovala... ten Peg Perego mě vyšel asi na 15-16tis. a službu mi udělal velikou, byť jen na rok... byla to pro mě vlastně kompenzační pomůcka, bez něch bych mohla chodit venčit děti tak chviličku před barák, zajít na nákup nebo k lékaři by bylo na celodenní výlet... za rok jsem ho prodala okolo 10tis.
|
| Oliverka | 70017 |
|
|
17.3.2013 11:44:48
Baby jogger city select?
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.