| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kočárky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1230] Názory 12311240 z 17459  [Dalších 16219 >>]
gf fgfhf 99674
25.2.2013 9:28:45
u Graco by mi vadil ten pultík ve předu u dítěte a přehazovací rukojeť jako má tne juniors u sporťáku je spíš víc na škodu, měla jsme jeden takový od chipolina Dako a když jsem přehodila rukojeť tak se mi stím špatně jezdilo páč rukojeť jsem měla tam kde byli otočné kolečka a toje pak naprd musela jsem si ja zaaretovat. Taky jsem si myslela že to bude fajn kvůli slunci v létě. Nakonec jsem to pak stejně řešila slunečníkem.
gf fgfhf 99674
25.2.2013 9:20:30
sprint a zopa jsou podobné akorát zopa mi přijde lepší, že bude mít delší tu ložnou plochu pokud plánuješ, že si v tom dítko zdřímne. Walker je moc trvdý, nepruží.
Marrianna8 94416
25.2.2013 9:10:30
Ahoj maminky!
Potřebuju poradit. Čím víc hledám, tím víc tápu ~d~
Líbí se mi kočárky Baby design Sprint, Walker, Zopa, Babypoint, Graco Mirage a Juniors Arosa New (a možná jsou i další podobné). A líbí se mi proto, že docela splňují moje požadavky. Musí být lehký, dobře se skládat, mít odkládací pultík u madla (u dítěte není potřeba), 4 a vícekolák, otáčecí kolečka, aspon trochu odpružený, aby se tam dítě i vyspalo a vešlo se do něj i ve 3 letech. Ideální by byla ještě přehazovací rukojeť ale to už toho chci hodně ~:-D vím!
Doteď jsem měla Cam Apollo, který mi docela vyhovoval. Měl ty pultíky, byl lehký, dobře se ovládal, ale přišel mi malý na 2-3 leté dítě. Chci ho ještě i pro druhé dítě. Dceři z něj lezly nohy a budila se kvůli tomu. Navíc byl už dost opotřebovaný.
Zas tak moc nejezdím. Jako hlavní kočár budu mít Inglesinu magnum (hlavně na spaní a do terénu) ale potřebuju ještě golfky/sporťák na kratší cesty.
S čím jste byly Vy spokojené? Slyšela jsem docela chválu na ten Sprint, recenze k ostatním jsem nikde nenašla. Děkuji.
Nesulka+Niky+Vil 6785
20.2.2013 16:17:47
Kdyby někdo sháněl, mám na prodej tmavomodré Zippky po jednom dítku. Velice dobrý stav. Jediná vada - mírně vyšisovaná stříška.
Jinak má všechny vychytávky včetně integrované sluneční clony, držáku na pití.
Součástí teplý nánožníček, pláštěnka.
Kdyby měl někdo zájem pište mi na e-mail.
Apple + 2 66234
20.2.2013 15:44:25
odpovidala jsem na prispevek a nendodala jmeno - Bugaboo cameleon
Apple + 2 66234
20.2.2013 15:43:43
souhlasim ! Je skladny, lehky, od narozeni az do konce vozeni, skvely i do terenu. Da se k nemu pripojit stupatko.
x x 15263
20.2.2013 15:09:55
Máme Galaxyho se 3 řadama a dozadu poskládám Babyactive Elipso, vybírala jsem nejskladnější, co jsem našla.
Hanka
  • 
20.2.2013 15:02:05
Čekám dvojčata a chtěla bych si koupit kočárek TFK jak sportovní kočárek tak i hluboké korby. Můžete mi někdo z vlastní zkušenosti sdělit klady a zápory tohoto kočárku?
Epepe 89236
20.2.2013 14:55:43
Jak to tak čtu, tak jsem asi střevo ~t~, ale mě to nešlo ovládat jednou rukou ani na koberci ve veletržní hale.
Na Zippy mi jinak vadila opravdu jen ta madla, ale zato hodně, protože s batoletem je prostě ovladatelnost jednou rukou nezbytná. Jinak by byl kočár ideální.
Pam-pela 97353
20.2.2013 14:50:25
kdyby ho Rosina nechtěla, mohla bych kdyžtak poprosit o foto? :-)
[<<Předchozích 1230] Názory 12311240 z 17459  [Dalších 16219 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.