| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kočárky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 17459  [Dalších 16199 >>]
Leontýnka+3 26083
20.2.2013 14:16:13
http://www.vase-kocarky.cz/quinny-zapp/ Tohle mi přijde jako podvozek ideální. Jinak korba se podle mě dozadu nevejde tak jako tak, takže stejně budete muset asi vozit v autosedačce.

Rozhodně bych byla pro dva kočárky, třeba ojeté, ale podvozek bych vozila standartně v autě a druhý měla na výjezdy bez auta.
allian* 15196
20.2.2013 14:16:04
Měla jsem podobné požadavky, ale spíš kvůli váze kočárku, tím místem jsem tak omezená nebyla. Nakonec jsem to vyřešila koupí Inglesiny Magnum, která autem nikam nejezdí, ke které byla i autosedačka a Ingelsiny Zippy, na kterou jde ta sedačka nasadit. Dokud byl malý miminko, měla jsem sundané polstrování a nasazovala jsem na podvozek sedačku. Vše se mi podařilo koupit v pěkném stavu z druhé ruky a dohromady mě to vyšlo na 6000,- a vše slouží druhý rok bez závady. Zippy je moc fajn, ale do lesa jsou prostě lepší odpružená a velká kola.
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
20.2.2013 14:14:35
Ja nenecham dopustit na TFK Joggster - vlezl se nam do mezery za sedadlem ridice (je hodne placaty po slozeni). Byli jsme na dovolene se psem, pes obyval kufr a vse ostatni se muselo vejit dovnitr auta.
Kdyz jsme ho kupovali meli jsme Forda Fiestu a tam je uzky zavazadlovy prostor, jezdila jsem po obchodech a zkusmo skladala do auta a tohle jedine proslo.
Na druhuo stranu je jako kocar velmi prostorny, trojkolka, dost terenni - jiz zminovana dovolena se psem byla dost terenni :-)
Leontýnka+3 26083
20.2.2013 14:13:02
Do auta bych pořídila podvozek pod autosedačku (quinny zapp? nebo tak nějak?) a na běžné ježdění něco normálního. Na přesuny do školky, školy atd to bohatě stačí podle mě. Já mám Jané Slalom, jde složit poměrně na placato, ale ne při denodenním skládání. Musí se vyndat kola. Jinak chci ji pouštět do světa, sice je ježděná po dvou dětech, ale má miliony doplňků, navíc za babku ~t~
sarmi 38831
20.2.2013 14:09:41
rekla bych, ze nejskladnejsi bude asi satek ~;)~3~.
nicmene, kamoska si celkem chvalila cam cortinu, dobre se ovladala, byla pomerne lehka, s adaptery na autosedacku. nevim, ale jak se skladala.~d~
karin
  • 
20.2.2013 14:08:20
Není to trojkolka, ale skladný je dost :-) Bugaboo Cameleon...
Rosina 122575
20.2.2013 14:06:22
Moc prosím o radu, zejména ty maminky, které mají vícemístné auto plně obsazené dětmi, jaký mají kočár a jak se jim do auta vejde. Máme sedmimístnou Dacii Logan MCV a od jara bude plně obsazená. Kočár se nám musí vejít do úzké nudle zavazadlového prostoru za třetí řadu sedadel. Ráda bych alespoň minimálně terénní kočárek, hned za domem máme les, ideálně trojkolku, trojkombinaci - podvozek, autosedačka, korba, sporťák. S kočárkem budu muset denně jezdit autem do školky i s miminkem.
Minulý kočár jsme měli sourozenecký Phil a Teds, dal se složit na placku a dát dozadu na stojáka, zadní kola byla v širším prostoru dole za zadními sedačkami a přední odaretované se naplacato vešlo. I tak jsme při nakládání museli trochu znásilnit auto i kočár, ale nepotřebivali jsme ho takto skládat stále - jedno místo nám na kočár zbývalo, to teď už nezbyde. Kočár jsme prodali, další dítko jsme neplánovali a navíc bych ho na jedno dítě ani nechtěla - neměli jsme k němu korbu ani autosedačku, a ty bych teď moc potřebovala. Proto prosím o radu. Díky
sarmi 38831
20.2.2013 11:44:57
to je nejaka novinka, u nasi zippy berany otocit nejde. tohle je jedina drobnost, ktera mi na tom kocaru trochu vadi. vozi nam treti dite a jsme s ni spokojeni.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
20.2.2013 10:54:13
Mám Magnum, k němu Zippy.
Zippy má větší kolečka než Espresso, do terénu bude šikovnější. Jsme v horách a terén tu zvládne celkem v pohodě, ale jako Magnum to není. ~;)
Jinak u Zippy se dají otočit "berany" k sobě a dá se ovládat jednou rukou.
veruncik 106360
20.2.2013 10:10:07
Chtěla bych poradit při výběru golfového kočárku. Máme Inglesinu Magnum - velká spokojenost, ale 14 měsíční syn se tam již moc nevejde, tak začínám uvažovat o golfáči, samozřejmě Inglesinu. Chtěla bych zase nějaký lehký odpružený golfáč, s nákupním prostorem dole, ale aby zvládl třeba i lehčí terén za zahradě apod. Trochu mně vadí u golfáče berany, tak hledám něco s madlem. Prodává se nyní celkem za slušné peníze Inglesina Espresso All over 2012, máte ho někdo? Jaká je zkušenost? Nebo starší typ z druhé ruky Inglesina Max s madlem, jak jste byly spokojeny? Hodně je k mání i použitý i nový Inglesina Zippy, v čem se liší kromě madla od Espressa? A jak jste spokojeny s ním? Díky za Vaše reakce, Věra
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 17459  [Dalších 16199 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.