Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| VaVer | 97035 |
|
|
23.1.2013 21:10:30
Budu ho mít také hlavně na pojezdy po Praze, ale od jedné maminky jsem slyšela, že celkem dobré i na horách ve sněhu a že když je sníh hlubší, tak se secvaknou kolečka jako na schodech a jede se jen po zadních a jde to taky. Ono asi do sněhu, nebo spíš závějí není žádný kočárek :)
|
| sabrina20 | 119783 |
|
23.1.2013 21:01:52
jo a hodně mne potěšil , že když jsme šli okolo kuřáka, tak mimino nemělo cigaro u pusy, což byl pro mne pak šok, když jsme pořídili nižší kočárek-golfky MacClaren, to jsem musela vždy rychle prolítnout
|
| sabrina20 | 119783 |
|
23.1.2013 20:59:40
ano, měla jsem, bohužel ten starý model- ta rukojet u sportovní verze se nedala sundat, tak to bylo nepraktické tam strkat batole v zimním období...jinak po městě a do auta perfektní, byla jsem s ním moc spokojená, jsou to jen 4roky, co jsme ho kupovali a dneska jsou tak krásné barvy
![]() |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
23.1.2013 20:40:25
Mela jsem ho na obe deti a byla jsem spokojena. Pro moje ucely skvely, tj pojezdy po Praze, snadne skladani do auta, minimum obybani se k miminu, dite ma rozhled...akorat nejaky velky teren bych s nim nedelala.
|
| VaVer | 97035 |
|
|
23.1.2013 20:12:15
Máte někdo zkušenosti s kočárky Stokke? Úplně jsem se do tohle kočárku zamilovala, takže teď sbírám zkušenosti z praktického života s ním. Zatím jsem od maminek, které ho mají slyšela jenom samou chválu. Máte ho některá?
|
| Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
|
|
21.1.2013 23:49:44
Díky, kotyk, vidím, že moc lidí s nimi nemá zkušenosti.
Koukala jsem na Cybex golfky a moc se mi tam líbí ty Callisto - ty jsou hodně podobné, ale mají ještě pár funkcí navíc, což je super. Sice za cca 2000 kč navíc, ale asi to stojí za to. Díky moc. |
| kotyk | 55465 |
|
|
21.1.2013 11:51:35
U výšky záleží, jak si velká ty. Pokud máš kde, tak je nejlepší si to vyzkoušet. Podobně velkou boudu nabízí víc značek, třeba Cybex. Viděla jsem jí i u několika hodně levných čínských kočárků. Jinak proč ne, pokud se ti ty golfky líbí a nevadí ti, že to není zrovna tradiční výrobce kočárků.
|
| Alternativní kvočna | 118582 |
|
|
21.1.2013 10:35:10
Jeden kočárek jsem měla za odvoz. Starej, ale pěknej, funkční, proutěný. Paní ho vyčistila, potahy byly čerstvě vyprané, voňavé.
Asi tak. |
| Markéta s párkem |
| • |
21.1.2013 10:31:03
Já koupila nevypranej kočárek za 500Kč. A vyprat ho nebyl problém. V létě, když byl parný den, jsem ho dala na zahradu, ostříkala ho (i sebe) hadicí, na zatěžovaných místech přejela mejdlem, pak trošku kartáčem, zase ostříkala hadicí a nechala ve stínu uschnout. Na léto příjemná práce cca na 10 minut.
|
| Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
|
|
21.1.2013 10:06:54
Prosím o vaše zkušenosti a názory ohledně tohoto kočárku.
Samozřejmě mě nejvíce zajímá, co si o něm myslí ty uživatelky, které ho vyzkoušely nebo ví o někom ,kdo ho má. Ale mco ráda si vyslechu i další názory vás - zkušených matek, které s kočárky už nějakou tu zkušenost mají. Zamilovala jsem se do něj, ale nechci kočár jen proto, že se mi líbí vzhledově a že je to nějaká "moderní bomba posledního roku". Nikde jsem k němu nenašla žádné recenze, takže nevím. Váhám kvůli tomu, že mi jedna paní napsala, že je nízký (ale výška 118 cm, jak se popisuje, se mi zdá dostačující (?). Líbí se mi i pro tu "paparazzi" stříšku, kteoru jsem u žádného jiného golfáče nenašla. Děkuji za vaše připomínky ![]() Zde info od prodejce: S golfovým kočárkem od Elodie Details můžete mít vše skvěle sladěné ve stylu Retro. Elodie Details představuje golfový kočárek „Stockholm Stroller“. Kočárek kombinuje pomocí mnoha detailů komfort pro dítě a funkčnost pro rodiče. Extra velká kola umožňují plynulejší jízdu na chodnících a nerovných površích. Zádová opěrka může být upravena do spící pozice. Plně prodloužitelná „paparazzi“ stříška vytváří ochranu pro spinkající dítě. Kočárek je rychle a jednoduše složitelný do cestovní velikosti. Součástí balení je i cestovní vak. Kočárek má pětibodový pás, stupátko na nohy a velký, lehce přístupný košík. Testován a schválen v souladu s evropskou normou EN1888:2003. Vhodný od 6-ti měsíců do 3 let (max 15 kg). Rozměry: 50x60x118 cm, složený 28x33x110 cm. Váha: 8,5 kg. cena: 5 265 Kč ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.