| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Pes equinovarus

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 14951  [Dalších 14351 >>]
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
25.9.2013 9:58:30
Radler doporucuje Adidasky. Jak rika Lucka, asi zalezi jak ktere, ale plosne bych je nazavrhovala.
Kateřina
  • 
24.9.2013 12:58:43
Holky, musím Vám něco napsat máme recidivitu a myslím,že za to může naše zdravotnictví.Ambulance vždy čeká 10 lidí před námi a pan doktor má na každého 5 minut.Příjde mi,že pojištovna šetří na nesprávném místě.~n~~n~~n~ a mělo by se dělat více kontrol,aby se zabránilo recidivitě.Včera jsem z toho byla na sebevraždu.Je mi to tak líto.Pacientů je hodně a klinik málo.
IrcaM 94805
24.9.2013 11:51:51
Ahoj holky,

tak jsem se po dlouhém čase dostala opět k tomu, abych dočetla novinky na této diskuzi a musím říct, že na mě padla skoro deprese~n~ Dobrých zpráv ubylo a za to přibylo hodně těch horších, navíc dost z Vás čeká nebo jste absolvovaly s dětmi operace.... Chjo~d~ Moc Vám přeji, aby operace nemusely nastat a těm, co už jste byly nebo máte termín, aby vše proběhlo hladce a bylo rychlé bezproblémové hojení...

Snad Vám svou zprávou alespoň trochu zvednu náladu a dodám naději:-)
Včera jsem byla s Radečkem (věk 4 roky + 2 měsíce, dlahy nemá od svých 2 a 3/4 roku) po půl roce u Doc.Ch. na kontrole a nožky se mu moc líbily. Ve zprávě máme: "Klinicky obě nohy s plantigrádním postavením, pohyby sub talo volné, pohyby hlezna - DF 15st.oboustranně, postavení nohy valgozní. Everze nohou přiměřená." Mám velkou radost a moc si přeju, aby to i nadále takto vydrželo~;((

Od půlky srpna malému píchám růstový hormon (z důvodu nižšího růstu a nižší tvorby RH), tak se děsím, aby nezačal růst nějak najednou a rychle a nemělo to vliv na nožky. Doc. i naše endokrinoložka říkají, že by to vliv mít nemělo. Kéž by~;((

Přeji moc zdravíčka všem a posílám moc pozdravů.
Irča
Lucilka*, Berušky 12/05 13529
24.9.2013 8:06:18
Ahoj Jordano, já už jsem nějak přestala řešit značky u bot. Myslím, že je mnohem důležitější si na botu sáhnout, zkusit, ohnout... jasně že nekupujeme boty u Vietnamců, ale zrovna Adidasky mi doporučil jeden pan doktor, kterému hodně věřím. Taky samozřejmě ne všechny, ale říkal, že je důležité vybrat botu, která dobře padne ne jen na délku, ale i na šířku, má měkkou podrážku, je správně ušitá, nemá příliš výrazný klín pod nártem (radši žádný)... každé dítě má jinou nohu, každý typ boty (i stejné značky) je jiný. Naše Laura třeba má Adidasky jako sportovní boty zrovna teď, jsou krásně ohebné, lehké, kraj mají kožený, ale zvrchu dost větrají... Prestige bych jí já nekoupila, zdají se mi tvrdé a mají na můj vkus moc hladkou podrážku. Ale neber to nijak osobně, jen se snažím naznačit, že co sedí jednomu, nevyhovuje druhému. Takže těžko radit, spíš zajít do několika obchodů, boty osahat, vyzkoušet a vybrat.
Třeba tady http://www.detskeboty.cz/detske-tenisky/?page=1&orderby=&kat=133 bych Adidasky v prvním řádku už od pohledu aspoň zkusila, ty na druhém řádku by mě nezaujaly...
Hodně štěstí při výběru, ať se vám dobře běhá :-)
Jinak Laura je docela v pohodě, cvičíme, sportuje, školu má na háku... objednala jsem ji k novému panu doktorovi (alternativa, fyzioterapie...), tak uvidíme, jestli nám něco nového poradí.
Pozdrav všem!
Jordana 64316
20.9.2013 12:50:45
Ahoj holky,
nevíte o nějaké sportovní obuvi(vyjma Prestige-Honzovi jsou úzké přes nárt),kt. by byla s atestem zdravotní nezávadnosti. Ve škole má jedny botasky,na ven další-ale jsou právě obyčejné-vypadá to,že nijak nevadí-ale raději bych fakt i sport. boty kvalitní. Mmch adidas,reebok atd já za kvalitní boty neberu-dle mě to je všechno na jedno brdo.
Tak poraďte,co dáváte dětem na tv ve škole či sport???
Jordana 64316
20.9.2013 12:47:48
Fili-my máme oboustr.eq.-pravá nožka byla cca před 2 lety operovaná kvůli zkrácení achilovky-dorzální uvolnění-ta je pěkná stále. A levá to zatím ustála bez operace....Denně ale cvičí H. sám a ještě vždy nějaký čas chodí k rhb 2x týdně( 10 procedur)-aby to bylo intenzivnější-cca 2x za rok. Stále kupuju jen zdrav. boty-ale ne nějaké speciální orotpedické-prostě ecco,santé teď má-a sportovní tedy má normální-no name-nebo jméno mají-ale určitě nejsou zdravotní.
Jordana 64316
20.9.2013 12:44:33
Alčo,
bohužel ti cenu tedy neřeknu-to si fakt nepamatuju..Jinak Honzíkovi doc. vyndaval sám drátky a sundával sádru-na přesádrování jsme tam nikdy nebyli.Myslím,že cena byla buď stejná,nebo o něco vyšší-ale opravdu nevím-lhala bych.
Jen vím,že to vždy bylo takové klidnější,příjemnější i větší prostor na ptaní.
filipeska 76337
19.9.2013 16:57:15
Ahoj Jordy, počítám s tím, a už jsem o tom i s paní učitelkou mluvila, že Šimon bude mít berle a až to bude možné, budu ho do školy vozit. Mají to tam bezbariérové, tak tam na to vyučování může být v pohodě... Tak doufám, že zamešká max. tři týdny, z toho jeden týden v nemocnici.... A jak vy to máte s nožičkou? zdraví B.
Alena996 89106
19.9.2013 14:04:33
Ahoj Jordy. Předpokládám, že to dělá Doc. sám. Kolik se jste platili? Standartní cenu za návštěvu, nebo si účtuje materiál apod. To vás poslal rovnou s mokrou sádrou domů, nebo jste chvili museli čekat? Vyndaval synovi také drátky? Mám moc dotazů, vid? Moc děkuji za zodpovězení.
Jordana 64316
19.9.2013 9:34:21
omlouvám se za chyby-a dovysvětlím-Honza byl operovaný rok před školou,ale loni mě to tak od Renči učitelky překvapilo,že jsem se informovala,jak by to eventuelně probíhalo u nás.....
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 14951  [Dalších 14351 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.