Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
22.8.2013 18:14:06
Macíno, kolik mu je let?
|
| Martan | 138548 |
|
22.8.2013 14:45:55
Můžu se zeptat. jak to dopadlo? Našli jste někoho kdo to u nás umí?
|
| Macína | 110618 |
|
|
22.8.2013 13:08:34
Ahoj Alenko!
Tak to mě moc mrzí, že musíte zase na operaci, myslela jsem, že po tom uvolnění už to bude OK... Tak moc držím pěstičky, ať vše dobře dopadne a Terezka měla zase krásné nožky!!! U nás to taky je takové všelijaké, ačkoliv jsem psala v červnu moc optimistické zprávy z ortopedie. Byli jsme před měsícem na týden ve Špindlu a po dvou dnech si najednou Matýsek začal stěžovat, že ho bolí nožičky a nebude už chodit apod. Nejhorší ale bylo, že najednou začal ukrutně stáčet pravou nožičku dovnitř, hrůza. Tak jsme byli u doktora, tak Matysek totiž během 3 měsíců najednou vyrostl o 6 cm a bohužel achilovka jaksi "zapomněla" růst. Proto teď tedy makáme a protahujeme, tak uvidíme. Zase chodíme na rhb a na kontrolu máme přijít koncem září. No je to stále boj... Tak přeji všem krásný zbytek léta a zdravé nožky ![]() |
| Alena996 | 89106 |
|
|
20.8.2013 20:34:32
Zdravím všechny po delší době. Bohužel ne s dobrými zprávami. Terezka (4 roky, oboustranné PEC, levá po operaci subtalární uvolnění v r.2010) nastupuje 4.9. na Bulovku na operaci. Povolili jsme ve cvičení, resp. nezvládla jsem ty její záchvaty vzdoru při cvičení a povolila jsem. To má za následek během 6 měsíců rapidní zatuhnutí nožky (hlavně pravé). Lázně nepomohly...:-(
Jak je to ted na Bulovce? Nemáte někdo "čerstvé" zprávy jak to tam chodí? |
| Janinka.i | 74470 |
|
|
29.7.2013 12:18:59
Jordy i Tobě díky za odpověď. Lucka v pátek odjela s dědou na týden na Slovensko, tak uvidíme až se vrátí.
Jj, strašně to letí (a to šla o rok déle, takže by už věkově měla jít do 3.třídy). V Chrudimi bude příští víkend pouť, to bude zase radosti a peněz ![]() Krásný zbytek prázdnin ![]() |
| Jordana | 64316 |
|
|
28.7.2013 10:49:39
Ahoj Jani-viděla bych to spíš na nějaké nervy-jako uskřípnutí při špatném sezení,postoji-jako člověka brní třeba ruka,když si jí přeležíš....Asi bych se na to zeptala až na další ko.-pokud by se to nehoršilo....
Honzík už jde taky do druhé ;-)-letí to,co? Zdravíme do Chrudimi ![]() |
| ... |
| • |
26.7.2013 21:04:39
Dobry den,omlouvam se ale muj prispevek se netyka daneho temata.Jen bych se chtel zeptat zdali neznate majtele tehle telefonich cisle : 605045998,736144537? Nedavno jsem mel zmeskane volani od tehle cisel a po te jsem se jiz nemohl dovolat a kdyz jsem je dal do goolu tak mi to naslo par odkazu ve spojitosti s vasi IP adresou,tak bych jen chtel vedet o koho se jedna.Dekuji za odpoved a omlouvam se za naruseni vasi diskuse.
|
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
26.7.2013 7:13:37
... mam chut napsat: poridit JM.
Ale co ponozky s protiskluzem? Kafo jsou z plastove ne? Jdou dat do trouby nahrat a jeste doupravit jestli jsou moc siroke. |
| Janinka.i | 74470 |
|
|
25.7.2013 22:55:14
Ahoj Lucilko,
díky za odpověď. Jj, při správném sezení na židli se jí to nestává. Na křeče jsem se jí ptala (to mívám já a hořčík znám), prý mívá jen to mravenčení. Bála jsem se aby to nebyla nějaká předzvěst např. zánětu šlach (ten jako malá měla a to se mi po odpoledním spaní nepostavila) nebo něčeho podobného. |
| beruska |
| • |
25.7.2013 22:28:51
Máme kafo dlahy a furt se nám vyzouvají už jsem z toho na prášky
Prosím o radu jak je správně nazouvat?Zkusím vše.A co jste dělaly když nožička v nich popojíždí nahoru?Děkuji![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.