Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| maluko | 137798 |
|
11.7.2013 14:28:52
taky hlasim prvni spionske uspechy s dlahama
bylo mi receno, ze na Bulovce uz dostaneme automaticky JM dlahy, ze jen dorozdaji DB co maji na sklade a pak uz se budou davat JM...trikrat hura ![]() |
| maluko | 137798 |
|
11.7.2013 14:26:37
zajimavy s tou rehabilitaci! to staci jako zajit za nejakym rehab. doktorem a pozadat ho jestli by se nas neujal? nebo je potreba doporuceni na rehabku od ortopeda?
|
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
9.7.2013 15:51:15
Neni zač. Ideální je najít rehablitačního DOKTORA (nejen fyzioterapeuta), ten má víc možností co psát. K té mojí chodím jen a jen ze zištných důvodů - poukaz na cvičení - jina je úplně blbá. Na boty, pomůcky apod. nemá cenu se jí ptát. Jednou nás po operaci zbytečně hnala na rtg a vyšetření, všichni kroutili hlavou proč jako, vždyt se otok po sundání sádry dá očekávat. Už tam radši posílám manžela, protože mě irituje. Ale papír potřebujeme :-(
|
| Jordana | 64316 |
|
|
9.7.2013 15:12:20
Díky-tak nám to píše vždy ortoped-a napíše jen třeba protahování Aš-a ne počet nic-a rhb z toho udělá ten maximální počet-aspoň,tak nám to říká-a je to 10sezení...Honza nemarodí a chodí cca 2x týdně-tak je to za 5t. pryč-a pak snad prý až zase po půl roce-no tak to se mi nezdá-se budu muset té rhb poptat-aby mohl chodit pokud možno co nejvíc-nemusí nepřetržitě-ale aspoň půl roku za rok.
Jinak u nás nožky ok. Pa a díky oběma za odpověď ;-) |
| Alena996 | 89106 |
|
|
9.7.2013 8:57:58
Jordano,my chodíme nepřetržite již od roku věku. Rehabilitační MUDr. nám píše poukaz s platností.
Nyní máme poukaz s platností 12/13. Resp. máme napsáno: 21413 Techniky měkkých tkání 1 x týdně do konce 12/13, 21221 léčebná tělesná výchova na neurofyz. 1x týdně do konce 12/13. |
|
|
9.7.2013 7:15:19
Ahoj, asi to nevychází na 52 týdnů v roce, sem tam dovolená a nemoc (na obou stranach, rhb i my), sem tam se mi nepodaří včas objednat a má plno. Ale víceméně téměř každý týden chodíme. Obzvlast po operaci. A jeste to pretinaji lazne /za 2 týdny jedeme potřetí do Košumberku/.
Píše nám to rehabilitační doktorka. Máme poukaz na měkké techniky a vířivku. Měkké techniky myslím nejsou nijak omezené (nevim jiste, nemeli jsme s tim problem), ale vždycky se to rozpočítává podle vířivek, ty vířivky proplací pojišťovna 25x za čtvrtletí (což vy vycházelo 2x týdně). Když do toho vlezou lazně, tak musím počítat i s vířivkama v lazních. Takže nám pak píše jen mekké techniky. Po operaci jsme chodili 2x-3x týdně, teď jsme to rozvolnili na 1x týdně. Poukaz jsem měla z února a v podstatě jsem ho "vychodila" teprve nedávno, měli jsme tam nemoc (měsic), dovolené apod. Ted jedeme do lazni, tak to neresim. K rehb doktorce jsem objednana po laznich a pocitam ze od zari zase zacneme. No a k tomu ješte si platím "jinou" rehabku, která děla kranialku a visceralku a to musim rict, ze ma efekt jako 20 cviceni jinde. Ale to je o necem uplne jinem. Tam chodime 1x za 6 týdnů. |
| Jordana | 64316 |
|
|
8.7.2013 22:14:56
Ahoj Sáro,píšeš,že chodíte s e. na rhb každý týden nepřetržitě-prosím tě,kdo ti to napsal-my máme vždy jen 10rhb-a pak pauza....Jde tedy napsat nějak poukaz,kde je to neomezeně...pokaždé nám to píše někdo jiný-a rhb z toho vždy udělá 10cvičení-tak nevím-jak na to...
Mám pocit,že mi právě rhb říkala,že jim pojišťovna propatí max. 10rhb za nějakou dobu-nevím už jakou???? |
|
|
6.7.2013 12:59:15
Maluko, je to rehabka, ke ktere chodim s Eliskou od narozeni, uz si i tykame, chodime v podstate furt temer kazdy tyden. Ale tim, ze se zname, tak si troufla to po par zkouskach nechat na me. Nevim jak to bude u vas, bude to urcit vyzadovat vic navstev.
Napiste mi na email u nicku, zavolame si. K DB dlaham: oni nejsou spatny, svuj ucel splni. A user-friendly tezko budou bez konstrukcni zmeny. Jsou taktez dovazene (pres Svedsko z USA). Metis je jen "prekladiste", davaji navic jen klinky do paticky, aby nevyjizdeli. Co jim zasadniho oproti JMD chybi je otvor na pate (kontrola dosednuti chodidla) a odendavaci tyc (to vyzaduje tu konstrukcni zmenu). |
| maluko | 137798 |
|
6.7.2013 12:45:29
Ohledne dlah mam posledni informaci, ze pry bezi (nebo bezelo) vyjednavani s Metisem, ze by DB dlahy nejak upravily, aby byly vic user friendly, ale nevim, co je tim presne mysleno
takze zbytek sveho pobytu na Bulovce zasvetim spionazi ohledne dlah ![]() k tejpovani - mohla bych poprosit o kontakt na cloveka, ktery vas to ucil? I kdyby byl z Kladna, tak to neni tak daleko a presne jak pisete - pak uz to zvladnu sama ![]() diky vsem za reakce ohledne lazni a JM dlah ![]() |
| Jana Martinová | 45757 |
|
4.7.2013 20:09:36
K lázním - do lázní musíte nastoupit do šesti měsíců od podání žádosti. Je výhodnější nechat lázně až na příští rok - od ledna to vyjde levněji. Děti buď nebudou regulační poplatek platit vůbec, nebo se poplatek za děti sníží ze 100 na 60 Kč.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.