Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| inefable | 134955 |
|
|
10.3.2013 18:13:00
Ahoj holky , příští týden máme nástup na Bulovku , chci se jen optat jak je na tom to dětské oddělení a pokoje , je tam něco pro děti ,nějaký koutek ? jen at víme co nás tak přibližně čeká :) děkuju za odpovědi
![]() |
| Lucilka*, Berušky 12/05 | 13529 |
|
|
8.3.2013 8:39:03
Zdravím, dle informací z Kanady, přes kterou jsme dlahy začali sbírat mají zájem jen o dlahy, boty ne.
|
| mojelucina | 116615 |
|
|
7.3.2013 13:29:28
ja uz jsem prave KAFO dlahy syna posilala podle kontaktu na achilleu, ale prave nevim jestli by byl zajem i o ty botky, tak se radsi ptam, vyhazovat se mi nechteji, ale je to velky pytel a zabira docela misto a v nasem 2+1 je kazde misto oceneno
nic za to nechci, takze opravdu nekomu z vas ci do te charity nemam problem poslat. |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
7.3.2013 12:45:29
Pisu za Achillea: do Ugandy posilame predevsim DB, JMD dlhay a jim podobne. Netusim jetli by uvitali botky. Ale, casem by mel na webovkach vzniknout bazarek (webmaster mi toslibuje uz rok) a tam bude prostor pro inzerci podobnych veci.Sama toho mam doma dost, co by se mohlo hodit nekomu dalsimu.
|
| beruska |
| • |
7.3.2013 12:21:25
Sbírka dlah k léčení ortopedické vady pro Ugandu je to na stránce achilleus.cz je tam i dojemné video
jednoho chlapce z Ugandy a vše o té vadě.Po tom videu co jsem viděla by dlažky měli sbírat nemocnice a všechny je tam posílat.![]() ![]() |
| mojelucina | 116615 |
|
|
5.3.2013 21:52:27
mile maminky,
podedili jsme po chlapeckovi s oboustrannym PEC nejake boty (hlavne sandale), aby i nam poslouzili. nas Filip ma PEC na prave noze, v roce tenotomie, od te doby se drzi, 25.3. jdeme k MUDr. Frydrychove na kontrolu. Kazdopadne boty jsou synovy velke, na delku (i kdyz to by casem dorostlo), ale hlavne na sirku, i kdyz bych je utahla, stejne mu noha bude plandat, takze to trosku ztraci smysl. Proto nabizim at uz nekomu z vas nebo do nejake charitativni sbirky, jsou tam i dve KAFO dlahy + pridam nasi aktualni, uz z ni syn vyrusta, uvidime co nam na konci brezna rekne pani doktorka. je mi lito je vyhazovat, ale pro nas opravdu nemaji vyuziti, tak proc by nemohli najit vyuziti nekde jinde. kdyztak prosim o adresu, kam mam poslat. dekuji Lucie |
| marketa80 | 103039 |
|
|
4.3.2013 19:16:21
Ahoj, všechny zdravím, mám radost, dnes jsme byli u docenta v soukromé na kontrole s Tomáškem (3 roky, PEC na obou nohách, léčen PM, op. achilovek)a nohy se mu líbily, dlahy máme nosit dle toho jak je bude ještě snášet a prý by to už mělo být dobré a nemáme se bát, tak mám radost ale bát se teda ještě budu, protože dle mě až to sundání dlah natrvalo ty nožky prověří...Všem přeju jen dobré zprávy z kontrol a těm co čekají operace, tak ať dobře dopadnou!!
M. |
| mattanay | 91979 |
|
|
3.3.2013 22:40:48
Zdravím všechny opět po delší době. Jsem babička už čtyřletého Tondy. V úterý jedeme na další kontrolu do Brna.
Poslední dlahy, co teď máme, se nám dvakrát rozlomily. Nevím, jak vám to sem popsat a zda-li máte někdo stejné zkušenosti!!! ![]() ![]() Naštěstí jsme měli doma dlahy starší, z kterých syn přešrouboval to, co se zlomilo. Blíží se jaro. Přeju vám všem šťastné dny. ![]() |
| Adéla |
| • |
3.3.2013 15:51:50
Ahoj, zdravím z Bulovky. Je tady celkem klídek na oddělení - jsou tu komplet nové sestřičky, z toho teda nadšená nejsem, chci je vidět u sádrování, jeví se mi jako "jelítka", nějak nemají vůbec přehled, je to tu takové zmatené
. Vůbec nevím, kam všechny sestřičky zmizely, zůstala jen staniční a jedna původní - kudrnatá blondýna. Adámek je po operaci, byl hned ve čtvrtek , doc. se tu jen mihnul, tak ani nevím, co přesně mu dělal a jak to vypadá.Až nás pustí domů (počítám v pátek), jde hned k dětské vyjednávat lázně - měli bysme tedy jet někdy v červnu nejspíše. |
| beruska |
| • |
2.3.2013 10:02:41
Už máme posleeeeední sádru je už snad 8 sádra,protože Lukášek(taky mám Lukáše)
![]() ![]() měl špatnou kvev a tak nemohl na operaci.Ted máme sádry rozzíznuté a prstíky v pohodě.A za 14 dní už budeme mít botky.Operace to nic není šli jsme hned druhý den domu.A vy máte obě nožky?My jo. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.