Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jordana | 64316 |
|
|
18.1.2013 13:25:20
Renčo,píšu ti honem aspoň sem-mail nestíhám...
Šla bych rovnou za ředitelem s prosbou,jak to řešit.Navrhnout přesun třídy,že jsi to už slyšela-u nás na škole to bylo možné pro chlapce na vozíku.Dočasně by se proboha mohly 2 třídy vyměnit-ikdyž to pochopitelně ponese malé ústupky.Jinak o berlích by Daník určitě vyskákal-Honza zvládal 4 patra denně nahoru,dolů-bydlíme bez výtahu-ale jasně,je to náročné a nebezpečné,aby nespadnul-eventuelně do něj ta zvěř ;-) nestrčila... Druhou nohu bych přesunula-tedy operaci až na prázdniny:za prvé je potřeba pořádně tu první zreahabilitovat-kam bude mít sádru-na jak dlouho? A za druhé bych jí tak extrémně po 3m. od operace nezatěžovala.Tohle si můžeš rozhodnout sama-ne ortoped-když je dítě nemocné,taky se operace musí posunout-myslím,že ve vašem případě-vrácení šlachy zpět to není otázka týdnů,kdy se může zákrok udělat.Navíc si myslím,že zrovna to plavání i se školou by Daníkovi na rhb prospělo.... Jak je to s plněním docházky v tv či osvobozením od klasifikace nevím-ptej se rozhodně u ředitele-učitelka mi moc sdílná nepřijde,o stavu jsi jí už informovala-už bych to šla řešit jen s říďou-jak přemístění třídy,eventuelně asistenta-pokud na škole nějaký je-a mohl by se uvolnit k Daníkovi. Vše co tě napadá,či potřebuješ si popros u ředitele-pokud by byl problém i tam musíš se poptat na přilehlém školském odboru.... Co si nezařídíš,to mít nebudete :-( držím palce-když budeš chtít doplň, info napiš zase mail. Papa Ostatním přeju krásné dny s dětmi i bez nich ;-) |
| Renca a 2 | 34362 |
|
|
18.1.2013 8:34:27
Ahoj Dejno, děkuji za reakci. Máš pravdu je to o lidech, ovšem při komunikaci s naší pani učitelkou mývám dojem, že trpím samomluvou. No zajdu zaní ještě jednou a doufám, že naposledy, jelikož mne to již nebaví.
Co se Tv týká, tak né já ale ona právě chce nejlépe hned po mne nějaké rozhodnutí. ![]() Tak jsem zavolala pediatričce a berle nám tedy napsat nemůže, takže musí chirurg nebo ortoped- což je asi tedy logické- nevím proč nám je nenapsali na Bulovce tedy. Ale vyjednala jsem si úplné uvolnění z TV od začátku druhého pololetí, tak snad, alespoň po této stránce bude klid ![]() Její včerejší jednání, kdy při rozdávání papírků ohledně plavání pronesla na celou třídu, tobě ho nedám jdeš na operaci, kdy se všichni otočili, dozvěděli se to i ti co to nevěděli a o přestávce se vrhli na syna s mraky otázek - narážek až brečící utekl na záchod Při tomto jednání nevím zda-li se nějaké kompromisu dočkám ![]() No budu bojovat dál, ale děkuji za odpověď ![]() ![]() |
| DejnaO | 105966 |
|
|
17.1.2013 21:13:08
Ahojky,
být tebou, tak zajdu za třídní ještě jednou, a řeknu ji na rovinu, že jsi z toho nešťastná jak to bude, jak budete mít sádru a proto ji chceš požádat a dočasný přesun třídy do přízemí. A pokud to ona neumí zařídit, tak se ji zeptej kam se obrátit. Tím ji neobejdeš, a ona tě stejně nikam jinam než do ředitelny nepošle. Podle mne, by to jít mělo. Jinak nechápu proč trváš, nebo učitelka trvá, na klasifikaci z TV. Obstarej si od doktorky (myslím, že je jedno které, jestli dětská nebo ortoped) potvrzení o tom, že cvičit nemůže a ať je z TV zdravotně uvolněn. Nic se nestane, když nebude klasifikován ze zdravotních důvodů. Taky tak na naší škole pár dětí máme. Držím palečky, ať je domluva snadná. Vše je o lidech, někdy bohužel ![]() ![]() |
| Renca a 2 | 34362 |
|
|
17.1.2013 19:07:33
Omlouvám se za zahlcení, ale třeba se někdo ozve... mne by zajímal postoj školy žáka co má částečné uvolnění s TV, s diagnózou, jelikož v institucích se tomu tak říká, ho přijali...
Následuje cca 6-7 týdení nošení žáka 3 třídy do 3 patra jelikož neni možné aby po tuto dobu byl doma a sám nevyskáče. Jak by škola měla vyjít tzv vstříc... Jak řešit se školou- učitelkou. Učitelce jsem jasně řekla, že 2x denně nošení do 3-tího patra 40 kg + sádra nosit dítě je naročné a zda by byla možnost přesunout na danou dobu třídu níže jen pokrčila rameny... ( učitelka je ve fázi když nemá svůj stálý program- stereotip je stracená)A tedy nyní nevím kam zamířit... Nebo kam až rodič může zajít.. Nechci učitelku obcházet- jít za ředitelkou( do oznámení o operaci jsem s ním problém neměla), ale zdá se mi, že jediné co ji zajímá zda bude plavat a nebo zvládne dle jí měsíc TV... ![]() Nechci být zlá ale nechci překročit hranice a synovi zavařit. Tak pokud zde máte podobné či jiné zkušenosti budu ráda, sem nebo na email pod nickem.. moc děkuji... Krásný večer všem Renča |
| Renca a 2 | 34362 |
|
|
17.1.2013 18:31:45
Mam na všechny dotaz na zvacím dopisu máme pod odběry co jsou nutný zaškrtnuto jiné- Francouzské hole. A mne by zajímalo, jeliož vše je vázáno na dětskou lékařku, zda může tyto berle napsat ona nebo někdo jiný...- když s nima máme jít na příjem.
Pořád se mi zdá zvláštní, že by to mohla dětská napsat... A ještě jedna věc, ale nevím zda někdo bude vědět... nevíte zda dětská lékařka může napsat uvolnění na tělesnou výchovu??? Naše učitelka pořád tlačí jedná se o 3-tí třídu oni budou chodit plavat od druhéhé poleletí, to mi nemůžeme, nabídla mi TV, že stačí měsíc na klasifikaci- podotýkám Tv je 2x týdně. Můžeme cvičit do 15.2 - následně máme prazdniny, sundání sádry a rozchození, tak začneme nejdřívě koncem dubna. A zase nevím kdy lékař chce dělat duhou nohu a nemam čas nato čekat. Ačkoli jsem se ptala je to závislé na operaci první nohy... Takže začarovaný kruh ![]() Proto prosím případné pedagogi a ti co to mají za sebou o reakci i případné jiné reakce Bojím se toho, že ho nechám cvičit a doktor řekne, že bude operovat druhou konce května, že po sundání sádry je vše ok a tím nespníme ani ten měsíc, co je údajně nutý...![]() Děkuji za reakce všem |
| Renca a 2 | 34362 |
|
|
17.1.2013 15:34:49
A ještě jednou já
![]() Tak hlásím, že 25. února máme nástup na Bulovku. Tak pokud tam někdo z vás v tomto termínu bude, rádi se seznámíme. ![]() |
| Renca a 2 | 34362 |
|
|
17.1.2013 15:33:16
Ahojky všem děkuji za vyjádření. Až to bude aktuální tak to zvážím kam atd.
|
| Lucilka*, Berušky 12/05 | 13529 |
|
|
16.1.2013 21:28:36
Ahoj Renčo, ode dne, kdy dítě dosáhne 6 let, jsi jako doprovod na své náklady - samoplátce. Jedinou variantou je opravdu posudek klinického psychologa, že dítě je závislé na matce, nesamostatné... Při loňském pobytu v Jánkách nás to postihlo 6 dní - holky tam slavily narozky. Teď už je to na naše náklady celé, nemyslím, že by nám někdo tento posudek napsal. Doufám, že se koncem března dostaneme znovu do Jánek - jsou to jedny ze dvojích lázní, kam můžeme jet s Laurou na pohybovky a s Vandou na respirační - procedury mají obě, každá jiné, je to honička, ale zvládnout se to dá. V Jánkách nás vyjde jeden den asi na 750,-, Metylovice přibližně na 630,- ale nelíbí se mi tam okolí, není tam moc kam jít ven.
|
| Hanka | 131938 |
|
|
15.1.2013 21:33:56
Berusko, my mame za sebou 4 sadry a prstiky jsou take trochu natekle,
ale ruzove a teple,Lukasovi davam na nozky teple ponozky aby nemel prstiky studene a nekolikrat denne je kontroluju, a co je asi nejvic dulezite porad davat nozky do zvysene polohy,davam mu deku pod nozky i do kocarku a kdyz kojim snazim se je stale mit mirne nahore. Kolik sader mate jeste pred sebou? |
| Jana Martinová | 45757 |
|
15.1.2013 21:25:21
Dítěě nad 6 let může mít doprovod, pokud mu ho pojišťovna schválí na základě vyjádření dětského psychologa - ten např. napíše, že je dítě hodně fixované na matku.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.