| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Pes equinovarus

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 14951  [Dalších 14011 >>]
Renca a 2 34362
15.1.2013 19:03:08
Míšo, jsem ráda, že se Vám tam líbí a jste spokojeni. Nevís jak to přímo tam je se starším dítkem nad 6 let a případným doprovodem?

Přeji krásný zbytek pobytu... ~;((
Michaelas 88634
14.1.2013 22:57:31
Ahoj Ali, Filip má v Jánkách 6 procedur denně, má je hezky seskládané, takže odchází z pokoje v osm ráno a vrací se na oběd (z toho je 40 min. ve školce) a pak po obědě má ještě dvě procedury. Nikde moc nečekáme, tak max. 10 minut, to stihne zakousnout do jablka nebo se napít. Má individuální cvičení s fyzioterapeutem, skupinové cvičení, bazén, perličku, bioptronovou lampu, masáž jizvy, stání na stojanu(protahování achilovky). Odpoledne jde ještě do školky, zas na 40 minut. Je to fajn, protože mám s sebou ročního Viktora, který ještě spí dvakrát denně (venku v kočárku), a tak když je Filip ve školce, mám chvilku na to ho obléknout a vyrazit do terénu. Za Viktora neplatím nic, mám pro něj z domu dovezenou cestovní postýlku (ve které samozřejmě nespí) a dovezené jídlo - skleničky s příkrmy a přesnídávky. Z pohledu platby za zdravé dítě pro nás vyšly překvapivě Jánské lázně nejlevněji. Máš pravdu, zima je tu opravdu pohádková. :-)
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
14.1.2013 20:46:39
Bal, v pohodě, to je moje chyba, vubec jsem si nevšimla toho veřejného alba. Když jsem prihlasena, sviti vsechny modre a prehlidla jsem to. Opravim to.ALe tvoje fotky a deniky uz jsem smazala :-(
Alena996 89106
14.1.2013 19:12:15
Za ten váleček pardon - to jsem se nějak uklikla. Ten tam nepatří~f~
Alena996 89106
14.1.2013 19:11:36
Míšo, v Jánkách je krásně. My jsme byli v létě 2010. Zima tam musí být přímo pohádková. Jak jste spokojený s procedurama? Co tam všechno Filip má? A ty jsi tam s mrnousem? Kolik platíš? Já jsem měla kvuli tomu loni~o~ těžké rozhodování...
Bal+♂ 48244
14.1.2013 12:15:17
Sáro,díky nechtěla bych tě optěžovat,šlo mi hlavně o ty veřejné fotky,Deník a ostatní může zůstat.Fotky do veřejného alba jsem dala dobrovolně,ale teď už je tam mít nechci,nevadí mi se o pec bavit ale nechci tím žít.Kdybych si je mohla smazat nikoho bych neoptěžovala.Ještě jednou díky ~;)
IrcaM 94805
14.1.2013 10:20:34
Ahoj Sáro,
zkusila jsem googlit dotaz "pes equinovarus" přes obrázky a našla jsem tam pár fotek, minimálně dvě ze srazu, kde je i Ráďa. Je-li to možné, prosím o smazání. Co se týče Deníků apod., jsem spíš pro smazání, ale převedení některých rad či informací do Achillea.
Jinak moc zdravím všechny na diskuzi!
Vůbec nestíhám to tu sledovat, od té doby, co chodím do práce a 2 děti k tomu(z toho jeden prvňák a druhý v 1.r. školky), je můj život jeden velký fičák a kolotoč plný spěchu...
Ráďa s nožkami zatím fajn, na kontrolu jdeme tuším v březnu. Co se týče růstu, ještě nás čeká jeden test na produkci růstového hormonu, který bohužel není ambulantní a musí se být přes noc v nemocnici, navíc je dost nepříjemný (5x píchání do prstu a ještě zavedení kanyly). Upřímně, odpor k doktrům se u něj stupńuje, tak vůbec nevím, jak to všechno bude. Poslední dobou roste dobře, ale ne tak, aby dohnal deficit, co má...
Mějte se hezky a přeji všem hodně zdraví!
Irča
filipeska 76337
13.1.2013 20:29:03
Ahoj berusko, trochu nateklé prstíky jsme myslím mívali, jde hlavně o to, aby se prokrvovaly - když trochu zmáčkneš, tak by to mělo zbělat a pak se znovu vrátit do té předchozí barvy...

Sáro, díky moc za odpověď, chci objednávat vlastně troje, ještě si tam vybral jedny a moc by si je přál, tak je to přece jenom "větší" obchod a já bych to nerada objednala špatně.
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
13.1.2013 19:28:56
promin 28=18,5
beruska
  • 
13.1.2013 18:22:49
Dobrý den, měli jste někdo po zasádrování nateklé nožičky u prstíků?Nevím jestli to vadí.Jinak má nožička normální barvu.
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 14951  [Dalších 14011 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.