| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Pes equinovarus

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 14951  [Dalších 13991 >>]
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
10.1.2013 20:43:03
Renco, hod mi prosim odkaz na ty verejne fotky, jestli je mas jeste nekde v historii.

Ja bych viděla Achillea a tyhle deniky jako principialne oddelenou vec. Deniky zily z komunity lidiček tady na diskusi. Achilleus je vic vseobecny, neadresny, mel to byt predevsim staticky souhrn informaci, a tehdejsi system nic vic nedovoloval. Ted momentalne se pracuje na jiste zmene. Prechazime na jiny redakcni system. Nemuzu vic popsat moznosti, neb sama nevim jestli to dopadne az tak jak si to predstavuju.

Mě by bylo taky líto ty deníky mazat (ale jednotlivé mazaní je fakt vopruz), ráda si počtu a zavzpomínám na staré nicky, ale upřímně, co bylo už asi nebude.

Ta tenotomie u starsich deti by me taky zajimala.
Renca a 2 34362
10.1.2013 19:23:08
Ahoj zkoušela jsem vyhledat fotky a jsou různé odkazy na netu, ale co se rodiny týče je to 21 fotek.. srazy a fotky Míši, Nadiky a Bal tam má ještě 3 fotky viditelné ... víc není... Tak se musí ještě ty 3 fotky smazat...~6~ A bude hotovo..

Jinak za mne jako sice né vyloženě akční na rodince ale ráda v deníku vyhledám rady a myslím, že i ti co třeba příjdou.... takže jsem PROTI smazání...

Vůbec vemu-li prácí atd s deníkem je mi v podstatě líto,, že to takto dopadlo a na zaniknutí úplně neni.

Ovšem což jsme se Sárou řešili od začátku neni spolupráce, kdyby byla ~6~ mohl to být NEVEŘEJNÝ deník pro nové příchozí a neni jich málo...~6~

A pokud vím chtěli jsme jednoduchou věc- název zařízení , druh operace- léčby , hospitalizace, zkušenosti...

Vzhledem k nezájmu bohužel je základní deník před Achilleem nikde a přitom mohl velice pomoci.
Např. tam bylo v plánu seznam operací atd ze stran rodičů, stačil malý text, ovšem se to nechytlo.

Pak nastává, že třeba Janinka s Lucinkou do dneška neví jak je to s tenatomií u staršího školního dítěte... třeba by tomu tak nebylo, kdyby to fungovalo..

Toť můj názor a třeba mne ukamenujte, nyní to tak dle mne je.Achilleus je hroně důležitý, ale někdy je právě tady ten záchtný bod, nebo tedy měl by být, ale neni ~n~ , vše mizí v emailech atd ~6~~t~

Krásný večer všem ~;((
zberuska 134701
10.1.2013 11:04:43
Dobrý den, mému synovi je teď rok a hned od narození jsem mu protahovala nožičky kvůli diagnoze MTT (metatarsi adducti). Nezdá se mi však, že by se to lepšilo. Na ortopedii pořád jen říkali "zatím cvičte"; teď nám odborník navrhl, že si máme rozmyslet sádrování. Chápejte - my jako laici máme sami rozhodnout o postupu.
Manžel má jednostranný PES a na té samé noze to má syn horší. Celou dobu se na to dotazuji a mám obavu, jestli byla diagnoza správná a "léčba" dostatečná.
Když kouknu na fotky PES, tak synovi nožky takové nejsou. PES má prý 3 složky a nemusí se projevit všechny (syn má nohy ohnuté v nártu, ohýbaly se v kloubu, ale šlachy jsou v pořádku).
Máte s tím někdo zkušenost? Podstoupili jste sádrování v podobném věku?
Mám velké dilema... :(
DIKY!
9.1.2013 17:43:14
AHoj,

vzhledem k pozadavku na vymaz z deniku a alb teto disku (http://rodina.cz/peq)tak se ptam, jestli si myslite, ze to ma cenu jeste zachovavat.

Bohuzel to funguje tak, ze kdyz mam smazat album, musim po jednom smazat kazdou fotku zvlast a pak terpve jde smazat album, to same s deniky - vse jednotlive a rucne.
Takze pokud by nebyl zajem o zachovani techto informaci, tak bych nechala admina Rodiny.cz smazat uplne vse najednou. http://rodina.cz/peq

I kdyz mozna je to skoda, jsou tam i prakticke informace. Ale neosobni veci by sli presunout na Achillea.cz, aby to uplne nezaniklo.

Uvitam vaše navrhy.

PS: Mohl by nekdo ze starych ucastniku, kdo ma tez fotky v albech zkusit vygooglit vase fotky? Protoze pokud jsou dostupne /pres Google/ musi jit o bezp.diru primo na Rodina.cz
9.1.2013 17:38:47
Moje chyba, zapomela jsem. Uz je to smazane vsechno /i to co chtela Jordana/. Ale je mi to zahadou, neb fotky proste verejne nebyli, zadne. Smazala jsem album i denik.
Bal+♂ 48244
9.1.2013 16:50:02
No koukám že se mi příspěvek nezobrazil dobře,prostě některé fotky v deníčku jsou veřejné,našla jsem je když jsem zadala pes equinovarus do googlu,chci to prostě změnit,děkuji
Bal+♂ 48244
9.1.2013 16:47:25
Sáro ale některé fotografie veřejné jsou,je tam věřejné album a já už v něm svoje fotky nechci,nevadí mi když v album zůstanou ale jako neveřejné.Tyto fotky normálně najdu na googlu http://www.google.com/imgres?q=pes+equinovarus&num=10&hl=cs&tbo=d&biw=1105&bih=827&tbm=isch&tbnid=DQBgmNTncBDIbM:&imgrefurl=http://rodina.cz/scripts/album/photo.ASP%3Fid%3D1689216%26from_fid%3D11575%26from_kid%3D0&docid=XV2QBDF8F9jq_M&imgurl=http://rodina.cz/PEQ/album/zm_n_n__velikost_kkkkk_036_3.jpg&w=540&h=400&ei=aI_tUIdZj9WyBqGYgagJ&zoom=1&iact=rc&dur=469&sig=118202123695970952418&page=1&tbnh=137&tbnw=193&start=0&ndsp=31&ved=1t:429,r:29,s:0,i:181&tx=129&ty=123
Zrušila jsem svoje veřejná alba na rajčeti,teď chci zrušit i tyto,děkuji snad potřebná hesla najdete.
Janinka.i 74470
9.1.2013 11:07:27
Taky Daníkovi držíme pěsti. ~R^
Renca a 2 34362
9.1.2013 11:01:29
Janinko, mi jsme si psali... nevím co nato jiného říci než, že držím moc palečky...~6~~6~
Janinka.i 74470
9.1.2013 10:45:31
Ahoj všem,
my byli v pondělí po půl roce na kontrole u paní doktorky.
Lucka má hodně zkrácené achilovky na obou nožkách (prý to může být i tím, že dost vyrostla), takže jsme vyfasovali poukaz na rehabko a za 3měsíce opět na kontrolu příp. tentonomii. Přehození šlach se odkládá zatím na neurčito.
Nevíte někdo zda i u většího dítka je to malý zákrok? Předem díky a hezký den. :-)
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 14951  [Dalších 13991 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.