Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renca a 2 | 34362 |
|
|
8.1.2013 16:55:58
Tebezko, tak to mne mrzí,ale je to lepší než aby nastali potom komplikace.
Je to hrozné člověk je připraven všemi směry a pak příjde nemoc ![]() Tak snad potom dostanete termín co nejdříve. ![]() Třeba se tam nakonec potkáme. Jsem zvědavá kdy se dostaneme na příjem mi. Tak ať je malý brzo zdraví. ![]() |
| tebezka | 92612 |
|
|
8.1.2013 12:23:14
Ahojky, tak sme zpátky z nemocnice, Stáník měl rýmu, tak se na nás včera podívala pediatrička a řekla že operaci nedoporučuje, takže sme včera v 5h odpoledne byli propuštěni. Sem tedy zvědavá, kdy dostanem další termín, mám zavolat až bude Stáník fit.
|
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
8.1.2013 12:19:41
Ok, podivam se a eventuelne je poslu oboje najednou a poprosim o zpetne zaslani pote, co uz je nebudete potrebovat. Akorat mi dejte par dni, mam kombinaci zanetu dutin a anginy a na postu se hned nedostanu. Adresu mi prosim napiste do emailu. Preju at vam botky sedi.
|
| elimal | 134643 |
|
8.1.2013 10:44:51
Zdravím,
tak my bychom vyzkoušeli ty DB, byla byste moc hodná, kdybyste je pro nás vyhrabala. Moc si cením Vaší ochoty a podpory maminek a podáváni cenných rad a osobních zkušeností. Vyzkoušeli bychom DB, a pak bychom mohli vyzkoušet dlahy JM. A s dalším poukazem na nové dlahy bychom se mohli rozhodnout, co pro nás (resp. pro dceru) to nejlepší. Ještě jednou moc díky. e. |
|
|
8.1.2013 9:21:01
Tak je mi lito, mam tu jen 3 a 6, teoreticky bych mohla zkusit z te krabice vyhrabat Denis Brownovky, ty by tam mohli byt. Nez to odeslu.
Totiz rodice i doktori preferuji po narozeni spis DB dlahy, cemuz osobne moc nerozumim (ja tu volbu tehdy nemela), protoze ta extra super vyhoda - sundani prostredni tyce - je nejvic uzitecna u nejmensich deti. Prijdou jim DB dlahy na nozky subtilnejsi. To je mozna dano tim jak jsme je zacinali kupovat nevedeli jsme poradne rozdily a tehdy jsem omylem jedne mamince doporucila JMD, ktere meli podpatek, ktery byl super pro starsi stavejici se ditko ale pro miminko byli boty dost mohutne. Tak nevim, bud pockat az nozka trochu poskoci a vydrzet ve stavajicich, nebo vyzkouset DBdlahy (pokud najdu male). Nebo se jestenekdo ozve. S. |
| Pája82 | 99524 |
|
|
7.1.2013 13:58:41
Hani, moc gratuluji! Teď to poletí jako voda.. a co se týče tenotomie, jsem rozhodně pro. Ono se to nezdá, ale hodně to pomůže. Ona noha vždycky vypadá po 5. sádře parádně, ale přeci jen do budoucna není připravena na vše. Tenotomie té noze dá úplně jiný prostor. A mám dokonce pocit, že zrovna Filípek od Míši tenotomii nepodstoupil a jak později mu ji stejně museli udělat společně ještě s další operací.
|
| elimal |
| • |
7.1.2013 7:37:52
Zdravím,
rozhodně bych volila operaci - achillotenotomii, rozumím vám, je tězké představit si malého mimušína, jak ho operují, mám to v živé paměti, neb my jsme byli koncem října. Je to drobný chir. zákrok. Je zajímavé, že ačkoliv i u nás korekce vypadala velmi příznivě, operaci doporučovali, rozhodně možnost neprovedení achilloten. vůbec nezvažovali. Jsme léčeni u prof. Poula v Brně. Kde vy? Tak přeji hodně sil, mně pomohl velmi moc můj muž, který za námi do nemocnice docházel každý den a byl tam s námi od rána do večera. e. |
| elimal |
| • |
6.1.2013 21:22:41
Díky Vám, Sáro, za reakci.
Potřebovali bychom velikost 2. Prosím tedy ostatní, v případě, že už z dlah Johna Mitchela vel. 2 vyrostli, aby se ozvali, rádi bychom tyto znovuužili. Díky všem e. |
|
|
6.1.2013 18:40:55
Ja hlasuju pro operaci: Nejdriv nas take jen sadrovali, pak dlahy, ale do 2 tydnu to bylo zpet, takze zase 4 sadry a operace. Zbytecne to bylo o nekolik sader a tydnu dele. A pak v roce a pul, kdy se to zacalo horsit byla v planu retenotomie, ale me se to povedlo rozcvicit, pozdeji jsem si vycitala, ze jsme na to nesli, mohli jsme mit s achilovkou "naskok" dokud to jeste slo. Je to mala operace s kratkym pobytem v nemocnici, nekde to delaji i ambulantne.
|
| Hanka | 131938 |
|
|
6.1.2013 18:27:46
Ahoj holky, v lete jsem vas vsechny prosila o podporu,kdyz jsem se dozvedela na UTZ ze muj drobecek bude mit oboustrnny PEC. Uteklo to jak voda a moje zlato je na svete, Lukas se narodil 12.12. s mirami 49cm 3300g... po prvni navsteve ortopeda jsem se zhozila, rekl ze to je vada ,,pekna,, a ze mi toho meho drobecka budou sadrovat 8 den po porodu, moje pocity popisovat asi nemusim.. des v ocich kdyz mu v mokre sadre nozicky vytacely ven... nyni jsme po 3 sadre, a ortoped je sam prekvapen jak dobre se nozicky lepsi, ptala jsem se ho jestli teda bude nutna operace, a on mi rekl ze by ji radeji udelal, pry pro jistotu. Myslite si ze pokud se sadrovanim nozky dobre napravuji ze je skutecne operace, protnuti, nutna? Neni mozne to odlozit a pripadne ji udelat dele pokud by byla skutecne nutna?
A jeste bych chtela rici maminkam ktere se dozvi uz v tehu ze miminko bude mit PEC, at jsou za to rady,ja byla vydesena k smrti po UTZ, ale po narozeni Lukase, jsem dekovala DR, zato ze mi to rekla a mohla jsem se na to psychicky pripravit. A moooc a moooc dekuji Macine ktera mi byla a stale je velkou oporou temer ve dne v noci....a pak za skype talking Jordane... a diky vam vsem...protoze dnes vim ze nebyt teto diskuze byla bych na tom psychicky opravdu bidne ![]() Mejte krasny cely rok 2013!!!!! a jeste jednou diky vam vsem! ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.