Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
6.1.2013 10:11:21
Zdravím,
boty pro Ugandu se scházejí u mě. Práve jsem je zabalila do krabice,pripravene k odeslání. Ale dlahy Johna Mitchella jsem tam zamerne nedala, právě mě napadlo, že by se to mohlo pro tyto případy hodit. Jsou tu dvoje - jedny jsou velikost 3, druhé si nepamatuju. Podívejte se http://www.c-prodirect.co.uk/measurements-table-and-sizing-guide.html jakou velikost potrebujete a napiste mi na email obcanske.sdruzeni@achilleus.cz. Nebo i sem - treba tu nekdo bude s vhodnou velikosti. S. |
| Elimal |
| • |
5.1.2013 21:23:12
Zdravím,
dcera 4,5 měsíce s jednostranným PEC má měsic dlahy od fy Paso, rádi bychom tyto vyměnili za dlahy Johna Mitchela, ale protože další poukaz pro pojišťovnu dostaneme nejspíš nejdřív až po šesti měsících nošeni, zajímalo by mne, zda by nám někdo nemohl přenechat malé dlahy JM, které už nemůete používat. Po použití bychom je samože předali do sbírky pro Ugandu či nějak podobně. Díky za odpovědi, reakce. Případné detaily bude dobré řešit prostřednictvím mailu. Diky e. |
| Renca a 2 | 34362 |
|
|
4.1.2013 15:11:15
Tak ono to je jedno zda leden nebo únor... jen mne bombarduje učitelka ze školy co teda a jak..
Tak tam zkusím teda zavolat a zeptat se, zda jsme napsaný na leden.. Děkuji moc :) :) |
| tebezka | 92612 |
|
|
4.1.2013 15:03:17
Volala jsem na oddělení, ale s jakou sestřičkou sem mluvila to nevim
, možná že ty dopisy rozesílaj postupně.......ale říkala že rozpis na leden se dělá v polovině prosince |
| Renca a 2 | 34362 |
|
|
4.1.2013 14:32:10
Aha :) děkuji za info, sice jsme se domlouvali na leden s doktorem, ale tam se teda asi už nevlezem... A prosím Tě jaké sestřičce si volala, na oddělení nebo jak se objednává do ambulancí??
Jednou na nás co si pamatuji zapoměli, tak abych věděla :) |
| tebezka | 92612 |
|
|
4.1.2013 10:29:00
Stáni děkujem za nabídku, Standa bude u bráchy má to 3 zastávky od Bulovky tak tam ten týden budou hospodařit
PC s sebou mít budu, takže online budu.Renčo na kontrole sme byli začátkem listopadu a rovnou sme se domluvili na začátek ledna, ješte v prosinci sem tam volala zda už ví termín a sestřička mi řekla ze rozpis na leden se píše v polovině prosince a dopis přišel před vánoci, takže dle mého na únor ti příde dopis kolem 20.ledna |
| Renca a 2 | 34362 |
|
|
4.1.2013 9:27:58
A ještě mne napadlo, viděla jsem v létě, chlapeček měl nohu v sádře a v autě seděl v autosedačce, ale pod ní měl strčenou berličku širším ven položený polštářek a nožku položenou.Takže byla nad úrovni autosedačky nožka. Ovšem berle jde nahradit čímkoliv asi..
![]() Nevím zda by teda fungovalo, záleží jak dlouho dítko v autě jede. Mi máme Bulovku autem cca 15-20 minut dle provozu,ale MHD tam jedu skoro hodinu ![]() |
| Renca a 2 | 34362 |
|
|
4.1.2013 9:04:07
Ahoj, Tebezko, mohu se zeptat kdy jste byli na kontrole a kolik dní dopředu přišel zvací dopis??
Mi jsme byli v listopadu s tím, že operace v lednu, tak jen abych věděla kdy to mohu čekat... děkuji :) Jinak samozřejmě moc držím palečky!! ![]() A jinak mi při převozu použili tasku co jsme v ní měli věci byla velka a když jsme ji dali nastojato tak nožka byla výše. Ono to jinak ani nejde než něčím vypodložit v prostoru pro nožky. ![]() Jak to uděláme nyní nevím, jelikož náš drobek s autosedačky došáhne na zem Tak jí asi dáme na opěradlo spolujezdce...![]() |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
3.1.2013 21:12:19
Ahoj, vyresili jsme to tak, ze jsme dali do mezery za predni sedadlo krabici a na ni polstar a ruzne vypodlozili, aby byla nozka rovne nebo trochu vyse. Slo to dobre.
Drzim palce!!! Budes mit sebou PC? Kdbyste potrebovali nejake zazemi, dej vedet. Od nas to je cca 40 minut. |
| tebezka | 92612 |
|
|
3.1.2013 20:43:03
Zdravím do dlouhé době všechny maminky a nejen maminky na diskuzy. 7.ledna se chystáme se Stáníkem na dorzální uvolnění na Bulovku, nebudete tam někdo?? A ještě bych se ráda zeptala jak ste převáželi děti po této operaci v autosedačkách?? to asi bude oříšek což
děkuji za odpověď Lucie |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.