| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Pes equinovarus

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 14951  [Dalších 13961 >>]
Lenka & Elenka 88775
31.12.2012 16:12:11
Lucilko v Klimkovicích s náma cvičili 4 krát do týdne půl hodiny a pak ještě 4 krát do týdne hromadný tělocvik.Abych řekla pravdu s Elenka cvičila sama byla o hodně snaživější takže jsem ji tam nechávala - Vím že cvičili na čočce - mobilizaci, a dál ani moc nevím - Nožka po operaci potřebuje asi něco jiného než nožka která už je po operaci déle. byli jsme hned druhý den po sundánísádry takže noha byla bolavá - já klimkovice doporučuji ale ne ani tak ohledně cvičení ale spíše ohledně jodobromových koupelí opravdu si myslím že ty Elence po operaci pomohly nejvíce.nožku krásně uvolnily a zahojily .
Vím že tam cvičí ale všechno - vojtovku, tejpují - asi záleží po domluvě s primářem. Jinak paní fizioterapeutka moc milá a Elenka ji zbožnovala všechno dělala a u toho ji zpívala . Elenka byla nadšená a chce tam zase.Tak asi tak.
Ještě jednou nádherného silvestra všem~k~~k~~k~
mattanay 91979
31.12.2012 0:13:11
Milé maminky,
přeju vám veselého Silvestra. Šťastný rok 2013, plný lásky, porozumění, klidu a hlavně zdraví našich malých miláčků. Nožičky ať bezproblémově šlapou tím naším světem. ~x~
andy 117758
30.12.2012 13:41:36
Míšo, také přejeme krásný pobyt v Jánských lázních. Zima je tam nádherná. My uz tam byli 3x (dcera dva a půl roku)jednou na podzim, jednou v létě a jednou v zimě a za mě zima je tam náročná ale nádherná (super sáňkařská dráha z Černé hory). Měli jsme taky skvělou fyzioterapeutku, takže za mě mají Jánky jedničku. Snad se Vám tam bude líbit :) Andrea
~:-D
Lucilka*, Berušky 12/05 13529
29.12.2012 21:49:05
I já přeji všem hodně zdraví, štěstí a pohody do nového roku. Ať jsou všechny děti i rodiče spokojené, hezky se jim chodí a komplikace a recidivy ať se všem vyhýbají obloukem.

Lenko - jak často a jak moc se cvičí v Klimkovicích? Co s váma cvičili?

Míšo - moc vám Jánky přeju, nám se tam líbilo, měli jsme super fyzioterapeutku. Je to velký kolos, ale okolí je fajn, bude se vám tam líbit. Psaly jsme si, kdyby něco, ještě se ptej :-) Příjemný a úspěšný pobyt!!!
Michaelas 88634
28.12.2012 21:56:32
Přeji všem diskutujícím i přihlížejícím hodně štěstí a zdraví do roku 2013! ~;((

Míša s rodinou

PS. Náš Filip (4r.) je tři týdny po sundání sádry (operace achilovky a kloubního pouzdra). Rekonvalescence po šesti týdnech zasádrované nohy probíhá sice na náš vkus pomalu, ale dnes zvládl půldenní návštěvu zoo bez kočáru a kulhání přestává být vidět. Už 7.ledna nás čekají Jánské Lázně, ozveme se, jak to tam vypadá.
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
27.12.2012 12:55:34
Před časem jsem tu psala o zvláštní terapii od mé (osobní) fyzioterapeutky. Dostala jsem pak několik emailu, kde jsem vysvětlovala, že opravdu nejde o čarování (i když to trošku tak vypadá) a že bohužel paní další lidi nebere (dlouhodobě má plný stav). Zmínila jsem se o tom i v lázních před pí. Zlesákovou a schválila mi to, takže fakt nejde o léčitelství, ale pry se to musí umět.

Elišku jsem k ní vzala 2x, stav achilovky se viditelně v krátkém čase (2 měsíce) zlepšil. Předtím 16 stupnu, potom 20 stupnu a po návratu z lázní ještě 2 stupně navíc. Před svátkama jsem u ní byla a snažila jsem se pro vás vyzískat co nejvíc informací. Jedna z věcí co mi utkvělo v hlavě bylo, že to povolilo především díky rozcvičeným povrchovým strukturám, ona jen povolila hluboký svalový systém a proto ten skok.

Jmenovitě se jedná o techniky: viscerální manipulace a kraniosakrální terapie, patřící do osteopatie.
Tato terapie se vyučuje zde: www.barralinstitute.cz, www.upledgerinstitute.cz.
Prý tam ještě seznam terapeutů není, ale můžete zkontaktovat Helenu Touškovou, která může poradit terapeuta ve vašem kraji. Pro informaci platím za půlhodinu mé fyzioterapeutce 250,- Kč, já jako dospělák chodím každý měsíc, u dětí jsou prý delší časové rozestupy, min 6 týdnů.

POkud máte nějaké další dotazy, mohu vyzjistit, jdu tam s Elis po Novém roce.

Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
27.12.2012 12:29:17
Všem zde na diskusi přeji do Nového roku samé dobré zprávy a šťastnou třináctku v letopočtu Nového roku. Sára s rodinou

PS: přání k Vánocům jsem nestihla, po návratu z lázní jsem se zastavila ař teď.
andy 117758
24.12.2012 19:55:45
Ahojky,
všem Vám přejeme krásné prožití vánočních svátků a hodně zdraví, stěstí, lásky, pohody a zdravé nožky do dalšího roku :) Andrea s rodinou
I my jsme byli na kontrole /v motole/ a nožičky se moc líbí.Ve zprávě napsáno postavení nohou velmi dobré. Kontrola až v létě. Tak mám velkou radost :) a.
Renca a 2 34362
24.12.2012 13:55:51
Přejeme všem krásné vánoční svátky, šťastný nový rok a zdravé nožičky. Renča s rodinou
Alena996 89106
23.12.2012 19:25:44
Přejeme všem krásné vánoční svátky, hodně pohody v novém roce a zdravé nožičky.

Alena s rodinou~;((~;((~;((
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 14951  [Dalších 13961 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.