| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Lost - Ztracení

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 537  [Dalších 437 >>]
Siddhártha 52792
18.2.2010 17:44:37
S tím Sawyerem to bude asi zajímavé.Protože vychází, že v obou realitách je ovlivněný Jacobem. A taky se MiB lekl, že i on vidí toho kluka. Kdyby ho viděli všichni kandidáti, MiB by to věděl a nedivil by se tak. Takže Who´s the fuck Sawyer is?

A když nechám sebou cloumat fantazii, tak možná v tom chrámu se nebojí, že Jacob umřel a tak je nemá kdo hlídat, ale bojí se samotného Jacoba, protože ted ho nemají "pod kontrolou", neví, jak bude vypadat. Možná už je v Sayidovi a proto musej zabít Sayida.
Siddhártha 52792
18.2.2010 17:07:17
Jj, to jsi vystihla přesně! Naprosto tím žiju, jsou to jako mý kamarádi, se kterýma se vídám "sezonně". To samé mám u Dextra. Prostě ho potřebuju. Modlím se, aby byla další sérka.

Taky MM někde četl, že je Lost kravina, že to nepochopili atd. No jasně, vůbec to nepochopili. Je to supermega seriál. ~R^
Siddhártha 52792
18.2.2010 15:28:54
Born in 1968, James Ford is originally from Jasper, Alabama. When James was eight, his parents were swindled out of their life savings ($38,000)("The Brig") by a man known as "Sawyer," who slept with James"s mother,

http://lostpedia.wikia.com/wiki/James_%22Sawyer%22_Ford

Bylo mu těch 8, ale narodil se 1968,čili se ho Jacob dotkl v roce 1976, tedy před a tudíž by se měl i v té druhé realitě chovat stejně. No uvidíme, až bude díl o něm.
Siddhártha 52792
18.2.2010 14:44:32
Sawyer tam několikrát říkal, kolik mu bylo, myslím, že těch 8. Mm zjistí.
Siddhártha 52792
18.2.2010 13:21:50
Takže od MM:
vybuch bomby v kombinaci s erupci energie pod stanici Swan zpusobil neco neuveritelneho - reset udalosti, cili od roku 1977 se nyni odehrava vse jinak - tedy skoro stejne,ale rozdily vidime v kazdem dile

Preci existovala puvodni realita - zivot nasi party PRED havari, pak havarie a zivot PO havari na ostrove. TO jsme sledovali 5 sezon. Nyni co sledujeme jsou dve soucasne existujici paralelni reality:

1) bomba vybuchla a neutralizovala energii v podzemi kapse v roce 1977. Nase parta se timto presunula do roku 2007, kde taky zemrel Jacob a potkali se se zbytkem skupiny (tedy jeste nepotkali, protoze nekteri jsou v chramu a nekteri na plazi,ale jsou vsichni v roce 2007)

2) bomba vybuchla a doslo k "resetu", ale ne tak, jak si mysllei - ze pouze jejich letadlo nezhavaruje. Ve skutecnosti se zmenilo toho vice - jejich zivoty jsou jine a to u vsech. hlavni rozdily:

letadlo nespadlo, Jack dostal v letadle jednu lahev misto dvou, ma delsi vlasy. Sawyer ma delsi vlasy, Christian neni ani v letadle, zatimco drive byl, Charlie - na zachode nefetoval,ale chtel spolkout heroin. Desmond v puvodnim letu vubec nebyl a ted jo, Rose byla predtim nervozni z otresu a Jack ji uklidnoval, ted byl on nervni a ona ho uklidnovala. Bernard se predtim nevratil ze zachoda a zustal v ocasni casti pri havarii, nyni se vratil k Rose na sedadlo., Shanon byla predtim v letadle, ted nebyla. hugo - predtim byl proklety cislama a pronasledovala ho smula, n yni je nejstastnejsi muz na svete a moc se mu dari. Locke - mel puvodne spatny vztah s otcem a rozesel se s Helen, kdyz zjistila, ze smiruje sveho otce. Nyni ma dobry vztah s otecem, jelikoz ho Helen chce pozvat na jejich svatbu, Sun a Jin - byli predtim manzele a meli oba prsteny, nyni zadny nema prsten a Sun oslovuji Ms. Paik, cili svobodna, Sayid byl predtim z Iraku a mel Iracky pas, nyni mel Iransky pas. Ethan byl predtim doktor u Druhych a mel prijmeni Rom, ted je prijmenim Goodspeed a je doktor v LA. Ben byl predtim vudce Druhych, nyni je ucitel Evropske histore na skole.

Cili to co vidime ted v paralelnim svete je zatim nevysvetleno. Sami tvurci rikali ,ze je to jedno z velkych tajemstvi serie, ktere bude rozlusteno v zaveru. Spekuluje se, ze tato alterantivni realita muze byt jina proto, ze treba je nenavstivil Jacob a nedotkl se jich, tim padem se jejich zivoty odvijely jinak. Tvurci rikaji, ze si mame vsimat tech odlisnosti proti puvodnimu deji, tkery zname, zaroven si mame vsimat propojeni mezi soucasnym zivotem na ostrove a zmenenym zivotem mimo ostrov nasich znamych postav.
Siddhártha 52792
18.2.2010 11:13:57
MM ještě o Lockovi pohledá, čte nějakou diskuzi, kde sjou super rekapitulace. Já to nestíhám.
Siddhártha 52792
18.2.2010 11:12:03
Ale Hugo taky přeci nebyl štastný z výhry a v tom letadle jo, říkal snad cosi o tom, že má vždy štěstí, že se jemu nic nestane. To je obrat o 180.

Hodně se mi líbí Sawyer. Kromě toho teda, že je sexy, když se mračí. Líbí se mi, že asi díky tomu, jak s ním život vyjebal, umí dobře pozorovat a odhadnout lidi. Což samozřejmě potřeboval při těch podvodech, aby mohl taktizovat. Takže Locka odhalil suprově. Ted s ním jde, protože čeká, co bude a pak toho využije a zachová se po svém.
Siddhártha 52792
18.2.2010 11:09:12
Kluka z džungle taky tipuju na malýho Jacoba. Možná nějaká cesta v čase, možná schopnost brát na sebe podobu v jakékoliv věku - Hugovi se ukázal ve své dospělé osobě, dkyž ho poslal do chrámu kvůli záchraně Sayida.

Toho kluka viděli jen kandidáti, Richard kandidát není, takže ho neviděl.

Moje teorie. Jacob není ten dobrý, i když to podle rozhovoru na pláži s tím druhým tak vypadalo. Ale Jacob, i když kecá o svobodné vůli, lidi ovlivnuje, každého v životě navštívil a dotkl se ho a tak ho vlastně ovlivnil a "přivedl" na ostrov. To přivedl, to říkal ten druhý, tmavovlasý.
Taky Jacoba nezajímají druzí, jsou mu lhostejní, patrné z věty Benovi " What about you".

Podle mě měli s tím druhý, s kouřem, kdysi nějaký spor a Jacob ho potrestal tím, že ho uvěznil. A třeba mu i sloužil, třeba, když někoho zabil, byl to příkaz od Jacoba.

Zabití Eka bylo naprosto nesmyslné, v rozporu se zabitími předtím. Eko možná byla hrozba, protože byl velmi dobrý člověk (nezahrnuju do toho jeho minulost s drogama), dokázal se změnit, byl asi v těsnějším kontaktu s Bohem.

Takže mě už ani nezajímá, která alternativa platí, zajímá mě funce Jacoba, proč na ostrově je, co se stalo mezi ním a MiB, jestli je opravdu nutné, aby někdo ostrov řídil- jak ted řekl MiB, "ostrov chránit nepotřeuje".

A teorie z netu: Jacob tusil, ze se MIB pokusi osidlit jednoho z kandidatu, Locka, takze to pripustil, nechal se zabit a nyni se pry stane to, ze Locke je sice mrtvy, ale jeho osobnost je v novem Lockovi spolu s MIB a nyni zacne osobnost Locka postupne prevladat a bude bojovat s osobnosti MIB, az ho premuze. To ze je v novem lockovi i stara osobnost se ukazalo - ma nejake jeho vzpominky, plus vcera - nerikej mi co nemuzu udelat, jasny stary locke

Právě ta věta, neříkej mi, co nemůžu dělat, mě hodně zarazila.
Siddhártha 52792
18.2.2010 10:56:59
Ted se vypráví dvě alternativy příběhu: 1. výbuchem bomby se vše anulovalo a letadlo přistálo v LA a tudíž je každý trochu až úplně jiný (Hugo úplně, bo v letadle říkal, že má štěstí).
2. výbuchem bomby se jen vrátili do svého času na ostrově

Ale v té první alternativě jakoby si vzpomínali na ostrov - Jack měl v letadle takové pocity, jakože mu Desmond někoho připomíná (ale ne z toho stadionu), Clair dala synovi jméno Aaron, jakoby "tušení" "vzpomínka".

Takže v té neostrovní alternativě je každý jiný, vše se děje jinak, tudíž klidně Lock může být s Helen, Ben je učitel evropských dějin... MOžná lock je profesí učitel, jen se stalo něco a skončil ve společnosti na krabice. Hugo mu říkal, že se o něj postará, možná ho vrátil do školství, našel mu tam flek.
Siddhártha 52792
18.2.2010 8:20:44
No, je to čímdálvíc zajímavější, teorie se mi rodí v hlavě, že se mi o tom i zdá.

Ted je rychle, tady je seznam z té zdi a stropu - co šlo přečíst.
http://lostpedia.wikia.com/wiki/The_Substitute/Theories

Není tam třeba Richard, ani Kate. Jsou to nejspíš jména kandidátů. Kdo se už nehodí - Ben -, nebo kdo umřel, je škrtnutý.

A moje teorie v rychlosti - Jacob není ten dobrý. Více později.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 537  [Dalších 437 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.