| Zuzana +4 | 23356 |
|
|
4.6.2007 14:35:57
Leni,
všichni asi rádi šneky jen v polívce :o))))) ale jestli vydržíš, tak ti večer vyfotím to naše akvárko .o) |
| Hankie+3 | 11120 |
|
|
4.6.2007 12:34:08
a kuš, tak tímto se moc omlouvám, špatně jsem vložila odkaz :-(
Ještě jednou a snad lépe: webík o oblovkách je oblovka.wz.cz |
| Hankie+3 | 11120 |
|
|
4.6.2007 12:31:46
Chystá se k nám další člen rodiny, tedy dva - oblovky. Naživo jsem je viděla jen jednou, dost informací jsem našla na webu oblovka.wz.cz>, ale pořád je dost věcí, které nevím...
Určitě se tady najde někdo, kdo je doma má - prosím, prosím, smutně koukám :-) , poraďte mi, jak jim zařídit akvárko? Vím, že mám dát Lignocel, že mám akvárko přikrýt, že dovnitř můžu dát větem, mech, kameny... Ale čím přesně akvárium zakrýt, jak to uvnitř seskládat, aby se tam oblovkám líbilo? Díky předem za radu, kdyby byla i fotka, bude to super. Díky, Hankie. |
| Hankie+3 | 11120 |
|
|
4.6.2007 12:31:14
Chystá se k nám další člen rodiny, tedy dva - oblovky. Naživo jsem je viděla jen jednou, dost informací jsem našla na webu oblovka.wz.cz>/a>, ale pořád je dost věcí, které nevím...
Určitě se tady najde někdo, kdo je doma má - prosím, prosím, smutně koukám :-) , poraďte mi, jak jim zařídit akvárko? Vím, že mám dát Lignocel, že mám akvárko přikrýt, že dovnitř můžu dát větem, mech, kameny... Ale čím přesně akvárium zakrýt, jak to uvnitř seskládat, aby se tam oblovkám líbilo? Díky předem za radu, kdyby byla i fotka, bude to super. Díky, Hankie. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.