Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Federika | 14090 |
|
|
8.11.2023 23:20:53
Nemůžu. Ale většinou se to zásadně neliší.Na tom T dáš píšou, že se má letos počítat s 10-15 procentním nárůstem bodů , protože těch dětí je ještě víc než loni, ale nebude to tak, že by loni někde stačilo 25 bodů. a letos to bude 40.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
8.11.2023 23:18:23
Federiko, ale jak můžeš vědět, na kolik to napíšou zrovna ti letošní uchazeči? Třeba se tam sejdou mnohem lepší, než loni a nebo opačně a nakonec bude stačit i mnohem míň bodů.
|
| Federika | 14090 |
|
|
8.11.2023 23:14:58
TaJ,
ty jsi sice psala,že rád i fotí,ale on je fakt úzce zaměřenej, to by možná byla škoda...Je těch škol tak málo? |
| TaJ | 81121 |
|
|
8.11.2023 23:14:01
Federiko, tak on má volbu asi jasnou, zase tolik těch škol s jeho zájmem v Praze není, intr nechce ani on, ani my...akorát teď hledáme tu třetí školu - možná něco zaměřeného na fotografii, ale bez talentovek, jinak vůbec netušíme. Ale tak ještě je čas...
|
| Federika | 14090 |
|
|
8.11.2023 23:13:02
Taj,
naopak, většinou to mám tak, že si to u tý češtiny dám jako hranici. Když vidím, že stačí třeba 25 bodů. dáme hranici bezpečně na 30. A nemusí šílet,aby měl 40. |
| TaJ | 81121 |
|
|
8.11.2023 23:11:27
Jinak jako jo, můžeme zjistit, kolik bodů přibližně museli mít...ale k čemu nám to bude? Akorát z toho budeme mít nervy, když mu to třeba zrovna nepůjde. Takže bude dělat maximum pro to, aby to dopadlo co nejlíp a uvidíme. Od začátku mu říkám, že i kdyby se teď nedostal, tak to není žádná tragédie, ani ostuda, prostě jich je moc...a prostě se na ten rok něco najde a zkusí to znovu...nebo nám přijde do cesty nějaké jiné řešení, jak už se nám to kolikrát stalo. Vždycky je nějaké řešení.
|
| Federika | 14090 |
|
|
8.11.2023 23:10:52
My se budeme definitivně rozhodovat až tak v únoru. Pokud bude testy psát tak ca na 45 každý, tak si může dát přihlášky tam, kam chce. Jinak bude nejspíš hledat něco jinýho.
A po přijímačkách letíme na dovolenou, už budou kostky vrženy, ono to nějak dopadne a někam v září nastoupí U nás bude nově nastupovat někam i syn, to jsem taky zvědavá. |
| TaJ | 81121 |
|
|
8.11.2023 23:07:27
Federiko, jasně, já vím, že jsou na začátku...ale popravdě, čekala jsem, že to bude mít oproti ostatním podstatně horší. Tak uvidíme, jak to půjde dál. Jinak oni ty starší testy z Cermatu dělají na tom doučování ve škole, sice ne celé na čas, jen jednotlivé úlohy, protože mají jednu vyučovací hodinu z každého předmětu týdně, ale něco dělají...
|
| Federika | 14090 |
|
|
8.11.2023 23:00:34
TaJ,ale je možný zjistit, jak to v té dané škole bylo pár let předtím, kolik bodů ty děti musely zhruba dosahovat. Jasně že se to může lišit, ale většinou jen o málo.
Z tý statistiky teď nezjistíš nic, ty děti sotva začaly. A testy v téhle přípravce jsou přece jen trochu jiný, když se tvůrci snaží ![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
8.11.2023 22:56:37
Jo, pohovor by mohl být pro něj velké plus
. A s těmi body z Cermatu - ono taky asi záleží, jaká se tam sejde sestava...třeba když jsem koukala na tu statistiku z nedělních přijímaček nanečisto, tak průměrný počet bodů z matiky v tom termínu to tam píše 9 - syn měl 8 . Když jsme koukali na pořadí, tak téměř 700 dětí to ten víkend napsalo ještě hůř, než on... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.