Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
24.10.2023 19:36:56
Bek je k breku, dost škodí tím, co říká a ještě k tomu škodí tím, co nedělá
- přijímačky jsou průser, zatím nikdo neví, co bude - jak zvládnout nedostatek učitelů, uklízeček, kuchařek? zrušit neobsazená místa. Super, mohl by to zkusit i jinde, je málo řidičů mhd, tak mhd zrušíme, je málo pěstounů, tak přestaneme dávat děti do pěstounské péče, nejsou doktoři, zrušíme jejich místa a... a co bude, nikoho nezajímá - peníze pro nepedagogy není potřeba, ředitel to zaplatí z peněz pro učitele, veřejnosti se pořád dokola bude opakovat, že učitelé pořád dostávají a pořád jsou nespokojení, pakáž jedna, - školy mají do výuky zahrnovat romské otázky, to je taky super vtip z posledních dní |
| K_at | 121378 |
|
24.10.2023 18:06:06
Janinko, ano. Průměry. Průměr je super, tak co.
|
| K_at | 121378 |
|
24.10.2023 18:04:02
Moniko, já posuzuju situace z vícero článků, vícero hledisek. Standardně je podána informace a, ale b je vynecháno. Nebo zmíněno bokem. A opravdu nejde jen o platy. Tam považuji za absolutně nehorázné běhání kolem 130%. Tak sakra to neměli vůbec odsouhlasit. Nebo naopak dorovnat tarify těm nepedagogům, kteří pracují za nelegální plat pod hranicí.
|
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
24.10.2023 11:16:03
četla jsem to včera a titulek je opravdu nenávistný - trošku si myslím, že v něm mají prsty novináři. Je celkem jedno kdo, ale takhle bychom neměli společnost rozdělovat, učitelé jsou na řadě po důchodcích? Nemyslím si, že kvůli učitelům potřebujeme vyšší daně.
některá ta témata se mě přímo dotýkají a zdvihá mě to dost mám holku v devítce - představa, že za zpackané přijímačky dává ministr hlavu na špalek je mi teda útěchou, už teď mi tečou nervy, když někdo řekne únor ![]() muž je ve vysokém školství - jakékoli psaní o průměrné mzdě mě vytáčí do vrtule. Když má akademik grant má se lépe, ale když ho nemá? ale průměr hovoří za vše. Ještě by i k těm akademikům mohl přidat, že i oni mají prázdniny jestli si to lidi uvědomují |
| Čumča. | 160024 |
|
|
24.10.2023 10:53:06
mě ten titulek taky štve
![]() nebo uvažování, jestli si veřejnost ne/myslí, že plat docenta 80tisíc je moc nebo málo veřejnost si vždycky bude něco většinově/menšinově myslet, to ještě neznamená, že to musí přejímat i ministr školství, titulek by čtenáře skoro přesvědčil, že tomu tak je ale on tam jinak říká i dost rozumných věcí (myslím si já, coby laik)je to poměrně otevřený rozhovor s člověkem, který balancuje mezi tím, co požadují lidé pod ním, co je reálné v danou dobu, a co se mu podařilo vybojovat v rámci vyjednávání na vládě |
| Čumča. | 160024 |
|
|
24.10.2023 10:26:16
"Já mám ráda, když děcka blbnou aspoň kreativně."
magrato, narazila jsem na historku až teď, a nemá chybu ![]() |
| Monika | 123907 |
|
24.10.2023 10:17:51
Kat, tak Bek něco řekl, otázka je, jestli to je nebo není pravda. Určitě si to nemyslí všichni voliči, ale možná, že většina fakt jo? Stejně jako hodně lidí si asi myslí,že i jejich práce je velmi těžká a záslužná a taky by měli dostat přidáno. Můj názor je takový, že dobré učitele třeba zlatem vyvažovat, ale někteří jsou zadarmo drazí. Bohužel ve veřejném sektoru se tradičně nedaří dobré od špatných dostatečně finančně odlišit, natož se špatných zbavit a nahradit je lepšími ...
Myslím, že je zbytečné rozčilovat se zrovna kvůli jednomu titulku na Seznamu. |
| K_at | 121378 |
|
24.10.2023 9:00:44
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-bek-lide-nechteji-vyssi-dane-aby-mohli-ucitele-dostat-vetsi-platy-238663#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
|
| K_at | 121378 |
|
24.10.2023 9:00:37
Nedávno jsem to tu někde psala, že dojde na podobnou situaci a hle, vidím titulek " Lidé nechtějí vyšší daně, aby učitelé mohli dostat přidáno".
Co sleduji situaci kolem pana Beka, myslím, že pokud někdo občas prolétne články na téma školství, musí mít dojem, že učitelé mají běžně málo práce, málo žáků, velký prachy, učí málo hodin atd. A teď ještě tohle. S láskou začínám vzpomínat na Plagu. |
| magrata1 | 95172 |
|
|
7.10.2023 14:18:49
Já mám ráda, když děcka blbnou aspoň kreativně.
Jedna žačka projevila svou kreativitu při nadávání: "Ty jsi ale anakunda!" Dělala jsem, že jsem to neslyšela a zdrhala vyprsknout smíchy na WC. Dlužno říci, že to bylo takové to kamarádské pošťuchování a žačka není žádná obhroublice sprostá. Jeden šesťák při výběru zvířat na kreslení ZOO se opakovaně domáhal anakundy, myslela jsem, že si ze mě dělá srandu, a nereagovala. Spolužáci se kroutili jak anakondy zadržovaným smíchem. Když to řekl asi po desáté, řekla jsem mu, že opakovaný vtip přestává být vtipem. Vyvalil oči, jaký vtip myslím. Tak jsem mu řekla, ať si jde přečíst název toho hada. Chudák zrudl jako rajče, málem to s ním seklo. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.