| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna pro učitelky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 31592  [Dalších 30692 >>]
Delete 8214
28.8.2023 11:05:29
Můžeš napsat na můj. Mám ho teď na chvíli veřejný pod nickem.
sovice 18997
28.8.2023 10:45:28
Delete,
díky. U "nás" to bývaly zmatky hlavně kvůli suplování při onemocnění učitele, kdy si suplující učitel bral svůj předmět a třeba z něho zkoušel, nebo když odpadla odpoledka a přesunula se na sedm na ráno s někým jiným...
Blanče 42184
28.8.2023 10:44:38
Delete asi bych se s tebou moc ráda "potkala" alespoň virtuálně. Když sem pověsím e-mail, mohla by ses mi, prosím ozvat?
TaJ 81121
28.8.2023 10:33:43
Delete, mám to stejně. Když už se po důkladném zvažování pro něco rozhodnu, tak vím, že to v tu danou dobu bylo to nejlepší, co jsem mohla udělat. Tudíž nelituji. Jasně, že někdy něco úplně nedopadne, ale pak si říkám, že to tak asi mělo být a že mě to někam posune.
Delete 8214
28.8.2023 10:26:52
Tak stačí nastavit Bakaláře, že jo.

Mně ani tak nevadí to jednou vytisknout, mně vadí, že se to musí tisknout do každého kabinetu, protože dámy jsou líné se zajít podívat do centrálního prostoru, kolem kterého a do kterého vlastně všichni pořád chodí. Pokud se změní něco narychlo, řešíme vše okamžitě telefonicky nebo jsem za ním běžela osobně.

A těch akutních změn, které by se nevěděly před půl osmou ráno, je za celý rok minimum.
Lada2 130679
28.8.2023 10:08:31
delete asi máme nějaké jiné nastavení bakalářů. Akutní změny, co jsou ten den v plánu práce, se píšou právě do papíru, jako asistent nemám počítač a těžko někde budu něco hledat, mění se to běžně třeba v půl osmé (zrušení divadla, besedy, někdo jde na vycházku atd. ). A suplování vidím jen své vlastní, nevidím jako asistent ani třídu, ve které jsem. Ani třídní nevidí jiné než svoje. A je to někdy důležité kvůli různým hlídacím třídám kvůli odpoledku atd.
Delete 8214
28.8.2023 9:49:46
sovice,

nový rozvrh byl vytvořený zhruba týden před začátkem platnosti. Při změně zůstávaly zachované konce vyučování, změna proběhla vždy jen promícháním předmětů. Žákům i rodičům se změna oznámila v týdnu před začátkem platnosti nového rozvrhu.

Pokud se vědělo o odchodu učitele dopředu, šlo nový rozvrh připravit předem. Pokud šlo o nečekaný odchod ze dne na den, tak se do doby vytvoření nového rozvrhu prostě suplovalo.

Jo a první týden po změně se nezapisovala zapomenutí pomůcek. Leckdy se změnou měli větší problém učitelé než žáci ~;).
sovice 18997
28.8.2023 9:03:27
Delete,
můžu se zeptat, jaky jste měli deadline, kdy informaci o změně rozvrhu musí vědět žáci?
Jedna střední škola mé dcery klidně v deset večer vyvěsila změnu začátku výuky (o hodinu dřív) a pak psala zameškanou hodinu těm, co se nedostavili, že prý si mají Bakaláře kontrolovat, a stalo dost energie přimět je ke změně.
Samozřejmě že se změny dějí i po deadline, ale pak není možné začít dřív nebo počítat s tím, že studenti budou připraveni.
Delete 8214
28.8.2023 8:50:51
Tak mně to přijde jako plýtvání papírem, aby v každé sborovně a kabinetu viselo něco, co je na webu školy a na dveřích jídelny a na webu jídelny a na webu strava.cz (jídelníček), něco, co je v Bakalářích a ještě to všem přijde mailem (týdenní plán, kvůli tomu jsem nedělní večery trávila ručním přepisováním a dopisováním toho, co v Bakalářích nebylo ~7~) a suplování? Každý den 3 - 6 papírů jen proto, že někdo je líný otevřít si aplikaci, kterou stejně musí používat? Odbourala jsem aspoň to, že se to tisklo den předem, protože do rána se to vždy ještě několikrát měnilo. Kdo chtěl, mohl sledovat v aplikaci, akutky jsem s každým konzultovala sms nebo telefonátem, takže papíry jsem rozvěšovala až v půl osmé...a najednou to nebyl problém. Ale kdyby tam ten papír nevidel, někteří jedinci by se proskočili.

Mimo jiné jsem měla na starost i tiskárny, týdně jsou to tisíce a měsíčně desetitisíce kopií. Pokud ten papír slouží jen k pověšení a následnému zahození, je pro mě vyplýtvaný.
Delete 8214
28.8.2023 8:39:04
Kaipo,

nedělám jen dobrá rozhodnutí. Ale naučila jsem se, že když už se k něčemu rozhodnu, tak toho prostě nelituju, protože v tu chvíli to bylo nejspíš to nejlepší, co šlo udělat.

A tedy v tomto případě jsem o správnosti rozhodnutí přesvědčená, tady už jsem ostatní možnosti vyčerpala.
[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 31592  [Dalších 30692 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.