| máta | 14884 |
|
|
24.10.2022 12:57:17
Ahoj, já mám s HolidayCat osobní zkušenost z tohoto léta (2x hlídání, 10 a 3 dny) a můžu vřele dopručit. Jako, něco to stojí, ale chodila slušná, přepečlivá studentka, denně posílala zprávy i fotky, předem jsem musela sdělit i jméno veterináře, připravit přepravku ... vypadají, že fakt vědí, co dělají.
A kočka nám ani po návratu nevynadala, jak to bylo dřívě běžné, když docházel jen obden někdo z kamarádů ;-) |
| Latté | 157222 |
|
|
24.10.2022 12:33:02
Dík za názor, ale na to jsem se neptala
![]() ![]() |
| Filomena74 | 159536 |
|
24.10.2022 12:21:23
Kočky v byte mi přijde tyrani zvirat .Kočka je venkovní zvire
|
| Latté | 157222 |
|
|
24.10.2022 12:05:30
HolidayCat i spoustu těch dalších firem znám z Netu taky, včetně tamních referencí atd.,vypadají moc fajn, ale konkrétní zkušenosti někoho reálného nemám žádné, proto pátrám tady
![]() |
| Mediana | 41907 |
|
|
24.10.2022 11:59:20
Je jich hodně. Já znám Holidaycat.
|
| 77kraska | 132593 |
|
24.10.2022 11:57:47
existuje firma, ktera zamestnava studentky, ktere prijdou do bytu, s kockami si pohraji, daji jim jidlo, vsechno zkontroluji atd. atd. ...zapomnela jsem jeji nazev, ale najdes na netu
kolegyne tu firmu najala na mesic sve dovolene a byla spokojena |
| Mediana | 41907 |
|
|
24.10.2022 11:50:00
Jednou jsem měla kočku v hotelu Mikeš, můžu doporučit. Pak převzala krmení a mazlení v mé nepřítomnosti kamarádka, takže s komerčníma krmičema nemůžu sloužit. Podle mě budou mít na webu hodnocení.
|
| Rozalie | 153847 |
|
24.10.2022 11:48:18
zkusila bych místní skupiny na fb - tam bývá dost důchodkyň, které jsou celé dny doma a rády si přivydělají. Případně skupiny zaměřené na kočky, ale primárně bych hledala někoho místního, kdo k vám nemusí hodinu cestovat, to by pak mohlo představovat v podstatě takový pěkný pracovní půlúvazek a do toho se buď nebude nikomu chtít, nebo si to necha přiměřeně zaplatit.
Ještě mne napadá varianta home exchange - pokud bydlíte v Praze, nenajde se třeba i mezi vzdálenějšími příbuznými či kamarády někdo, kdo by chtěl v době vaší dovolené udělat prázdniny v Praze? |
| Lei | 37503 |
|
|
24.10.2022 11:25:23
Samozřejmě, určitě specializovaná služba je větší zárukou, že její pracovníci budou mít ke kočkám vztah, mě to jen tak napadlo, ovšem i s tím, že by chtělo zjistit včas, zda by to pro daného člověka nebyla jen povinnost za úplatu
.Ony s kočkami utrpí i ty pokojovky )). |
| Latté | 157222 |
|
|
24.10.2022 11:02:28
Lei, postup, který popisuješ s kytkama aplikujeme úspěšně na větší balkonovky typu bouganvilea, ibišky atd., ty to zvládají vpohodě i 12 dní; pelargonie, petúnie a podobné tohle nikdy nedaly - buď uhnily, pokud nebylo horké počasí nebo uschly a zásoby vody v sebevětším tácu, lavoru atd. jim stejně nevydržely, bo "nejchladnější" místnost v paneláku při třeba týdnu a déle trvajících venkovních červencových teplotách kolem 35 st mívá trvale tak 27-28 st (máme je na východ a na jih, takže slunce vždy), měli jsme kdysi i jeden rok v létě 29-30 st v místnostech. Samozřejmě teď už máme v místnostech klimošku, takže my tím netrpíme, ale při odjezdu ji nemůžeme nechat zapnutou a ty vysoké teploty tam pak jsou hned po pár dnech a kytky (balkonové) tohle nezvládají...pokojové ano, těm se nikdy nic nestalo. Ale o kytky nejde, budou-li kočky, stejně bude na balkoně kočičí síť a tedy desítky rozvěšených převislých kytek budou passé...Spíš jde o tu péči o kočky...hodinový manžel....no, nevím nevím, neznám chlapa, který by měl nějaký extra pozitivní vztah ke kočkám (a třeba k čištění jejich záchodku atd.), ale to samozřejmě neznamená, že takoví nejsou...
. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.