| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Kočka

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 17427  [Dalších 17047 >>]
Rodinová 140078
3.8.2022 19:49:56
Neznama, to je divna teorie, podle ni by stacilo hlasite bafnou do krtince a krtka klepne.
Reknu to MM, nechapu, proc je vzdycky slozite chyta do pasti~t~
neznámá 91073
3.8.2022 19:48:09
Myslíš, že kočky?
Já se kolikrát pokoušela zachránit kočičí ulovek, ale i když se zdál celkem v pohodě, do druhého dne uhynul. Kočičí kousnutí je dost infekční a navíc dle mého kočka poraní páteř, aby se zvíře chvilku hýbalo a byla s ním sranda a pak umřelo.
Naše potvory tahle baví lovit malé hady, dlouho se hýbou, tak je s nimi prima hra.

A nevím proč, ale mám zažito, že rejsek a krtek jsou extrémně lekavá zvířata, že jim stačí málo a chcípnou. To teda fakt nevím, kde jsem vzala, možná je to kec.~;)
Půlka psa 24064
3.8.2022 19:48:05
To je ale roztomilej pták. Tak to vypadá, že buď rozumí nebo si aspoň dokáže spojit věty a situace a zreplikovat to.
Rodinová 140078
3.8.2022 19:46:38
~t~
Kolega ma papouscici, nejakou velkou, a ta ho miluje velkou laskou a zbytek rodiny hluboce nenavidi.
Coz je teda problem, protoze pustena z klece je napada a sahnout na sebe necha jen toho kolegu.

I love you teda jeste neumi~:-D
neznámá 91073
3.8.2022 19:42:01
Když švagr chrápe u televize, papoušek na něj mlaská.~t~
Když začne papoušek řvát a jde televize, sám se okřikne "drž hubu"
Když mu všichni utečou ven, začne vřískat a sprostě nedávat.
Když někdo jí, papoušek řve "dej"
A vrchol, teda nevím, jestli to vůbec můžu vypustit do pléna ~f~, když si vytrhne peří začne řvát "další pero v p..i" - to ho naučil švagr a je na to náležitě hrdý, já být ségrou, tak zabiju švagra i papouška.
Nejvíc ze všeho je sprostý, to mu fakt jde, bydlí v řadovce, nevím, co na to sousedi.

Jsou mu teprve asi dva roky, tak se rozkoukává, ale je to fakt chytré zvíře. Myslím, že je chytřejší než pes a také na člověku závislejší.
Vítr z hor 100046
3.8.2022 19:40:50
Kočky si u holek v pokoji založily chov rejsků. Předpokládám, že přinesly živou těhotnou rejsčici, kterou tam vypustili, a která povila nejméně 3 mladé. Občas jsme je slýchali, jak šramotí, lebedili si tam hezkých pár měsíců. Až jednou, když jsem dětem vyházela všechny tajné zásoby pamlsků, lockdownové ohryzky a obaly od muffinů, rejskům vyhládlo a podařilo se nám pochytat celou rodinku.
Půlka psa 24064
3.8.2022 19:31:35
Co takovej pták říká? Pořád nevím, jestli jen brebentí slova, kterým nerozumí, nebo opravdu chápe význam. Koukám na videa s konverzací papouch vs páníček a smysl to dává, ale nevím, jestli jen ten páníček nevede konverzaci tím směrem, které je pták schopen. Jestli se třeba pán neptá, zda chce piškotek jen proto, že pták umí akorát tak říkat "jojo, prosím, prosím, piškotek mi dej" a tímhle se té konverzaci dodá zdání smysluplnosti.

Fakt to zvíře mluví a chápe nebo ne?
neznámá 91073
3.8.2022 19:26:47
Segra má aru, velkého papouška.
To je také pěkné čuně, během dopoledne dokáže udělat bordelu jak smečka koček. A navíc potřebuje mnoho péče a lásky, nehnou se od něj a strká jim zobák do pusy a čistí zuby.~8~
Zase celkem mluví a mluví smysluplně.
Ale zlaté kočky.
Půlka psa 24064
3.8.2022 19:06:27
Na základě této diskuze jsem se hluboce zamyslela, jak může někdo chovat takový čuně, jako je kočka.

Sama jich mám šest, ale když se sepíše výčet, tak to v jejich prospěch nevyznívá. A to ani nezmiňuju, že jedna nemá ráda manžela a mstí se mu tak, že mu načůrá do boty, kdykoliv nějakou jeho botu najde. Jednou to manžel zjistil až na schůzi v práci, kde se zavřel s kolegy do jednačky a kde se vzal, tu se vzal, strašnej smrad.
Saamajna 115449
3.8.2022 18:33:46
Prednedavnem byla u nas na travniku sojka.
Ale byla jsem rychlejsi, nestihli ji roztrhat.

Jo a na jare veverka, taky jsem ji stihla odstranit vcelku.

Vecer kocoury vyhodime z domu a poustime dovnitr az rano po kontrole, jestli maji prazdny tlamicky.
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 17427  [Dalších 17047 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.