| +Jana+ | 57778 |
|
|
7.4.2017 22:24:09
10 tisíc? To také se někde platí za lékařský zákrom na králíkovi??? No tak to je ta tisícovka proti tomu jako nic :)
|
| neznámá | 91073 |
|
7.4.2017 22:12:24
1000 bych neřešila, i za odčervení nechám na veterině víc, to mi nepřijde jako suma, ze kterou bych odsoudila domácího mazlíčka k smrti nebo k možná i doživotní bolesti. Původně jsem myslela, že se jedná o překlep a budeme se bavit o 10 tis.
|
| Cimbur | 64764 |
|
|
7.4.2017 22:04:06
No to vidím jako velmi přátelskou cenu z hlediska vynaložené práce a nákladů. Takovou protekcni. Veterinář sám musí vědět, proč ji doporučuje. Posun úlomků?
|
| Koulička M | 128389 |
|
|
7.4.2017 21:39:13
Nešla, teda pravda, že 1000 je pro nás sakra hodně peněz, možná, kdybych netrpěla nouzí, tak jo.¨
náš mazlíček morčátko si zlomil haxničku, dostal pigárka na posílení a asi i na bolest, sám od sebe nožičce ulevoval a ona mu srostla. To by mu tu packu rozřízli a dali nějakou výstuhu? Nebylo by to hojení operční rány horší, než samovolné srůstání? |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
7.4.2017 21:01:31
šla bych do toho.
Jinak moje mamka udělala malému králíčkovi který si při ohňostroji zlomil nožičku ( vlezl do jesliček) sádrový obvaz a dobrý. |
| +Jana+ | 57778 |
|
|
7.4.2017 20:58:47
Máme domácího králíčka jako mazlíčka a má zlomenou nožičku. Byli jsme s ním na veterině a nabídli operaci za 1000 Kč - šli byste do tak drahé operace u 2letého králíčka? Jak jinak léčit zlomenou nožičku bez operace? Asi by to bylo utrpení pro králíka bez operace - tj. žít s tou bolestí ze zlomené nohy.............
|
| Andrea | 153226 |
|
4.2.2017 17:55:28
Dobrý den, je to nemoc mozku, ztrácí rovnováhu a padá. Měli jsme teddy králíčka Elu asi ve třech letech jsem zpozorovala že padá a běhá pořád do kola. Trvalo to chvíli a zase byla normální.Urychleně jsme došly na veterinu a tam ji léčili. Naštěstí se z toho dostala a žila ještě asi 4 roky. V jednom roce měla nádor a po operaci a naši velké trpělivosti s krmením injekční stříkačkou se z toho také dostala a žila celkem 7 roků. Pozor na přerůstání zubů. Jakmile jim začne potrava hlavně seno padat z tlamičky nebo přestane jíst nebo jim teče z očí znamená to, že mají přerostlé zuby a honem s nima na veterinu na broušení. Píšu to protože o přerůstání zubů se nikde moc nepíše a už vůbec ne že příznakem toho je tečení z očí. Jinak jsou to miláčci a moc chytří a dají se ochočit a přiběhnou na zavolání a když s vámi žijí více let připadala jsem si, že mi rozumí jako pes. Moc vzpomínáme a je nám smutno protože jsme se s ní moc nasmáli zvláště když byla mladá a legračně vyskakovala a poskakovala.
|
| Drop | 147259 |
|
|
31.8.2016 7:48:46
se mu nedivím, že je smutný,
pořiď mu holčičku, u nás se namnoží naprosto všechno v hojném počtu, i to o čem se píše, že se v zajetí nerozmnožuje |
| Drop | 147259 |
|
|
31.8.2016 7:47:14
Králík + jiný živočišný druh
DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: V žádném případě nedáváme žádné zvíře do klece ke králíkovi!!! Králík i dotyčné zvíře musí mít svoji klec. Do společného výběhu je pouštíme pouze pod dozorem (neplatí pro fretku, která s králíkem do volného kontaktu nesmí přijít vůbec). Protože pro králíka není přirozené sdílet noru ani s jiným králíkem, je zcela vyloučené sdílení ubikace s jiným živočišným druhem. Ve stejném bytě se králík a jiný živočišný druh (kromě fretky) mohou snést pouze za určitých podmínek (viz níže). Pokud je nám život jiného zvířete milý, nikdy ho jen tak nestrkáme králíkovi do klece s naivní představou „Ták...a odteď se budete kamarádit.“ Mohlo by to velice špatně dopadnout!!! (viz níže) Králík + morče = NE! Králíka a morče v jedné ubikaci chovat nesmíme, protože: morče je inteligenčně na nižší úrovni než králík, což v praxi například znamená, že nemusí pochopit princip záchůdku. I když je králík zpravidla větší, může se stát morče agresorem, který bude králíka napadat a sexuálně obtěžovat. Známé jsou i případy, kdy morče ožíralo králíkovi srst až na kůži. králíci ve své kleci obvykle vetřelce nesnesou a snaží se ho vyhnat ven, což by morče jednak uvádělo do dlouhodobého stresu a jednak by to v extrémním případě mohlo skončit i smrtí morčete. Králík by také mohl morče sexuálně obtěžovat a znepříjemňovat mu tím život. Určitou ochranou by pro morče mohl být domeček, do kterého se králík nedostane, ale co je to za život trávit celé dny a noci vyděšený a schoulený někde v rohu domečku a bát se vystrčit čumák ven, protože je tam naštvaný nebo nadržený králík? Stresované zvíře je samozřejmě také náchylnější k nemocem (např. plíseň), protože stres oslabuje jeho imunitní systém, morče potřebuje krmivo obsahující vitamin C. Králík si vitamin C umí v těle vytvořit sám. Pokud by měl králík dlouhodobě nadbytek vitaminu C, může to vést až k vážným zdravotním problémům. králík a morče k sobě prostě nepatří, nerozumí si, mají jinou řeč těla a jejich spolužití ve smyslu „aby si dělali vzájemně společnost“ je absurdní. Je to stejné, jako by Vás chtěl někdo ubytovat společně s opicí. |
| Drop | 147259 |
|
|
31.8.2016 7:45:42
na internetu jsem našla hodně článků, že králík a morče jsou dvě zvířata, která by se rozhodně neměla dávat k sobě
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.