| kachna_ | 144932 |
|
9.3.2016 7:11:40
Tomáš Maier má krásné zakrslé berany, když nedohledáš adresu, budu hledat.
Jinak není moc pravda, že slušní chovatelé zakrslíků mají webovky, rozhodně to není pravidlem. Také upozorňuju, že chov čistokrevných králíků pod Českým svazem chovatelů (jediný svaz v ČR) NEZNÁ nic takového jako chovatelské stanice. |
| koa | 48087 |
|
|
8.3.2016 23:14:52
Pět a půl je na králíka docela dost.
Před lety jsme měli morče, samičku. Onemocněla ve dvou letech, měla nádory mléčné lišty. Absolvovala operaci, stálo to spoustu času, energie i peněz, nakonec umřela ve chvíli, kdy jsem si myslela, že už se z toho všeho zbrchala. Ale asi byla příliš vyčerpaná. Tehdy jsem si řekla, že tohle už znova absolvovat nechci a při závažnějších obtížích zvířete to nebudu protahovat. |
| Klarisanek | 111002 |
|
8.3.2016 23:09:51
Jéžiš marjá, jeden o králíkovi a už se tu zase rodí
Chápete, že život králíka je něco naprosto odlišného od rození dětí? |
| Klarisanek | 111002 |
|
8.3.2016 23:08:21
Těžko radit, náš se dožil 12ti let. 5,5 je hodně málo, ale možná je opravdu nemocný. My jsme ho léčili v zahraničí, takže i proto se asi dožil tolika let. Tady u nás se přeci jen zvířatům tolik zdravotní péče nevěnuje. A je to asi dobře, lepší než ho trápit a udržovat naživu díky drahým lékům či zákrokům.
|
| arsiela, | 59672 |
|
|
8.3.2016 22:55:47
záleží jakého zakrslý králík je strašně široký pojem.Většina solidních chovatelů má webovky takže zadat do vyhledavače název plemene a hledat.Ze zveráku bych taky nekoupila.Jinak obecně hodně inzerátu je na bazosi a na ifauně
|
| katyn | 100343 |
|
|
8.3.2016 22:20:42
Kamarádka by si ráda pořídila zakrslíka. Vymlouvám jí zverimex, ale nejsem schopna ji doporučit chovatele z okolí z Liberce. Nevíte prosím někdo o někom kdo chová a prodává zakrslé králíky? Díky moc.
|
| Martina |
| • |
8.3.2016 22:11:09
Svatá prostoto! Karlo, vy máte lék na onkologické bolesti! Ne opravdu, Karlo, nezlobte se, ale tohle je fakt blbost, pokud je bolest spojená s nemocí, žádné milosrdné kóma se vůbec nemusí dostavit... hodně drsná zkušenost z rodiny (šílené bolesti i přes medikaci, nemocný prosil o smrt).
|
| neznámá | 91073 |
|
8.3.2016 21:29:55
Vědomí jsem neztrácela a chtěla jsem být utracena.
(Někde jsem četla něco ve smyslu "porod bolel tolik, že jsem chtěla skočit z okna. Teď při pohledu na patnáctiletého puberťáka vím, že jsem měla skočit )A k ke králíčkovi, naše veterinářka by mu jako první volbu napsala ATB, téměř nic nestojí a určitě neuškodí. A pak nevím. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
8.3.2016 21:05:45
Karlo, já taky zažila vyvolávaný porod, nepřipravené porodní cesty a ještě navíc obří dítě k tomu. Přesto si nemyslím, že se to dá srovnat se situací na konci života, kdy člověk ví, že to lepší nikdy nebude. Žádná naděje na zlepšení, jen bolesti až do konce. Porod je záležitost mladého a zdravého těla a trvá to maximálně dny a pak to odezní. Tohle je něco jiného.
|
| katyn | 100343 |
|
|
8.3.2016 20:55:14
Zažila jsem kdysi s naším zakrslíkem něco podobného. Byla jsem u veterináře a ten mi řekl, jestli si myslím, že si ještě ten svůj život užívá a nebo už jen přežívá. A ať se rozhodnu. Odpoledne jsem se tam vrátila a s těžkým srdcem jsem našeho ušáka nechala uspat.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.