| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
5.1.2016 20:48:56
Chudák ... asi se chovat nechce, já bych ji respektovala a nenásilnila. Oni ti hlodavci na mazlení vždycky nejsou, stresuje je to. Na mazlení holt ochotnou kočku nebo plyšáka
![]() |
| MJana | 100370 |
|
|
5.1.2016 20:48:25
Nejvíce mne štve, že nám včera začala rvát ten koberec
Normálně nám udělala díru a škube ty nitě. Nikdy to nedělala a včera to bylo během snad 10 min. A teď se tam na to místo stále dere... |
| MJana | 100370 |
|
|
5.1.2016 20:44:02
ruth, také nám dvakrát spadla. Mysleli jsme že je po ni.... jednou vyskočila tak nešťastně, že dopadla na klec...
párkrát se podařilo manželovi si ji dát na ruku, koukala mu do podpaží a na chvíli vydržela, ale jak ji chce někdo vzít, už ji neudrží a kope, škrábe.... Mrzí mne to a hlavně syna. Ten se tak těšil. On právě kdysi, jak si choval u známých králíka, že je mu to strašně příjemné, že se cítil moc dobře... Teď mi tady pod nohama na koberci skáče salta... králice ![]() |
| Ruth | 147384 |
|
|
5.1.2016 20:23:11
Naší máme od 15.9., naroz.15.7. Už jen začátek byl dobrej, přivezli jsme bílé klubíčko a já ho vzala do náruče...najednou se vymrskla a kde jí byl konec? Hrozný, muž brblal, schovávala se, já odsouvala skříně, domácí rozkol (to ji neumíš udržet?!). Dnes narostla a muž ji neudrží, vyskočí mu (a je silnej), zato u mně se přitulí, sice ji slyším rychle tepat srdíčko ale klidně leží v náručí a nechá se ňuňat.
|
| MJana | 100370 |
|
|
5.1.2016 20:08:40
Od 1.9. máme doma králici(cca 10 týdnů). Je šikovná, krásně chodí na záchod, zatím tedy nekouše.
Nechá se od nás na zemi pohladit (sice jen když má náladu, ale je vidět že se ji to líbí). jen se nám ji nepodařilo naučit na ruce. Její kožíšek je moc příjemný, těšila jsem se, jak si ji dám na klín a budu ji drbkat. ![]() Jen že od mala se nechce nechat chytit. Ze začátku jsme to zkoušeli, ale uměl ji chytit jedině manžel a jen poté, co ji vyndal domeček z klece a chvilce nahánění. Pokud se podařilo ji chytit, tak stejně z rukou hned utíkala pryč (normálně nám vyskočila - vypadla z rukou, nedala se udržet). Dodnes (cca 6 měsíců) se prostě nechce nechat chytit. Jak na ní, jak ji naučit? ![]() Také nám, nevím jestli se související pubertou, začala škubat koberec, dá se s tím něco dělat? Přejde ji to? ![]() |
| Sopka | 106697 |
|
|
2.12.2015 11:06:33
Králíkovi (letos měl 7.narozky) kupujeme do záchodu kočkolit z Globusu nebo nějaký levný jiný. V kleci má koberec, takže piliny ani seno nepoužíváme.Jen seno do žlabu ke žrádlu. Je čistotný, potřebu dělá jen do záchodu. Čistíme záchod obden.Nesmrdí, aspoň ne nějak moc, každé zvíře trochu smrdí.
|
| Jahala. | 89330 |
|
|
2.12.2015 8:32:49
Všude kromě záchodu má koberec s nízkým chlupem. V záchodu má to do kočičích zachodu. Koberec počůral snad 2x.
|
| Harimau | 1236 |
|
|
1.12.2015 22:50:57
Asan se celkem osvědčil, ale nakonec se jako nejlepší varianta ukázal kočičí písek v záchůdku. Stačí 1x týdně vyměnit, náklady jsou zanedbatelné. (Tesco nebo Albert balení kolem 30-40 kč.)
Vedle záchůdku jsme dávali kobereček na ležení, králík to celkem respektoval a nemočil tam. (Až na vyjímky. Když byl na nás naštvaný, bylo mu to jedno...) |
| janna001 | 59890 |
|
|
1.12.2015 22:09:36
Křečkovi jsme dávali piliny lisovaný do granulí, možná to jsou ty pelety, jak píšou holky. Tyhle jsme kupovali ve zverimexu, jsou to válečky dlouhý něco přes centimetr. Nesmrděly, ale postižená místa jsme vyhazovali obden. Týden ti podle mě nevydrží nic.
|
| Muumi | 41406 |
|
1.12.2015 21:35:30
Kdysi tu bylo téma Aktovka pro holku, která není růžová. To je ze stejného ranku. Ale tak to asi nevidíš a nepřijde ti to vtipný. K tématu substrát ovšem opravdu přispět nemohu, to se omlouvám.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.