| Firenza | 130641 |
|
|
1.11.2019 18:30:40
.....a jak dcera o jídle hovoří? Řekne třeba. ..." já mám chuť na hranolky , pizzu, zmrzlinu, špagety. ....(dosadit si cokoliv). NeBo řekne někdy ....já mám hlad, co máme k veceri? Nebo " fuj , dnes byl hnusný oběd ve škole. .." proste mluví o jídle tak jako zdraví lidé? Z toho se myslím dá dost poznat..... pokud o jídle nemluví nikdy je to divné, pokud porad - je to taky divné. Vybavit si to ?
|
| Janča 2002 | 41210 |
|
1.11.2019 17:06:46
to je v pořádku. já vím, že to tak úplně vypadá že nejí a zvrací. vůbec nejsem ta co by řekla..tak to není.
Jenže..opravdu jsme spolu pořád nebo s manželem. Všechny finty znám.....měla jsem to v blízkém okolí. Ráno: snídaně" ovesná kaše s polévkovou lžící araqšídového másla, 3 odměrky protifaru + 3 odměrky fantomaltu + celé jablko+ lžíce tvarohu. To samé dělala mi a jedli jsme spolu u stolu. Opět žádný záchod pak. Ve škole....rohlík s tvarohem šunka kapie...…….( snědla na záchod šla s kamarádkou ...dcera neví o tom že ji hlídá) Oběd celý. Dnes např. jsme byli spolu na obědě...noky se smetanou v restaurace....nešla nikam ani na záchod, snědla plnou porci. Šli jsme nakoupit.. v autě snědla celý rohlík a přikusovala milenu. Doma šla čurat..s naším psem..který ji nedovolil zavřít dveře....v bytě jsou papírové zdi. Ted sedí vedle mě a pije ensure ( něco jako nutridrink). takže už nevím jak více hlídat, kapsy u jídla nemá, dokonce jsem už vícekrát schválně prohledávala vše.... |
| neznámá | 91073 |
|
1.11.2019 12:02:57
Petro, nepřispívala jsem od začátku, protože si od začátku myslím, že dcera má PPP a hledat jinou příčinu je zbytečné.
Já jsem PPP trpěla asi 20 let. Střídavě bulimie a anorexie. Doktoři bili na poplach, rodiče i manžel jim nevěřili, protože přece jim a nikam nechodím, na záchodě jsem chvilku a jsem neustále pod kontrolou. Věř, že se nechá v pohodě i zvracet do sprchy, když se vedle manžel koupe ve vaně. Je to tiché a otázka doslova pár vteřin, žádné hlasité dávení. Není problém se vyzvracet kamkoli a nikdo nic nepozná, stačí když se hlídač podívá bokem. To samé jídlo, bys nevěřila kam všude se dá poschovávat. Já měla zácpu běžně, ono si tělo rychle odvykne trávit a běžné jídlo je pro něj problém. A jak tělo neumí trávit, tak je stolice obří. MMCHD pokud má strach z rakoviny - uzkosti, strach z těžké nemoci a smrti je u PPP jedním z projevů. Jak se postupně ničí tělo, rozkládá se i psychika. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
1.11.2019 9:45:31
Podle toho, co jsem o paní doktorce četla, působí jako odbornice a že ví, co dělá. Co se týká dcery, to fakt nevím, možná není typický případ. Pokud je v péči paní doktorky, tak je to určitě na dobré cestě. Držím palce.
![]() |
| Evka... | 12244 |
|
|
1.11.2019 9:42:01
Věřím, že jí nejde přibrat. Kdysi jsem u syna také zkoušela "zdravá" jídla po kterých se přibírá a tenkrát ještě i zhubnul. On přibere leda jen, když se celé letní prázdniny proválí doma a má neustále chuť na něco - za ty dva měsíce přibere 1-1.5kg s tímto režimem. Pak jde do školy a je na původní váze. BMI má 16.
|
| Konzerva | 153011 |
|
|
1.11.2019 9:28:46
Petro
a nezabývali jste se tím, jestli nemá podvědomý strach z rakoviny kvůli zkušenosti se spolužačkou? |
| Janča 2002 | 41210 |
|
1.11.2019 9:17:28
vím, že to zní neuvěřitelně...ale já jsem s ní pořád, u stolu, nikam se nezvedá nechodí, nedělám nic jiného jen sleduju. bydlíme v bytě slyšet každý prd. Manžel sleduje pořád. ve škole mám někoho kdo vidí že sní všechno.Vím, že to ty holky umí..ale já si jsme jistá na 1 000 000 procent. chodíme na meníčka..jí všechno, nechodí pak na záchod s něčím a vzhledem k tomu že zácpu má pořád..na záchod chodí pouze na malou a rychle.
Lékařka mi vysvětlila že to tak prostě může být a je......sama tomu nerozumím |
| neznámá | 91073 |
|
1.11.2019 7:50:10
Jsi si jistá, že skutečně jí nebo jídlo nezvrací.
Přece není možné, aby jedla a hubla. Já bych po jídle zkontrolovala skrýše a nenechávala bych ji osamotě. Je tolik možností kam jídlo strčit a poté vyhodit. A je tolik možností kde a do čeho se vyzvracet a pak to v klidu a v rychlosti vyhodit, je to otázka pár vteřin a plastový sáček je vždy po ruce. Člověk s PPP jede ve zvláštním modu, klidně podstoupí různá vyšetření, klidně polyká hadičky a přitom je mu jasné, kde je problém, jen ho neřekne nahlas, klidně odkejve diagnozu i když ví, že je to blbost, že problém je někde jinde. |
| Firenza | 130641 |
|
|
1.11.2019 6:05:15
......no a co tedy dcera vlastne ji? Píšeš že jí dost a hubne. Napiš sem jeden nebo dva jídelnícky na den.....
|
| Okolík | 129526 |
|
|
31.10.2019 21:32:16
Antikoncepci vysadila? Proč ji dcera brala?
|
Medové slavnostiTrutnov
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.