| Bin bez čárky:( | 125795 |
|
|
18.4.2012 18:51:34
fakt?
takže dle tebe by měly mít děti pouze matky které vydělají aspoň 20 tis měsíčně, z toho si většinu půlku života odkládají, aby-až pak nastoupí na rodičák a budou brát 7 tisíc, mohli z těch peněz nejen živit dítě ale taky si samy platit nájem, pokud se na ně chlap vykašle..je tak?přece pokud si pořizuji něco tak zásadního jako dítě, nebudu automaticky předpokládat,že se na mě chlap vykašle. Budu předpokládat,že se o provoz rozdělíme , a potáhnem za ten provaz společně. To,že to holt někdy nevyjde, je prostě život |
| Tatramelka+3 | 66284 |
|
|
18.4.2012 18:50:56
souhlas, spoléhat na stát či rodiče je fakt sprosté . |
| Tatramelka+3 | 66284 |
|
|
18.4.2012 18:49:38
A nebo jsou štastné, že jsou (obrazně řečeno! samozřejmě) ve 3h doma. A nebo jim vyhovuje pracovat na směny. Mají svou práci rádi a nebo jim poskytuje jiný komfort a nebo taky né, ale mají možná uspokojivý rodinný život.
....varianta je taky, že jsou rozvedené a zpruzelé a litují. Ale takových znám pár i vysoko´školských manažerek a právniček. Kdo chce kam, pomozme mu tam . |
| Lassie66 |
| • |
18.4.2012 18:49:38
Vidí. Nemyslím to zle, ale věřím, že to tak je.
|
| Ananta | 97295 |
|
|
18.4.2012 18:47:00
Stará, mladá... obojí má svoje výhody a nevýhody, spíš bych si vyhodnotila jestli dítě uživím i v případě kdy se na mě partner vykašle, jsi schopna ho uživit? Doba je dost tvrdá. Pokud neuživím, dítě si nemůžu dovolit.
|
| boží žena | 67104 |
|
|
18.4.2012 18:46:33
jak nebo taky ne?
já píšu o těch, co znám já a ty fakt nestudují ale to co píšeš ty, sem psala níže, že studovat se dá i u dětí |
| Oggová | 34603 |
|
|
18.4.2012 18:45:12
boží, a nebo taky ne....
studují prostě později ;-) |
| boží žena | 67104 |
|
|
18.4.2012 18:43:37
napsala sem to, že ty co si pořídili dítě jako náctiletý jsou vesměs nezaměstnané a nebo sedí někdo u pásu TEČKA
jestli ty si v tom vyvozuješ něco dalšího je tvůj problém |
| hankuba/Kubík06/Eliška09 | 90305 |
|
|
18.4.2012 18:42:57
Jo jo když selže antikoncepce,je to rána pro všechny,ale největší byla pro mě a partnera já nevěděla co dělat-bylo mi 19.Chlap řekl,nemysli na žádné špatnosti,miminko si necháme a šlus. :) Rodila sem ve 20,ale měla sem hotovou školu už v době,kdy sem otěhotněla-pracovala sem,tudíž nějaká i ta mateřská byla a bydleli sme u rodičů manžela-jakoby ve svém-jen wc společné...dalo se to :) i když :D
|
| Eilatt | 120397 |
|
18.4.2012 18:42:52
Dodělala bych nejdřív školu ať nejsi pak jedna z těch, co brečí, že nemá vůbec peníze a s nedodělaným vzděláním je bez šance na slušnou práci. A jestli se na miminko cítíš, tak proč potom ne.
Můj názor je takový, že některé mladé maminky jsou na to zralé a některé jsou ještě děti pořizující si děti. Mám takové případy okolo, nedošlo jim, co to až tak znamená mít dítě a chce se jim chodit po diskotékách, užívat zábavu svých vrstevníků a děti mají pořád u babiček nebo kdesi. Je fakt, že nezralé matky jsou i ve starších kategoriích, jen ta šance, že budou mezi osmnáctkami je poněkud větší. Já bych ten případ teda 100% byla Taky mi teda někdy připadá, ale to nechci zobecňovat, že hodně mladé maminky bez životních zkušeností, nadhled atd se mnohem víc nechají znejistět, poslouchají rady babiček, nesnaží se moc zjišťovat nějaké nové poznatky atak. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.