| Lenka a dva kluci | 57001 |
|
|
7.12.2011 19:09:10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() máš pravdu Thomasi nechápu proč tu je a mám nepříjemný pocit, že chce jen provokovat , aby se něco "dělo"![]() |
| Thomas |
| • |
7.12.2011 18:53:36
a že tuto pohoršující diskuzi pořád čtete?? tak sem nechoďte a neúčastněte se.Stejně máte IP adresu velmi blízko ROZUMNÉHO NÁZORA, tak jste v podezření
) |
| Jana |
| • |
7.12.2011 18:15:43
Ano máte pravdu a tímto se Vám omlouvám.
|
| jeden z rodičů |
| • |
7.12.2011 17:24:35
Milá Jano pořádně si všechno ještě jednou překontrolujte.Pan Franta je mi neznámý a je zřejmě registrván, protože jeho IP adresa tam není. Moje ano protože jsem do diskuze vstoupil bez registrace. Akorát se mi potvrdil můj názor na nesolidnost této pohoršující diskuze.
|
| Jana |
| • |
6.12.2011 21:44:51
Nevím jestli máte syna v MŠ,ale zřejmě bydlíte s přispivatelem Frantou a sdílíte spolu počítač se stejnou IP adresou.
|
| Anezka73 | 49441 |
|
|
6.12.2011 13:28:26
Kopr, znám, také sem to od syna slyšela. Tam vůbec za každou hloupost strakají dětem bonbonky, copak jsou to psi? Bud autoritu u dětí mám i bez bonbonků a nebo je musím uplácet. Mně se tohle nelíbí. Také kvůli zubům dětí. Už jsme byli v nové mš, potkali jsme ji a syn si stoupl do pozoru. A mohutně nás lákala zpět.
Posílala jsem jí námět na akci zdarma pro mš, jak si správně čistit zoubky. Ani mi neodpověděla. BTW, tato akce byla jedna z prvních, kterou syn absolvoval s novou mš. Pořád někam chodí nebo jezdí. Nedávno byli na Karlštejně, máme krásné fotky a syn mnoho zážitků. Naše učitelky z nové mš by měly být placeny zlatem. Vidí, že se děti nudí, nelení, obléknou je - děti jsou i nesmírně ukázněné a jdou sbírat kaštany. A to píšu o mš kde je odhade 130!!! dětí. Ona taky paní ředitelka z Děkanky svou prací žije. Neustále vymýšlí nové věci a s dobrým týmem učitelek to jde dobře. Je to furt dokola. Mně nezajímá soukromí nikoho, zajímá mne, jak je o mé dítě postaráno a má-li dost podnětů. Ve Viničné v maláčcích se děti uměly tak akorát rvát :-( |
| Klára |
| • |
6.12.2011 10:16:48
Soukromí paní ředitelky mě nezajímá a nikdy mě o něm neinformovala, zřejmě je zjevné že o to nestojím. KOmunikujeme spolu normálně, pouze o dítěti a problematice spojené s docházkou do MŠ.
Je škoda, že se zde diskuze zvrtla do této roviny osobních útoků. Zajímá mě - jako rodiče -pouze a jedině, aby ve školce zůstaly učitelky, které má moje dítě rádo - t.j. Alenka, Daniela a Katka. |
| Anezka73 | 49441 |
|
|
6.12.2011 8:08:31
Jo a soukromí ředitelky neznám a nechci znát, je to zbytečný balast. Mne fakt nezajímají její problémy. V soukromé firmě by už dávno letěla. Zajímá mne péče o děti a ta ve Viničné, po odchodu první party učitelek byla fajn aspoň u starších dětí. Po jejich odchodu se mš změnila v bojiště. Naděje svitla s Alenkou. Která prý odchází.
Víc do toho nevidím a ani nechci. Tohle bohatě stačí. |
| Anezka73 | 49441 |
|
|
6.12.2011 7:53:22
Přesně Ludmilo, díky za pochopení.
Mé dítě přišlo o úžasnou Doris, Janu, paní školnici. I byly nám slíbeny nové paní učitelky. U Alenky jsem hned věděla, že to je člověk na právném místě a mám ji moc ráda. Danielu tolik neznám. S Alenkou jsme se už nesblížily více, syna jsem dávala do jiné mš. Bylo nás víc maminek, kterým se Alenka moc líbila. Do ředitelky tepu nejméně, stále mne zaráží, že po tom co předvedla ve Viničné ještě může vůbec k dětem. Anonymy začaly do Viničné chodit ještě než my jsme se synem nastoupili. Řešilo se ta mč pořád. V klidu bych řekla, že z nás anonymy nikdo nepoužil. Snažili jsme se s ředitelkou domluvit, ale pořád to byly jen sliby nevedoucí k ničemu. Nechápu, proč my jsme obviňováni z psaní anonymů. My jsme oběti paní ředitelky. Má důvěra, naše dítě. Kdo ví co říkala zlého o nás :-( Bylo nás několik matek, které jsme si řekly dění v mš mezi sebou. Profesionál by nikdy neměl mluvit hnusně o svých klientech. To už paní ředitelku jasně deklasuje. Popisuju jen svou zkušenost a ta je nejhorší. Snesu, když se stane něco mně, ale ne mému dítěti. Já jsem nenapsala anonym jediný, napsala jsem stížnost, pod kterou jsem se podepsala. Týkala se extrémní nemocnosti dětí. |
| kopr3210.ted | 124066 |
|
|
5.12.2011 23:26:24
Ještě k Anežce:
naše holka také umí básničku: Děti tenhle bombónek jste dostaly od paní řiditelky, zapamatujte si to ![]() |
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.