| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 8

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 1189  [Dalších 819 >>]
Juldafulda 60905
11.9.2008 14:09:38
osobne si myslim, ze ta hernicka je spis pro decka do cca 2,5 let.
Juldafulda 60905
11.9.2008 14:08:32
to jsme se tam mozna videly.
Iva
  • 
11.9.2008 14:02:38
Jo, stálo to myslím dvacku, takže to bude asi to, co píšeš.
Teď už mám 3,5-letou dceru, tenkrát byla menší.
Juldafulda 60905
11.9.2008 13:56:55
Ivo je to vzdycky ve stredu a v patek vid? Tam jsme prave taky chodili. my chodili na to cvicenicko a pak chvili v hernicce. to neni vydelecna organizace je to hlavne pro socialne treba slabsi maminky nebo tak, protoze je to hrozne levne. hracky se tam davaji vetsinou jako sponzorsky dar. Ja tam chodila hlavne, proto aby byl maly mezi detma hracky jsem vubec neresila. Ne ze bych nebyla narocna, ale tak nejak doma dite taky nezahrnuji bezmezne hrackama. Prave ze minuly rok tam zacalo chodit vic maminek nez driv ta hernicka na to neni dimenzovana. Takze ted je to rozdelene do dvou skupin.
Ivaho 75720
11.9.2008 13:54:21
Ivo, jak starý máš dítko?
Iva
  • 
11.9.2008 13:48:42
Byla to taková hernička v přízemí. Prostorově to bylo hodně malé, na to, kolik dětí tam bylo. Na straně veliký stůl, kde maminky mohly sedět.
Taky se tam muselo přezouvat (to je jasné), ale nevím proč, nezavíraly se tam dveře a strašně na mě táhlo, byla mi zima od nohou, bylo to někdy v zimě. Nechtěla jsem ani dceru si nechávat moc hrát na zemi, ale moc jiných hraček tam nebylo.
Asi jsem byla zhejčkaná tím kroužkem v Krynický, ten byl fakt moc fajn, dokonce vyhřívané podlahy.
Ale dávám za pravdu, je to hodně o maminkách.
Juldafulda 60905
11.9.2008 13:41:53
a to byl jako nejaky krouzek? ono to neni o krouzku, ale o maminkach. to je kapitola sama o sobe. to nemusim chodit ani na krouzek staci piskoviste. pro me je prirozene, ze davam pozor, aby maly nikomu neublizoval nebo aby jemu nekdo neublizoval. je potom problem to vyresit. peskovat ty deti se mi nechce pac mam obcas pocit, ze to dite vetsi buh nez mama sama.
Iva
  • 
11.9.2008 13:37:59
Nevím, jestli jsem měla smůlu, ale byly tam hrozně prudký děti. Možná to bylo tím, že byly trošku starší než to moje. Ale třeba se to teď už obměnilo. Začaly tam totiž do dcery strkat (to děti dělají, ale maminky na to čuměly a nic). Pak jednoho kluka napadlo, že moje dítě bude vetřelec-zrůda a všichni budou před ní utíkat. Nechtěla jsem zasahovat do dětských her, ale kdykoliv se dcera přiblížila, že by si s nima hrála, všichni "zrůda, utíkejte!". Bylo mi skoro do breku. A maminky nic. Já tam napomínat cizí děti nechci.
Podobné příběhy mi vyprávěla známá naproti z baráku, ale asi záleží, do jaké party se dostanete, jak jsem psala, je možné, že už se děti obměnily, tohle už je nějaký pátek zpátky.
Juldafulda 60905
11.9.2008 13:30:11
Ivo a proc nedoporucujes? ja tam minuly rok chodila do klubu maminek a neprislo mi to nijak spatne. jedine co mi vadilo, ze tam maminky jenom aby nemusely byt s deckama doma vodily decka s kapajici rymou u nosu. Takze jsme tam byly parkrat, protoze maly mi vzdycky na tri tydny onemocnel
Iva
  • 
11.9.2008 13:22:58
Jó, ještě býval kroužek u Salesiánů, ale nedoporučuju z vlastní i z cizích zkušeností.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 1189  [Dalších 819 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.