| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 2670  [Dalších 1570 >>]
Jitulka 18006
13.8.2006 20:14:12
Míšo,bydlím v Horních...,znáš to tady?Jinak se omlouvám,já na tebe předtím zcela zapomněla,to víš,když začne ta velká doma něco povídat,tak je to svátek a navíc nestačím vycházet z údivu a to se pak zapomene na kde co.

Silvo,koukám,že si taky pěkně vybíráš nemoci,myslela jsem,že se k vám přidáme,Vítek měl teplotu,ale snad to bylo jen nějakéto bůhvíco,co teď lítá vzduchem,protože teď už je ready.

Olli,nic si z toho nedělej,taky v tom mám hokej,ono se to snad po prázdninách srovná,když budou holky často psát.

Víkend jsme si užili venku u příbuzných,Vítek opékal buřty v kamnech:o)))a až na teplotu ,Vítkovu i venkovní v sobotu,byla pohoda.

Mariet,aspoň dodatečně přeju hezký a vydařený tábor.

Alenkám(nevím,jestli sem ještě chodí nakukovat)vše nejlepší k svátku.
michalene a miška 3roky 49621
13.8.2006 20:05:56
No,tak to nevadí,tak budeme mít samy malé narozeniny a Renča trošku větší,nějak se mi to popletlo.

Jíťo,kdy budeš na icq?Ráda s tebou pokecám.
Oliii a spol 19503
13.8.2006 9:20:31
Ahojte, zacinam mit v tech nove prichozich doela hokej, musim se priznat. Hlavne mi v tom dela bordel Renda s Anetkou, protoze jedna Renda uz tu je, do toho jeste Renca, holky, vy me chcete znicit! Taky mam dojem, ze tu doslo k nejakymu nedorozumeni, protoze Rendy Kacka sice bude mit brzy vyroci, ale zas tak male ne:-) budou ji ted nejak 4 roky:-)))))
A tak jsem se ted zabrala do tech jmen, ze jsem uz uplne vsechno ostatni zapomnela:-)))
13.8.2006 8:35:34
Čauky Rendo,tak to už brzo budou mít ty naše holky takové malé narozeniny že?Tak posílám pusu holky a papa.
13.8.2006 8:33:48
Ahoj Jíťo,já se snad s tebou na to m icq nesejdu,pořád se míjíme:)Jinak jsem se chtěla zeptat bydlíš v Horních,nebo Dolních Měcholupech?
Silva+Barborka+SARKA 45740
12.8.2006 21:43:01
Ahojky Jitulko!
V Radlicích za mě byl KeNNy,ale to už je 6 let,takže nevím jestli tam ještě je.

Jinak nemocný jsme pořád.Šárinka má hnisavou angínu a antibiotika.No snad už to nebude horší.Starší Barunka jede v po na Slovensko s babičkou na 14.dní.Tak aspoň někdo si ty prázdniny ještě užije.

Tak se zatím mějte všechny moc krásně a ať jste zdraví papa
Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 1215
11.8.2006 16:50:10
tak já se s vámi na celé dva týdny loučím, ještě dobalím, umeju si hlavu, a za chvíli vyrážím, mějte se krásně ;-)))) Papa

Držte nám palce, ať je všechno v pohodě, za dva týdny budu referovat ;-))))
Jitulka 18006
10.8.2006 23:06:02
Silvo,to je fajn,že už vám je líp..kousek od bazénu v Radlicích bydlí naše bábi,to je náhodička,tam plave Kenny nebo kdo?Ono jich tam bude asi víc,že.

Dotaz byl na mojí ďáblici?No,tak teď nevím...ďáblici mám doma pořádnou,ale s tou už teď řeším trochu jiné problémy,neb jí bude za pár měsíců plnoletno,takže asi tak a pokud byl dotaz na to menší,tak to je ďáblík chlap :o)))

Dádo,jestlipak se někdy přihodí,že se nic nepřihodí?A jak se ti líbil filmík...mně tedy moc,ale skoukla jsem ho jen doma na "dívíčku",jak říká náš mladej.
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
10.8.2006 22:34:42
byli jsme s manžou v kině tady na chalupě za směšné vstupné 40kč na Románu pro ženy.
Děti hlídaly, tak Vojtu dávaly spát, ale asi to proběhlo všechno v poho.
Ráno si Vojta rozbil hlavu, trochu krve a boule, tak doufám, že jsem nic nezanedbala, když jsem nejela k dr.
Jinak máme termín operace 28.8., tak pokud by byl v té době srazík, určitě nedorazím.
Silva+Barborka+SARKA 45740
10.8.2006 21:02:35
Ahojky!
JItulko já jsem učila děti v Radlicích na Praze5.
Dnes už to vypadá,že nás nemoci opouštějí.
Tak se zatím mějte všechny moc fajn zatím se loučím
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 2670  [Dalších 1570 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.