Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jitulka | 18006 |
|
|
1.3.2006 18:06:59
hlásím,že jsme dnes byli u zápisu...bylo tam docela dost dětí...náš mladej vlítl mezi hračky a ostatní ho už nezajímalo,vypadlo z něj jen :auto bouralo(to mu spadlo auto ze stolu,ke kterému jsem ho statečně dovlekla) a na dotaz,jestli poví ještě něco,řekl "ne"...no slušný,co...
Jestli nás vezmou,uvidíme,říkali,že mají dost dětí. Holky,to je hrůza,jak to letí,já si tam uvědomila,že jsem tam u zápisu byla přesně před 14 lety s holkou...a teď už vyrazí na cestu naším školstvím i prcek,no to je děs. Manko,už je Cipísek ok? Dádo,ty mi tedy dáváš....no,aspoň to je upřímně kritické hodnocení:o) |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
1.3.2006 13:00:25
u nás je zápis celý březen a vypadá to, že berou asi bez problémů, protože se ani neptali, jestli půjdu do práce.
V jeslích nám dnes řekli, že od příštího měsíce už půjde mezi velké dětičky. To to letí. |
| manka | 12680 |
|
|
1.3.2006 12:35:04
Jo a Marietto ještě jednou díky moc za informace, jestli se někdy přidáš na srazík máš u mě panáka ;-).
|
| manka | 12680 |
|
|
1.3.2006 12:34:15
Koukala jsem, že většinou ty hodnocení měly spíš historickou hodnotu, ale stejně když o té školce nic nevíš, tě to trochu ovlivní. Takže u vyzvednutí přihlášky ti rovnou řeknou, že ty se jim nezdáš a nevejdeš se? Adino a kam ty budeš dávat Adélku, na Tolstého nebo sem?
|
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
1.3.2006 11:20:40
jo co se týká přihlášek, tak vyzvednout si jich můžeš kolik chceš, ale podávat by se měla jen jedna. Mám takový pocit, že si mezi sebou "prásknou" kdo si u nich podal přihlášku. Navíc na většině školek ti říkají jako máš šanci...
|
|
|
1.3.2006 10:50:29
koukala jsem na to hodnocení a je z roku 2000!!!! Mě přijde, že od té doby to zlepšili. Protože to co tam vytýkají se mi zdá OK...
|
| manka | 12680 |
|
|
1.3.2006 10:06:04
Mariet díky moc, tak to maj stejný jako i jinde. Jak se to pak dělá s přihláškama, podává si vždy na jednu školku a čeká na smilování, aby ho vzali nebo se dá podat i víc přihlášek? Začínám o té Magnit. fakt dost uvažovat, za ten přehled díky, už jsme ho procházeli na podzim a právě tam se nám zdálo, že o ní moc lichotivě nepsali. Ale osobní zkušenost je určitě lepší. Ještě mi přišla dobrá U Roháčových kasáren, ale tu máme už sakra z ruky, takže bych ho musela vozit autem. Vzhledem k miminu asi zvítězí vzdálenost :-))).
Adino tak my procházíme do Člobrdova naštěstí celkem v klidu, zrovna tyhle atrakce co tam jsou Cipíska neberou (má své jiné např, ve Štěrboholích vláček) a taky jezdíváme výtahem, takže kolem toho ani nemusíš projít ;-). |
| Adina1 | 12806 |
|
|
1.3.2006 9:21:02
zdravím všechny. Včera jsme šly s Adélkou do Človíčkova, aby si pohrála a je neštěstí, že před vstupem jsou ty automaty na peníze (kolotoč, koník, Aladin), protože vždy, když kolem jdeme a jsou na nich děti,tak se zasekneme u nich a dál už se jí nechce. No smůla.
Nevíte náhodou někdo o nějakém karnevalu pro děti, který se chystá?papa Ještě k MŠ Magnitogorská, v létě jsem si všimla, že tam mají brouzdaliště a hadicí tam stříkaly děti. Určitě to někdy není na škodu, když je vedro a oni se plácají na písku. |
|
|
1.3.2006 9:03:10
Tak Manko, zápis (vydávání přihlášek) je 5. a 6. dubna od 13 do 17 hod, přebírání přihlášek je 19. a 20. dubna od 13 do 17 hod.
Den otevřených dveří není, prý každého provedou (aspoň to tak v minulých letech bylo), ale radši se zítra zeptám paní ředitelky, ona tam dneska ráno nebyla... jinak tady jsem našla aktuální info o všech MŠ na Praze 10 - Přehled MŠ na Praze 10 |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
28.2.2006 22:41:47
tak tam taky juknu, jestli mám vyslat potomstvo
Jitulko, byla jsi tak hrozná, že jsme museli odejít! Ba ne, my šli domů protože se tam evidentně trápil, tak jsem si tě ani neužila:)) Byli jsme dnes u zápisu do MŠ. Nechodíte někdo do Parmské? |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.