Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jitulka | 18006 |
|
|
20.2.2006 21:56:11
Čau,tak sluníčko sice svítí,ale to moje sluníčko dnes zapadlo do bláta a to tak,že velmi,vymáchal se v tom celý a tak bylo po procházce:o(
Mimísku,ono je to vždycky,jak pro koho...pro někoho je stopade moc pro někoho to nestojí za řeč. Myslím,že v jedenácti by mi to třeba taky přišlo malé,zejména má-li třeba srovnání se zahraničními,Dádo,ale jak říkám,nám se tam líbilo.Jsem tedy zvědavá na vaše názory...my navíc byli s partičkou prima holek a děí,takže to byl bezva výlet. Ozvala se mi Alča,snad bude mít už zase přístup na net,tak hurá,další milá duše sem. |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
20.2.2006 21:25:26
Manko, jaký hnusný pondělí, vždyť svítilo sluníčko, my byli venku i když Vojta dnes dostal antibiotika. A abychom se nenudili, večer na sebe vylil vaříci vodu, kterou jsem si dala svařit na Sunar.
|
| manka | 12680 |
|
|
20.2.2006 17:06:06
Taky vás tak prudí to počasí? Já se toho slunka a tepla snad nedočkám...
Dík za info, stopade mi teda zrovna málo nepřijde.. Nevím kolik teď stojí Zoologinda tuším 80 nebo 90 a dá se tam strávit celej den. No ale vzhledem k tomu, že celá rodina milujeme moře a všechno co přináší (já teda s mořskou nemocí...) tak se tam určitě vypravíme. Jsem zvědavá jak to nadchne nás. |
|
|
19.2.2006 21:12:36
dnes přišla kamarádka z Mořského světa, byla tam se svým 11 letým synem a hlásila, že už nikdy víc, spoustu peněz za nic a pak si vyberte.
My určitě s Vojtou vyrazíme, pořád jsem to slibovala starším dětem a kvůli té ceně se mi nechtělo, ale Vojta rybičky může, tak to nějaká neděle jistí. |
| Motýlek+2 děti | 28212 |
|
|
19.2.2006 20:41:21
Mě se to nezdá extrémě moc.A láká mě to třeaba se tam vypravíme.Ani jsem nevěděla že je něco takového u nás.
Já se flákám na jiné diskuzi.Jede to tam rychleji a nevadí jim můj čmaropis. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
19.2.2006 19:49:17
Manko,vstup pro dospěláka je stopáďo,děti do čtyř zdarma,pak se to platí(tu cenu ale nevim).
Rendo,Hostivař by se mi líbil,mám to přeci jen blíž,ale v nejhorším zas vezmu autíno. Jinak hlásim,že jsem chcíplá,takže žádné velké psaní. Jo,a tam,co jsi mně nakládala,Manko,je taky hezká pizzerka,kdyby si tedy mermomocí chtěla pizzošku. Kde se flákaj ostatní?Hele a nevíte někdo o Alče?Nějak se mi neozývá. |
| manka | 12680 |
|
|
18.2.2006 22:04:38
Picoška už nevoní joo? ale do mekáče nejdu :-O! co takhle u náááááás ve Vršovicích ;-)))))))))).
Hele, když tu tak s tou cenou strašíte kolik to teda stojí??? |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
18.2.2006 18:36:05
ahoj holky
Ivco, se vi ze mam pikantni historku ale to az zas budu mit kecavou :o)) jinak morskej svet je hezkej ale ta cena to bych se stydela napsat na ceduli, myslim ze to prehanej. tak ja zas frcim a ten srazik MY CARODEJNICE zaridime ale tentokrat tady u naaaaaaaaaas na hostivari.s pizoskou se manko rozluc :o))))))))))))) papapa |
|
|
17.2.2006 21:38:40
kde jste kdo v tomhle nic moc počasí????
|
| manka | 12680 |
|
|
15.2.2006 19:57:21
Tak jsem jednou po moooooooooc dlouhé době byla s Rumcajsem nakupovat a teda vám řeknu, dotáhli jsme mnohem víc blbostí než když chodí sám :-))))))))). Hlavně zezačátku (než mě začlo být blbě) jsem se v tom vyžívala, jak v jiříkově vidění :-)))).
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.