Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| manka | 12680 |
|
|
12.2.2006 21:21:36
Čauves, tak zdravím všechny, jsme zase doma. Hory dobrý, včera úúúúžasný azúro, jen jsem nakonec nelyžovala, protože mi "jaksi" Rumcajs nevzal přezkáče a do půjčovny se mi nechtělo.. Tak jsme akorát s Cipískem jezdili lanovkou, dělali bábovky, však to znáte. Nějak mi po nocích kašle, no kašle spíš se pomalu dáví.... tak asi budeme muset k doktorce, ach jo. Jo a Jitu pozor jsem si dávala ;-), dokonce mi tam bylo o něco líp, zato teď mám dojem, že snad nedožiju půlnoci :-(. Asi i ta cesta - 8hodin v autě - nic moc!
Rendo jsem nevěděla, že takhle plesáš ;-), nemáš nějakou pikantní historku? ;-))) Jitulko a kde ten mořskej svět je? |
| Jitulka | 18006 |
|
|
12.2.2006 20:52:30
Tak hlásim,že jsem pěkně nachcíplá:o(((,Vítek má taky trochu rýmu,ale jen to..neštěstí.
V sobotu jsme byli s holkama v Mořském světě na Výstavišti a bylo to moc super,škoda,že je to takové drahé,jinak bysme tam mohli chodit častěji,Vítek tím byl úplně nadšený.Bál se sice trochu hukotu moře z repráků,ale,když jsem mu to ukázala,tak ho to přešlo.:o)A tak jsme si tam opět povzdechli,jak bylo bezva,když ty děcka pěkně chrupaly v kočárkách a my měli čas na kafčo...teď jsou jak pytel blech.Ale,pokud jste ještě tuhle atrakci nenavštívili,vřele doporučuju. Rendo,tak ty si takhle plesuješ?Tak to se máš!Už se těšim,až zase někam vyrazíme,manžel je na tyhle akce ale lenošný. Manko,jak bylo na horách? |
| Motýlek+2 děti | 28212 |
|
|
12.2.2006 20:50:39
Flóru mám tedy mnohem blíž a lepší spojení tak to někdy omrknu.
Jinak to řešit nebudu ten čj.Na klasické psaní kamarádkám máme ten program co opravuje chyby.Sem nevím jak se zapíná.A až budu holku učit tak něco pochytím také.Opraví jí to tatínek ten je chytrý dost.Radši bych se naučila Anglicky.Což se holka začne učit až bude lépe vyslovovat tak to se naučím sní. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
12.2.2006 14:01:19
Cau buchty :o)
Dado diky za info, nabehnu tam :o)))A ples byl skvelej byla sranda. Co se tyka stahovani z DC++ tak je to formou sdileni, tzn. nechaj te stahovat ze sveho pocitaci jen pokud jim mas co nabidnout.Takze kdyz jim nenabidnete nic, co by mohl nekdo stahnout od vas, tak vas tam bud vubec nepustej, nebo vam to prerusej v pulce.Myslim, ze nejlepsi na kradeze filmu :o) je, pujcit si ho z pujcovny a vypalit.Jednoduchy a za 40,- maximalne.Tolik k navodu :o))))) Mimisku pokud nemiris nekam vejs, tak se na doucovani vykasli.Cestina je dulezita ano, urcite se na tebe lidi koukaj jinak, ale myslim, ze jsou i dulezitejsi veci :o)))))Musis ty sama vedet, jestli ti to bude prekazet nebo ne.Ja bych to ted taky neresila. Jinak my ted zacali chodit na floru do detskyho koutku, vzdycky ji tam odlozim :o) a jdu si po svejch je to bozskyyyyyyyyyy.Vim ze se mi o ni postaraj a ji se tam libi takze vrele doporucuju.To je treba pro ty, ktery nenadchnul clovickov jako to je u nas. Mejte se krasne a dame na zacatku brezna nejakej srazik????????, papa |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
9.2.2006 22:03:33
já vás pozorně čtu, ale nestíhám reagovat. Dnes jsem měla hodně běhání a dokupování věcí na hory a zítra ráno přijedou tchánovci a budu s nimi lítat po nemocnicích. Přivezou i mojí mamču a ta bude hlídat.
Odpoledne jsme byli na nákupu v Intersparu. Koupila jsem Pampersky (na spaní nám vyhovují nejvíc) a překvapilo mě, že plíny v menším balení vyšly levněji než v Jumbo. A těhulky tam dostávají nějaký balíček, jen pro info třeba Rendo Renda vlastně dnes někde plesá, ta se má. |
|
|
9.2.2006 13:57:42
V dubnu mi bude 23 let.Už jsem uvažovala o nástavbě či maturitě na můj obor.
Ale po pravdě řečeno bych to asi nezvládla.Nejsem typ co se vydrží soutředit na výklad ani na učebnici myslím si při tom na své a nedokáži se soustřdit na danou věc.Na rodiče jsem dělala nátlak že chci pokračovat na té škole kde jsem byla ale došli penízky a já nemohla pokračovat holt to byla soukromá škola a drahá.Na státní mě přijali a pak nás bylo moc a museli nás pár pustit to už bylo skoro září a tak jsem skončila na pracáku. Koukala jsem na dálkové studium a na to moje se nedá navázat protože to není úplně dokončené a tak by to šlo jen na 5 let a to se mi nechce 5 let se učit a platit to pak to neudělám a je to. Holka je poklad a tak vkládám síly do ní ona bude snad lepší nežli já. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
9.2.2006 13:37:47
Mančo,mějte se na horách krásně a brzo se ozvi,taky na sebe dávej pozor(to víš,maminkovské rady,že...já si teď v případě dcery připadám,jak když hrách na stěnu háže,tak prudim aspoň tebe).Jo a hory tiše závidim.
Mimísku,kolik že ti to je?Mám pocit,že jsi docela mladá,za klukama už (snad)nelítáš,Kristýnka je podle popisu vcelku hodná holka,tak co se vrhnout na studia a dohnat zameškané?Není přece nic ztraceno. Aš,to víš,naběhla sis sama tím dotazem,přece bylo jasné,že stahování filmů gratis nebude nic moc ofiko,ale mám pocit,že se tady jedná o program Stahuj.cz-DC++,tam se to snad nějak vyměňuje,ale protože se tohoto nezúčastňujeme,pravidla hry ti nepovím.Patřím k těm,kteří taky kupují,leč nemám pocit toho,že doplácim,jen bych řekla,že tím,že platím,má vůbec šanci něco vzniknout a pak se teprve dá to něco zkopčit. Holky,Věro,Radule,Rendo a ostatní,kruci už taky něco napište,ať je tu víc možností na co reagovat,kam jste se vůbec všechny vypařily? Včera jsme byli na Petříně v Bludišti,největší zážitek pro našeho chlapečka ale byly louže,pod kterými byl led.Bezvadně se vyráchal,ještě,že jsem měla s sebou všechno náhradní.Chtěla jsem včera vložit fotku do alba,ale nějak mi to zlobilo,večer provedu náhradní pokus.Čímž vyzývám i ostatní,aby přispěli svou troškou do mlýna. |
| manka | 12680 |
|
|
9.2.2006 10:17:47
Konečně trochu vysvitlo! Tak jsem se nechala přesvědčit a jedem s Rumcajsem do neděle na hory. Mějte se a pa.
|
|
|
8.2.2006 21:11:42
Moc nechápu jak na to doplácíš.
Z mojí nevědomostí Českého jazyka už nic moc nenadělám.Holt je vidět kdo se nechtěl učit a raději běhal za klukama. Taky jsem propadla ale to prozměnu z matematiky. |
| Aška.T | 38500 |
|
|
8.2.2006 9:02:43
No asi se s tím kradením nikdo moc nechce chlubit. Nějakej kámoš to stáhne z DVD, strčí na chvíli na web někam anonymně, aby mu nehrozilo vězení (znám lidi, kteří za to odsouzeni byli) a dá vědět dalším, ať si to rychle opatří z tohoto zdroje. A pak to smaže. Ach jo. A pak na to doplácíme my, kteří si DVD kupujeme v originálu a nekrademe.
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.