| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 2670  [Dalších 990 >>]
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
6.2.2006 21:08:21
u nás je úplně jedno kde jsme, ať hory nebo moře vždy poslední dva dny je nemocný, možná má předodjezdovou horečku:))

byli jsme dopoledne u dr. a zítra jdeme na krev, protože si už přes tři měsíce stěžuje na břicho a nohy, tak abycho něco nezanedbali. Jinak dostal sirup na kašel. Je bez teplot, tak jsme šli od dr. pěšky, abychom se alespoň trochu vysmradili. Večer byl tak šíleně protivný, že zalehnul už v sedm.

Teď tu prudí Lukáš, protože jsem ho přihlásila na anglický tábor (jen s lektorama USA, ANglie) a on nepojede a bude dělat problémy a ble ble ble
Motýlek+2 děti 28212
6.2.2006 20:56:50
Ahojky,jen aby se vědělo že vše sleduji.
My nemáme nic nahraného táta stahuje z netu jak o život ale spíš filmi a teď naposledy pohátku Anděl páně je moc krásná doporučuji jí zhlédnout.
Jinak nové téma nemám.Zítra mi přijede moje mamka a ve středu kamarádka z Matýskem tak musím naklízet.
Jitulka 18006
6.2.2006 20:17:54
Olí,zdravim tchýni a motorku odrážecí máme my,tak když bude mít někdo zájem...

Manko,děkuji.

Dádo,no jo,nejni nad zdravej horskej vzduch.:o)))

Znovu prosím pěkně:nemáte někdo nahraného Bořka a Včelku Máju?
manka 12680
6.2.2006 17:47:36
Oliii, ještěže byly vynalezeny tchyně, člověk by bez nich jistě bídně zhynul na stromě :-))).

Dádo hele že furt jezdíte po horách, vždycky si přivezete nějaký choroby ;-). No ale není nad to někam vypadnout, jestli budu aspoň trochu v pohodě tak ve čtvrtek taky vyrážíme.

Jitulko potvrdila jsem ti přítele ;-)))).
Oliii a spol 19503
6.2.2006 17:00:07
Dado, kdyz jsi psala, jak je na horach hezky, tak jsem uplne uslintavala. Ted budes mit peknej vegac, kdyz budou deti pryc, co? Nechteli vzit sebou i Vojtu?:-)
Holky, jednou se tu nekdo ptal, jestli se nektera nezbavujete odrazedla-motorky a pokud se dobre pamatuju, tak se seslo hned nekolik nabidek. Kdyby nahodou jeste nekomu doma prebyvala, tak mi se hlasime do poradniku, ze jis radosti odkoupime. Chteli jsme ji pro Jozu k narozeninam, tak jsme zaukolovali tchyni v domneni, ze tim padem predejdeme jejimu tradicnimu nakupu milionu kravin. Tak koupila Jozulkovi k 1.narozeninam trikolku... Ona vi totiz vzdycky lip nez my, co je pro Jozanka dobre. Grrrrrrrrr:-(((((((
Jitulka 18006
5.2.2006 21:54:11
Jé,ahoj,Dádo,tak už doma?To mi to docela uteklo...

U nás,žel zatím nic nového,stále řešíme co bude za pár dní,vzhledem k tomu,že už bude manžel bez práce a tak nějak na nic jiného není moc myšlenek.Taky se blíží dceřiny sedmáctiny a s tím otázka povolení velké pařby,takže nad tím samo taky dumám.Vítek je naštěstí ok...ťukťuk.

Mimísku,jo,jaro bych už taky moc chtěla,ta dlouhá zima mně vždycky ničí,jsem vyloženě slunný typ,nechápu,že jsem se nenarodila někde na jihu Itálie,či tak něco...myslim,že bych tam i pásla letorou :o)))

Manko,jak se Cipískovi líbily písničky?
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
4.2.2006 23:17:46
už vás zdravím z domova. Vojta si přivezl rýmu, kašel a teplotu, tak se kurýrujeme, pereme, žehlíme, vybalujeme a zase balíme, protože Domča s Lukynem v sobotu odjíždějí zas na týden na hory
Alexandra (3.9.2004)
  • 
4.2.2006 13:29:29
taky se už těšíme na jaro a na teploučko. Venku právě chumelí...tak to si ještě počkáme. Jsme tu na P10 od 10/05 a moc to tu neznáme, kam se tady dá chodit s prckama? My jsme chodili na to hriště na Kubánském náměstí, ale to je všechno co tu známe.
Motýlek+2 děti 28212
3.2.2006 20:46:26
Tak koukám že tady je to jak poumření to chce nějaké téma.
Mě ale nenapadá nic jiného než že chci jaro a teloučko a ptáčky zpěváčky.
A chodit se koupat do bazénů a procházet se z malou.Po čerstvé travičce.
Moc ráda škube kytičky.Chceme jí koupit na jaře první vozítko asi tříkolku nebo něco co nám poraději pro takové prtě.V šatičkách je úžasná tak se těším až se sní budu moct venku chlubit jak se nám povedla.
manka 12680
3.2.2006 18:06:41
Teda tady to žije... kampak jste se všechny, ženský zatrolený, poděly? ;-(
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 2670  [Dalších 990 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.