| manka | 12680 |
|
|
24.1.2006 0:20:56
Radule Ty jsi měkota! Já teda jela autem, takže jsem měla pohodu, ale holky nasadily čepice a rukavice a hrdinně dorazily! :-) Já teda poněkud pozdě, protože se Rumcajs zasekl v práci, teda spíš zapomněl, že někam jdu.... Bylo to fajn, pro příště bysme mohly popřemýšlet nad nějakým místem, kde by nás nevyhazovali tak brzo.
Jináč na Vysočině jsme se měli super, Cipíska jsem při odjezdu musela nahánět po penzionu, protože od tam vůbec nechtěl jet, nezabíralo ani "za tatínkem"... to vždycky akorát opáčil "táta je v práci, pracuje" :-))))))). no a když jsme po čtyřech hodinách cesty dorazili domů a ve dveřích zjistil, že táta není doma, tak se na mě podíval pohledem, že teda mě už příště tyhle kecy nezbaští... :-)))) |
| manka | 12680 |
|
|
24.1.2006 0:13:45
Já jsem z Vršovic ;-))), koukala jsem na mapu, kde že je ta Oblouková a bydlíme kousek od Vás. Cipísek je o něco mladší, já o něco starší, takže bysme to srovnali :-)))). Můžem se někdy domluvit a sejít se, v tomhle mrazu bych to viděla třeba do Edenu do Človíčkova na kafe. Taky nám sem něco o Vás napiš ;-).
|
| Radule+Lucinka10/03+Aninka8/06 | 22292 |
|
|
23.1.2006 17:59:49
Holky, tak si to tam užijte. Já to dneska vzdávám, je mi prabídně a do té zimy se mi taky moc nechce. Tak to nechám na příště :-).
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
23.1.2006 14:32:22
Rando,Alča včera večer psala,že sraz pro ní padá.
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
23.1.2006 14:25:24
Ahoj Baruš,jasně,že tě tady vítáme!!Vršovice mám sice trochu z ruky,ale neva,jak vidíš...sraz se chystá ve Strašnicích.Kdo koho má,asi zjistíš v průběhu hovoru...spíš něco o sobě prozraď ty.
Hlásim,že nikam dnes autem nejedeu,tak by snad měl být sraz ok,přijedu,jen,co se vrátí Terka z odpolední.Nevim,kde to je přesně,tak vás budu bombardovat mobilem. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
23.1.2006 13:08:29
ahoj holky, tak ja to tam rezervnu, zatim jde teda Manka, Jitule, Dada, Oli a Verka? a Ja??? a snad dorazi i Alca takze tam dame 8 mist co vy na to? takze ve 20:00 paaaaaaaaaaaaaaaa
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
23.1.2006 9:45:26
je to až ta další zastávka (myslím že Radošovická) od Zahraďáku podjedeš viadukt, pak je snad "Na padesátém" a další je už přímo před tou Verandou.
Já dorazím určitě, ale asi budu muset jet nakonec autem (stejně beru antibiotika, tak si odpustím vínečko) a budu na telefonu. Manžel se rozhodl jet na hokej do Vlašimi a budou hlídat děti. Jenže včera jsme byli v kině a Vojta se v půl jedenácté probudil a nebyl k utišení. Naštěstí jsme už byli před barákem. Normálně se nebudí, tak nevím, jestli to byla náhoda nebo tušil, že je něco jinak. |
| vera&sophia3.04+Rayan2.6.05 | 23852 |
|
|
23.1.2006 9:14:28
tak opacko,jak se dostanu do "Verandy"?Je to tam nekde okolo te zastavky jak je benzinka(pred viaduktem,nebo sem nekde ouplne jinde?
|
| Motýlek+2 děti | 28212 |
|
|
22.1.2006 13:04:40
Ahojky, tak to jo.Mi jsme zaplať pánbůh zdraví.Akorát máme obě Alergii a Atopický Ekzém.Ale tím že to mám i já celý život stím umím žít a ani mi to moc nevadí.I když bych samozřejmě holce přála aby byla i bez těchto neduhů.
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
21.1.2006 22:28:33
do práce nechodím. Chodila jsem prvních 9m, ale pak se to se 3mi dětmi bez babiček nedalo stíhat.
Před měsícem mi volali, že by mě potřebovali,bojovala jsem se sebou, ale manžel nechce. Vojta je hodně nemocný a nezaslouží si, když je tak vymodlený, aby byl celé dny v jeslích. Chodí jen na pár hodin v týdnu, abych si odpočinula. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.